handzia Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Ciekawe jak tam nasze panienki? Pewnie Owieczka teraz je "przejmuje" :loveu: Quote
sonia71 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 hulaśna Jadwiga to już pewnie rozdaje uśmiechy :) Quote
dusje Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Owieczko :lol: Wszystko w porzadku? Jak tam wczasowiczki? :evil_lol::razz: Quote
Owieczka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='dusje']Owieczko :lol: Wszystko w porzadku? Jak tam wczasowiczki? :evil_lol::razz:[/QUOTE] Cioteczki przepraszam że dopiero teraz się pojawiam ale jakieś fatum nade mna wisi i ciągle wpadam z jednych problemów w drugie :( Bałam sie że nie zdażę odebrać dziewczynek ale jakoś się udało i dojechałam na czas :) Jadziaja nawet wodą nie była zainteresowana tylko tym jak tu czmychnąć z auta a ta druga pięknota wcisnęła sie w kącik i udawała ze jej nie ma :( Bidulka strasznie się boi. Jeszcze nie przeczytałam całego watku od początku ale najpierw chcę Was uspokoic że obie panienki dotarły całe i zdrowe chociaż wymęczone bo ulewa była taka, że musiałam zatrzymywać auto momentami. Powrót mnie wykończył :( W domu byłam dopiero po 3 nad ranem :( Koszmar... Dlatego też dziś ledwo żyje i przepraszam za błędy lub literówki itp. Dzisiaj rano dzwoniła do mnie Iza, ja na wpół przytomna ale coś tam zapamietałam z tego co mówiła :) Jadzia to faktycznie typek ADHD moze ona ma coś z Jack Russela ?? Dziewczynki juz biegały po podwórku , jednak ta szorstkowłosa jest na syczce na razie bo Iza chce ją do siebie przyzwyczaić. To na razie tyle resztę jak tylko dokumenty ogarnę... Quote
dusje Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='Owieczka']Cioteczki przepraszam że dopiero teraz się pojawiam ale jakieś fatum nade mna wisi i ciągle wpadam z jednych problemów w drugie :( Bałam sie że nie zdażę odebrać dziewczynek ale jakoś się udało i dojechałam na czas :) Jadziaja nawet wodą nie była zainteresowana tylko tym jak tu czmychnąć z auta a ta druga pięknota wcisnęła sie w kącik i udawała ze jej nie ma :( Bidulka strasznie się boi. Jeszcze nie przeczytałam całego watku od początku ale najpierw chcę Was uspokoic że obie panienki dotarły całe i zdrowe chociaż wymęczone bo ulewa była taka, że musiałam zatrzymywać auto momentami. Powrót mnie wykończył :( W domu byłam dopiero po 3 nad ranem :( Koszmar... Dlatego też dziś ledwo żyje i przepraszam za błędy lub literówki itp. Dzisiaj rano dzwoniła do mnie Iza, ja na wpół przytomna ale coś tam zapamietałam z tego co mówiła :) Jadzia to faktycznie typek ADHD moze ona ma coś z Jack Russela ?? Dziewczynki juz biegały po podwórku , jednak ta szorstkowłosa jest na syczce na razie bo Iza chce ją do siebie przyzwyczaić. To na razie tyle resztę jak tylko dokumenty ogarnę...[/QUOTE] Matko,dopiero po 3 w domu? Horror :shake: Musisz byc niezle wykonczona :oops: Dobrze,ze dojechalyscie bezpiecznie :lol: Funia zapodaje,ze Jadzia vel Tosienka uwielbia bawic sie pilka.Z nia chyba nie bedzie wielu problemow bo kontaktowa dziewczynka.Nuce przejdzie po jakim czasie,skad my znamy takie zachowanie ;):evil_lol: Sama sie bedzie wpraszac na glaski i kolanka :cool3:ale jeszcze o tym nie wie :lol: Quote
Jo37 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Dobrze,że wszystko w porządku bo martwiliśmy się o panienki. Quote
dusje Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Wieczorkiem przypomne o tym ze ADHD jest,zyje i cieszy sie zasluzona wolnoscia, a wystepuje tu pod ksywa Jadzia vel Tosienka :loveu: Spisuj sie mala,zachowuj sie byle jak ale sie zachowuj, bo masz sie udac jak najszybciej do wlasnej chalupy i juz nie wracac :mad::lol: Quote
handzia Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Owieczko, wielki pokłon dla Ciebie za Twoją cierpliwość :Rose: Quote
sonia71 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Jadźka - to pewnie chce się tylko nacieszyć ...;) a potem będzie grzeczna :) Quote
funia Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Jadziula uspokuj się ty wariacie !!!! Owieczko jak odetchniesz drapnij słowko o Jadzi i Nuce;) Quote
dusje Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Jakby nie bylo,dzisiaj Imieniny Jadwigi :eviltong: wiec zycze Jadziuli vel Tosience znalezienia dobrego domku i kochajacego ludzia :loveu: :BIG::cunao::BIG: Quote
sonia71 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Jaaaadźka! -(i tu ciągle przypomina mi się Sami Swoi też była tam z zawołaniu :Jaaaaadźka!)na mizianko :) Quote
Tola Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Jadzia dostała [B]50 zł[/B] z pieniędzy po Szansie - handzia - jak dojdą potwierdz proszę i na wątku Szansy Quote
Owieczka Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 SŁuchajcie :D Uśmiałam sie nieziemsko wczoraj po telefonie mojej siory jak zadzwoniła i złozyła mi podwójne zyczenia imieninowe :D :D Ja się pytam dlaczego podówjne ?? A Ona na to : Przeciez Ty Aneta a Jadzia to ja do Ciebie mówie na co dzień :cool3: No faktycznie !! Prawda !! hahahahahahahahahaha Więc ja też Aneta vel Jadzia :evil_lol: Jadziunia vel Tosieńka jest kosmicznie wesoła i bardzo ruchliwa psinka z ADHD. To przylepa do potegi, jest malutka, upasiona kluska i wszędzie jej pełno :evil_lol: Nie jednego by zamęczyła :eviltong: Jadziunia rozdaje buziaczki, lubi przytulaski i jest grzeczna w kąpieli !!!! To w sumie kochana, wesoła i otwarta psina która cieszy się wszystkim i wszystkimi dookoła :loveu: Ja już ją uwielbiam!!! Nie wiem tylko co z jej łapeczką :( Niestety kuleje czasami nawet dość znacznie, podnosi tą nóżke jak by ją oszczędzała.:shake: Czy była prześwietlana ? Jadzia jak mniemam jest po sterylce ( szybko przeczytałam wątek i chce się tylko upewnić ) Zdjęcia na dniach... Sa bombowe :D Quote
Owieczka Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Cioteczko dusje dziękuję za wpłatę !!! 12.07.2011 [B]157,85[/B] PLN Jadzia/Nuka handzia czy mozesz zrobic mi rozliczenie jak wyglądają teraz finanse ? Bo ja tam cos miałam na koncie jakies pozostałości na sunie, czy tak ? Quote
dusje Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [quote name='Owieczka']Cioteczko dusje dziękuję za wpłatę !!! 12.07.2011 [B]157,85[/B] PLN Jadzia/Nuka handzia czy mozesz zrobic mi rozliczenie jak wyglądają teraz finanse ? Bo ja tam cos miałam na koncie jakies pozostałości na sunie, czy tak ?[/QUOTE] Z tego na hotelik 100-wka i 50 za karme na polowe z agusiazet patronujaca Nuce :razz: a poniewaz agusiazet zalozyla za karme, wiec do Ciebie wplynie od niej za ten miesiac pozostala czesc deklaracji. Wiedzialam, wiedzialam :multi::multi::multi: To istna Tosienka, ta moja :loveu: Buziaczkowa, calusna,ADHD,wariatka :loveu: Wszystko sie zgadza co do joty :razz: Laleczko, znajdziemy ci domek z bajki :lol: Martwi mnie jednak ta lapinka.Moze jednak probowac z operacja? Bolesna rzecz ale jesli mialaby poprawic komfort chodzenia.... Mizianka dla malej zakreconej krolewny :loveu: Quote
funia Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Wąpię by była po sterylce Owieczko ,Masz rację z ta nogą ona ja unosi jakby ja chciała odciążyć , Nie miała zdjęcia tej nogi .Wet powiedział ,ze to zadawnione złąmanie , Quote
handzia Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [quote name='Owieczka']Cioteczko dusje dziękuję za wpłatę !!! 12.07.2011 [B]157,85[/B] PLN Jadzia/Nuka handzia czy mozesz zrobic mi rozliczenie jak wyglądają teraz finanse ? Bo ja tam cos miałam na koncie jakies pozostałości na sunie, czy tak ?[/QUOTE] Mamy u Ciebie na plusie 70 zł po rozliczeniu Lorci i Puni :) Quote
dusje Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Za pamieci Owieczko -ile jestesmy winne za transporcik obu panienek? :lol: Quote
Owieczka Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='handzia']Mamy u Ciebie na plusie 70 zł po rozliczeniu Lorci i Puni :) Na moim koncie jest 97 zł + 50 zł od Toli po Szansie, czyli 147 zł :)[/QUOTE] Dobrze, ciesze się :) Pilnuj cioteczko bo ja jak zwykle sie pogubię... [quote name='dusje']Za pamieci Owieczko -ile jestesmy winne za transporcik obu panienek? :lol:[/QUOTE] Kilometrów wyszło mi sporo ale miałam cos tam w baku a pozyczyłam 65 zł i tak musiałam dotankować po powrocie. W sumie , więc tylko te 65 zł żebym mogła oddac dług. Trasa była z Wilanowa na Bródno po panienki i z Bródna do Nowego Mista nd Pilicą no i powrót na Wilanów. Sporo jazdy po mieście i ta cholerna ulewa :( Najważniejsze że panienki bezpiecznie dotarły na miejsce :) [quote name='funia']Wąpię by była po sterylce Owieczko ,Masz rację z ta nogą ona ja unosi jakby ja chciała odciążyć , Nie miała zdjęcia tej nogi .Wet powiedział ,ze to zadawnione złąmanie ,[/QUOTE] Tak czy siak dobrze by to było przebadac jakoś. Jeśli chcecie prześwietlenie to mogę za jakis czas z nia podjechac ale znowu koszty paliwa i weta :( Dowiedzcie się cioteczki czy miala sterylkę ?? Quote
Joodith Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Dzisiaj pieniążki po Szansuni (50 zł) powędrowały na Twoje konto handziu. Proszę o potwierdzenie, gdy się zaksięgują :) Quote
handzia Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Joodith']Dzisiaj pieniążki po Szansuni (50 zł) powędrowały na Twoje konto handziu. Proszę o potwierdzenie, gdy się zaksięgują :)[/QUOTE] Tak już są, potwierdzam. Jadzia dostała 50 zł od Szansy :loveu: Quote
sonia71 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 qrcze -bida z tą łapinką skoro ona ją jąkoś odczuwa :(Jaaadzia -przytulaki :) Quote
dusje Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Jak tam krolewna? Rozrabia i rozsmiesza? :cool3: Quote
Recommended Posts