Klaudus__ Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 (edited) [FONT=Comic Sans MS]Ronald ma 8 lat... Całe swoje życie spędził w domu z którego teraz musi odejść... Z prośbą o pomoc zgłosił się do mnie mój wet... Który już kilka razy był proszony o uśpienie Ronalda. Zawsze odmawiał - jednak zdajemy sobie sprawę z tego,że jeżeli szybko się coś dla Niego nie znajdzie - to zwyczajnie skorzystają z 'pomocy' innego weta... Ronald był psiakiem syna, Państwa gdzie teraz mieszka... Niestety syn się wyprowadził, a psiak został... Państwo twierdzą ,że się Go boją i nie chcą Go dłużej u siebie mieć... Powiedzieli mi ,że mam czas do niedzieli... To tak niewiele czasu... Ronald jest systematycznie szczepiony - jako młodziak był też szkolony. Państwo mieli już nawet propozycję,żeby sprzedali Go 'na walki' - za fajną kaskę... Ronald podobno jest agresywny do innych psów i kotów. Pani twierdzi,że raz kogoś capnął w rękę... (Jednak to kwestia względna czy w to wierzyć... ) Mój wet mówi,że to świetny psiak - wielokrotnie Go głaskał i nie było ,żadnych problemów. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu czegokolwiek dla Niego... Kontakt: tel: 785 549 189 mail: [email protected] A oto Ronald: [/FONT] Edited November 13, 2012 by Klaudus__ Quote
Klaudus__ Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Pokazujemy się na pierwszej stronie biedaku... Quote
Klaudus__ Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='zerduszko']Bardzo ładny pies, ktoś od rotków o nim wie?[/QUOTE] [I]Niestety nie znam nikogo od rotków... [/I] Quote
majqa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Klaudus__'][I]Niestety nie znam nikogo od rotków... [/I][/QUOTE] Już masz info na PW. Quote
phase Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 o Boziu, jak on tu patrzy... I jeszcze tak łepek leży na tych kratach. :( [url]http://images8.fotosik.pl/2267/9598abf80511f1c1med.jpg[/url] Quote
zerduszko Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='majqa']Już masz info na PW.[/QUOTE] O super, bo ja właśnie miałam info szukać. Quote
Basia&Safi Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 klaudia napisałam do znajomego ma hodowle rotków, nie wiem czy to cos da moze cos załatwi Quote
Klaudus__ Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='Basia&Safi']klaudia napisałam do znajomego ma hodowle rotków, nie wiem czy to cos da moze cos załatwi[/QUOTE] [I]Bardzo dziękuję... Każda pomoc na wagę złota - czas mi ucieka między palcami...[/I] Quote
phase Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 A może spróbować napisać do Fundacji Rottka, czy nie?.. Quote
majqa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='phase']A może spróbować napisać do Fundacji Rottka, czy nie?..[/QUOTE] Na pisanie to raczej nie ma czasu. Trzeba dzwonić. Namiary Klaudus otrzymała. Quote
gabi2 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Klaudia , założyłam Ronaldowi wątek na Pomorskiej Fundacji Rottka i na Stowarzyszeniu ROTT. Stowarzyszenie ROTT obiecało Ci w jakiś sposób pomóc. Czekaj dziś na telefon póżnym wieczorem. Quote
gryf80 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 super.gdyby co to jeszcze mogę dorzucić ronalda na molosy(a może juz tam jest?) Quote
gabi2 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Założyłam Ronaldowi wątek na Molosach, oraz na Polskim Niezależnym forum Rottweiler i na SOS Rottweiler. Wkleiłam apel również na NK. Quote
BUDRYSEK Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Szukam pomocy dla Psa z PADACZKA...JAK DIAGNOZOWAC? LECZYC? DOSWIADCZENIA...PROSZE O POMOC!!!! Quote
Klaudus__ Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Gabi bardzo dziękuję za pozakładanie wątków! To ogromna pomoc - i wszystkim którzy gdzieś chłopaka podrzucają :modla: Odzew oczywiście jest, niestety Fundacje nie mają gdzie Go umieścić - tak z minuty na minutę - co jest oczywiste... Ale chcą pomóc i za to z całego serca dziękuję :modla: Jutro jadę do ludzi na rozmowę - może ugram coś z czasem. Trzymajcie kciukasy... Quote
BUDRYSEK Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Cioteczki pomozcie.... dlug do konca czerwca wynosi 2,600 , a juz lipiec............. prosimy o deklaracje stale!! nie pozwolmy zeby chlopcy wrocili do punktu! http://www.dogomania.pl/threads/1981...-ponad-2000zł-( Quote
BUDRYSEK Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Parys czeka juz tylko na śmierć....w schronie nie ma szans!!! Błagam o pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/210978-Jestem-Parys...mam-PADACZKĘ...CZY-MUSZĘ-UMRZEĆ-(?p=17234900#post17234900 Quote
Recommended Posts