Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dusje']Owieczko :lol: Wszystko w porzadku?
Jak tam wczasowiczki? :evil_lol::razz:[/QUOTE]

Cioteczki przepraszam że dopiero teraz się pojawiam ale jakieś fatum nade mna wisi i ciągle wpadam z jednych problemów w drugie :( Bałam sie że nie zdażę odebrać dziewczynek ale jakoś się udało i dojechałam na czas :) Jadziaja nawet wodą nie była zainteresowana tylko tym jak tu czmychnąć z auta a ta druga pięknota wcisnęła sie w kącik i udawała ze jej nie ma :( Bidulka strasznie się boi. Jeszcze nie przeczytałam całego watku od początku ale najpierw chcę Was uspokoic że obie panienki dotarły całe i zdrowe chociaż wymęczone bo ulewa była taka, że musiałam zatrzymywać auto momentami. Powrót mnie wykończył :( W domu byłam dopiero po 3 nad ranem :( Koszmar... Dlatego też dziś ledwo żyje i przepraszam za błędy lub literówki itp.

Dzisiaj rano dzwoniła do mnie Iza, ja na wpół przytomna ale coś tam zapamietałam z tego co mówiła :) Jadzia to faktycznie typek ADHD moze ona ma coś z Jack Russela ?? Dziewczynki juz biegały po podwórku , jednak ta szorstkowłosa jest na syczce na razie bo Iza chce ją do siebie przyzwyczaić. To na razie tyle resztę jak tylko dokumenty ogarnę...

Posted

[quote name='Owieczka']Cioteczki przepraszam że dopiero teraz się pojawiam ale jakieś fatum nade mna wisi i ciągle wpadam z jednych problemów w drugie :( Bałam sie że nie zdażę odebrać dziewczynek ale jakoś się udało i dojechałam na czas :) Jadziaja nawet wodą nie była zainteresowana tylko tym jak tu czmychnąć z auta a ta druga pięknota wcisnęła sie w kącik i udawała ze jej nie ma :( Bidulka strasznie się boi. Jeszcze nie przeczytałam całego watku od początku ale najpierw chcę Was uspokoic że obie panienki dotarły całe i zdrowe chociaż wymęczone bo ulewa była taka, że musiałam zatrzymywać auto momentami. Powrót mnie wykończył :( W domu byłam dopiero po 3 nad ranem :( Koszmar... Dlatego też dziś ledwo żyje i przepraszam za błędy lub literówki itp.

Dzisiaj rano dzwoniła do mnie Iza, ja na wpół przytomna ale coś tam zapamietałam z tego co mówiła :) Jadzia to faktycznie typek ADHD moze ona ma coś z Jack Russela ?? Dziewczynki juz biegały po podwórku , jednak ta szorstkowłosa jest na syczce na razie bo Iza chce ją do siebie przyzwyczaić. To na razie tyle resztę jak tylko dokumenty ogarnę...[/QUOTE]

Matko,dopiero po 3 w domu? Horror :shake: Musisz byc niezle wykonczona :oops: Dobrze,ze dojechalyscie bezpiecznie :lol:
Funia zapodaje,ze Jadzia vel Tosienka uwielbia bawic sie pilka.Z nia chyba nie bedzie wielu problemow bo kontaktowa dziewczynka.Nuce przejdzie po jakim czasie,skad my znamy takie zachowanie ;):evil_lol: Sama sie bedzie wpraszac na glaski i kolanka :cool3:ale jeszcze o tym nie wie :lol:

Posted

Wieczorkiem przypomne o tym ze ADHD jest,zyje i cieszy sie zasluzona wolnoscia, a wystepuje tu pod ksywa Jadzia vel Tosienka :loveu:
Spisuj sie mala,zachowuj sie byle jak ale sie zachowuj, bo masz sie udac jak najszybciej do wlasnej chalupy i juz nie wracac :mad::lol:

Posted

Jakby nie bylo,dzisiaj Imieniny Jadwigi :eviltong: wiec zycze Jadziuli vel Tosience znalezienia dobrego domku i kochajacego ludzia :loveu:

:BIG::cunao::BIG:

Posted

SŁuchajcie :D Uśmiałam sie nieziemsko wczoraj po telefonie mojej siory jak zadzwoniła i złozyła mi podwójne zyczenia imieninowe :D :D Ja się pytam dlaczego podówjne ?? A Ona na to : Przeciez Ty Aneta a Jadzia to ja do Ciebie mówie na co dzień :cool3:
No faktycznie !! Prawda !! hahahahahahahahahaha Więc ja też Aneta vel Jadzia :evil_lol:

Jadziunia vel Tosieńka jest kosmicznie wesoła i bardzo ruchliwa psinka z ADHD. To przylepa do potegi, jest malutka, upasiona kluska i wszędzie jej pełno :evil_lol: Nie jednego by zamęczyła :eviltong: Jadziunia rozdaje buziaczki, lubi przytulaski i jest grzeczna w kąpieli !!!!

To w sumie kochana, wesoła i otwarta psina która cieszy się wszystkim i wszystkimi dookoła :loveu: Ja już ją uwielbiam!!!

Nie wiem tylko co z jej łapeczką :( Niestety kuleje czasami nawet dość znacznie, podnosi tą nóżke jak by ją oszczędzała.:shake: Czy była prześwietlana ?

Jadzia jak mniemam jest po sterylce ( szybko przeczytałam wątek i chce się tylko upewnić )

Zdjęcia na dniach... Sa bombowe :D

Posted

Cioteczko dusje dziękuję za wpłatę !!!
12.07.2011 [B]157,85[/B] PLN Jadzia/Nuka

handzia czy mozesz zrobic mi rozliczenie jak wyglądają teraz finanse ? Bo ja tam cos miałam na koncie jakies pozostałości na sunie, czy tak ?

Posted

[quote name='Owieczka']Cioteczko dusje dziękuję za wpłatę !!!

handzia czy mozesz zrobic mi rozliczenie jak wyglądają teraz finanse ? Bo ja tam cos miałam na koncie jakies pozostałości na sunie, czy tak ?[/QUOTE]

Z tego na hotelik 100-wka i 50 za karme na polowe z agusiazet patronujaca Nuce :razz: a poniewaz agusiazet zalozyla za karme, wiec do Ciebie wplynie od niej za ten miesiac pozostala czesc deklaracji.

Wiedzialam, wiedzialam :multi::multi::multi: To istna Tosienka, ta moja :loveu: Buziaczkowa, calusna,ADHD,wariatka :loveu: Wszystko sie zgadza co do joty :razz:

Laleczko, znajdziemy ci domek z bajki :lol: Martwi mnie jednak ta lapinka.Moze jednak probowac z operacja? Bolesna rzecz ale jesli mialaby poprawic komfort chodzenia....

Mizianka dla malej zakreconej krolewny :loveu:

Posted

Wąpię by była po sterylce Owieczko ,Masz rację z ta nogą ona ja unosi jakby ja chciała odciążyć ,
Nie miała zdjęcia tej nogi .Wet powiedział ,ze to zadawnione złąmanie ,

Posted

[quote name='Owieczka']Cioteczko dusje dziękuję za wpłatę !!!

handzia czy mozesz zrobic mi rozliczenie jak wyglądają teraz finanse ? Bo ja tam cos miałam na koncie jakies pozostałości na sunie, czy tak ?[/QUOTE]
Mamy u Ciebie na plusie 70 zł po rozliczeniu Lorci i Puni :)

Posted

[quote name='handzia']Mamy u Ciebie na plusie 70 zł po rozliczeniu Lorci i Puni :)
Na moim koncie jest 97 zł + 50 zł od Toli po Szansie, czyli 147 zł :)[/QUOTE]
Dobrze, ciesze się :) Pilnuj cioteczko bo ja jak zwykle sie pogubię...
[quote name='dusje']Za pamieci Owieczko -ile jestesmy winne za transporcik obu panienek? :lol:[/QUOTE]
Kilometrów wyszło mi sporo ale miałam cos tam w baku a pozyczyłam 65 zł i tak musiałam dotankować po powrocie. W sumie , więc tylko te 65 zł żebym mogła oddac dług. Trasa była z Wilanowa na Bródno po panienki i z Bródna do Nowego Mista nd Pilicą no i powrót na Wilanów. Sporo jazdy po mieście i ta cholerna ulewa :( Najważniejsze że panienki bezpiecznie dotarły na miejsce :)

[quote name='funia']Wąpię by była po sterylce Owieczko ,Masz rację z ta nogą ona ja unosi jakby ja chciała odciążyć ,
Nie miała zdjęcia tej nogi .Wet powiedział ,ze to zadawnione złąmanie ,[/QUOTE]

Tak czy siak dobrze by to było przebadac jakoś. Jeśli chcecie prześwietlenie to mogę za jakis czas z nia podjechac ale znowu koszty paliwa i weta :( Dowiedzcie się cioteczki czy miala sterylkę ??

Posted

[quote name='Joodith']Dzisiaj pieniążki po Szansuni (50 zł) powędrowały na Twoje konto handziu. Proszę o potwierdzenie, gdy się zaksięgują :)[/QUOTE]
Tak już są, potwierdzam. Jadzia dostała 50 zł od Szansy :loveu: