Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sonia71 napisał(a):
qrcze -bida z tą łapinką skoro ona ją jąkoś odczuwa :(Jaaadzia -przytulaki :)

Dobrze by było upewnic się czy odczuwa ból , dlaczego i czy cos można z tym zrobić. Moze to nic strasznego tylko faktycznie stare złamanie i czasami Jadziunia będzie sobie tak kuśtykać. Moja Abiśka ma zdrowe łapki a czasami jak biegnie truchcikiem to sobie podskakuje raz ja prawa raz na lewa tylna nóżkę :D Komicznie to wygląda :)
dusje napisał(a):
Jak tam krolewna? Rozrabia i rozsmiesza? :cool3:

Królewna jest nie do okiełznania czasami :D To malutki, upasiony perszing hahahahahahaha

Zdjęcia juz na mnie czekają , musze tylko się dostać do hoteliku...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli sunia nie odczuwa bólu, to ja jestem za tym, żeby to zostawić. Ale przydałoby się to sprawdzić. Może nie specjalnie trzeba by było z nią jechać, ale przy okazji np. sterylki warto byłoby to sprawdzić.

Posted

handzia napisał(a):
Jeśli sunia nie odczuwa bólu, to ja jestem za tym, żeby to zostawić. Ale przydałoby się to sprawdzić. Może nie specjalnie trzeba by było z nią jechać, ale przy okazji np. sterylki warto byłoby to sprawdzić.

Przydaloby sie ;) Teraz jest jeszcze w miare mloda ale na stare lata moze byc jej ciezko :-(

Czekamy na obiecane foteczki szalonej krolewny :loveu: Moze juz doszla ta przesylka, Owieczko? :lol:

Posted

ja jak zwykle źle zrozumiałam że łapka jej "przeszkadza" -pewnie że lepiej jej nie ruszać jak nic się nie dzieje,najwyżej nowy domek sam zadecyduje -Jaaaadźka ! na mizianko chodź! :)

Posted

Myslami i serduchem z toba, radosna Tosienko Jadzienko :loveu:

Juz nie moge doczekac sie fot, ale wiem ze cierpliwosc/niecierpliwosc zostanie wynagrodzona :cool3:Mizianka, mala krolewno i dla ciebie specjalnie muza ;)

[video=youtube;tVwzltWt9i0]http://www.youtube.com/watch?v=tVwzltWt9i0&feature=related[/video]

Posted

mam nadzieję, że Owieczka w końcu się zlituje i coś nam zapoda ;)
Bo już się trochę głupio czuję w oczach cioteczek, które zachęcałam do wyjazdu dziewczynek...

Posted

dusje napisał(a):
Jak tam nasze panienki? Beda dzisiaj fotencje? :lol:

handzia napisał(a):
mam nadzieję, że Owieczka w końcu się zlituje i coś nam zapoda ;)
Bo już się trochę głupio czuję w oczach cioteczek, które zachęcałam do wyjazdu dziewczynek...

Cioteczki kochane, rozumiem waszą niecierpliwość ale zrozumcie też biedna owieczkę... Ja ganiam tak jak w moim avatarze ;/ teraz byłam u Jadziuni w czwartek, piatek i sobote więc nie miałam dostępu do netu :P Foteczki ( płytke odebrałam i niedługo zarzucę Was foteczkami ) jadziunia jest niesamowicie kochana, energiczna i bawi sie jak szczeniak. Iza puszcza nasza jadziunie ze szczeniakami bo Ona w zasadzie niczym sie od nich nie różni :) Szaleje, wariuje, biega, skacze i cieszy się całą sobą :) Echhh... cudna jest !!!!
Aaaaa!!!! I Jadzia bardzo dziekuje cioteczce dusje za prezencik ;)

Posted

No to obiecane foteczki :
Pare portretówek do ogłoszeń :)

Ona pięknie pozuje, jak by wiedziała że trzeba się dobrze prezentowac przed aparatem :)

Jadziunia jak na moje oko ma coś z Jeack Russell terriera i charakterek i ciuteńke z wyglądu.

Małe, kochane ADHD ;)

Posted

Sesja owieczki z Jadzią... albo Jadzi z owieczką jak kto woli ;D

Buziaczki

Może i owieczke ktoś przygarnie... ;)

Jadziunia jest niesamowita :D Popatrzcie na nią, czy nie jest rozkoszna ? Daje ze sobą robic wszystko, przewracać, ubierać, łapać za łapki, uszy, ogonek itp.
Jest idealna do dzieci !!!!

Jadzia to suńcia której nie da się nie lubić, jest kochana i taka zwariowana że az zabawna ;)

jadzia cieszy sie ze wszystkiego, że może pobiegac, że ktoś na nią zwróci uwagę, że ktos pogłaszcze, że trawka jest zielona, że ptaszek lata, że słonko świeci itp :) Tak radosnej psiny dawno nie widziałam i wydaje mi sie, że ten cały swój optymizm Jadzia przekazuje Nuce :)

Posted

Jadzia w kąpieli :loveu:
Zniosła wszystko ze stoickim spokojem. Dała się wsadzić do wody, namoczyć, namydlić itp. Grzecznie siedziała tylko się czasem rozglądając :p

Grzeczne zachowanie ciocia Asia nagradzała głaskami i ciepłym slowem a Jadzia jak widać...

Nawet płukanie zniosła bardzo grzecznie chociaż przyznam, że sama bym tam wlałza bo było potwornie gorąco a woda była cieplutka :loveu:

Trzeba się pozbyć nadmiaru wody

Posted

dusje napisał(a):
Owieczka, ale z Ciebie laska :razz: Przygarnelabym Cie, ale chlopa strace jak tylko staniesz na progu :lol: Nic z tego :eviltong:

No właśnie... i tu jest pies pogrzebany ;( Nikt mnie nie chce przygarnąć, nawet kobiety... Nic tylko do uśpienia...

Posted

Cudne zdjęcia !!!!!!Wiedziałam ,ze Jadzka to cudo .Ona kocha świat i ludzi
Jak dobrze ,ze jest w takich rekach !!Miałam zaszczyt ją goscić .Jadzka a piszczysz ty troszke jak cie przymykaja ? Bo u mnie troszke dawała koncertos::evil_lol: Jak :Musiała na troszkę byc w kojcu .

Posted

funia napisał(a):
Cudne zdjęcia !!!!!!Wiedziałam ,ze Jadzka to cudo .Ona kocha świat i ludzi
Jak dobrze ,ze jest w takich rekach !!Miałam zaszczyt ją goscić .Jadzka a piszczysz ty troszke jak cie przymykaja ? Bo u mnie troszke dawała koncertos::evil_lol: Jak :Musiała na troszkę byc w kojcu .

Daje koncertos ale głównie jak kogos obszczekują z Nuką ;D A że Jadzia nie umie szczekać to brzmi to własnie jak pisk hahahahah Dziarska dziewczynka z niej :D