kaja69 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Dawaj nowe zdjęcia,te niepublikowane jeszcze...ja niestety nowych póki co nie dam rady porobić...będe co prawda jutro albo pojutrze w pobliżu,ale raczej będzie juz ciemno a mam zepsuta lampę w aparacie więc nic z tego...a poza tym bede na galowo:cool3: i w szpilkach po Krzykosach biegac nie będę :cool3: na zlot koniecznie musisz zabrac aparat i zdjęć natrzaskać tyle,żeby na kilka miesięcy znowu starczyło...dorosłe sie nie zmieniają więc można będzie korzystać z nich do woli... Quote
savahna Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='kaja69'] и где мои друзья?[/QUOTE] .........Wot zdjes......:evil_lol: Tak sobie przemyśliwuję..... Ten tydzień bym sobie poogłaszała nasze kieleckie i może coś Kajowego jeszcze a w przyszłym bym się wzięła za psy z Krzykosów,jesli jest taka potrzeba....Tylko troszkę pomocy w rozeznaniu potrzeb i priorytetów bym potrzebowała wtedy. Pazdrawljaju......;) Quote
kaja69 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Большое спасибо savahna :lol: Aż mam wyrzuty sumienia :lol: Quote
savahna Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='kaja69']Большое спасибо savahna :lol: Aż mam wyrzuty sumienia :lol: To nawet widać....:evil_lol: Uważaj,żeby w Krecika nie trafiły!:eviltong: Quote
kaja69 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 No dobra...żartowałam...chciałam byc miła:evil_lol: Quote
Kava Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 bon giorno jak zdrowenko czeredki? i szeptuchy? Quote
savahna Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Kava']bon giorno [/QUOTE] A Guten Tag....:evil_lol: Quote
rita60 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Witam miłe cioteczki poniedziałkowo..... Quote
Justyna Klimek Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Witojcie :) Proponuję termin zlotu w Krzykosach na 28-30 października. Co Wy na to? Quote
Justyna Klimek Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Dzisiaj prezentuję zdjęcia Diany - suczki, która przy odrobinie pracy może wędrować do ludzi. Przemiłej, charakternej łakomczuszki :) Quote
savahna Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Całkiem niezłe fotki. Pozwólcie,ze powoli bede sobie zbierac materiał do ogłoszeń przyszłotygodniowych. Jeszcze jakieś info o tej suczynce poprosiłabym I namiary ewentualnie na kogo:tel i mail Czy opcja dowozu do nowego domu jest rozważana? Czy sunia ma szczepienie i takie tam ...sterylizacja itp. Jaka wielkościowo (w centymetrach albo kilogramach) Dobrze by było przy człowieku robic tez zdjątko. Stosunek do dzieci i innych zwierzaków:evil_lol: jaki...... To zmykam póki co.;) Quote
Kava Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Witojcie :) Proponuję termin zlotu w Krzykosach na 28-30 października. Co Wy na to?[/QUOTE] mnie pasuje... to i tak JEDYNE wolne Wochenende, jakie mam .... nastepne byloby dopiero pod koniec listopada wieczorkiem musze z szefem uzgodnic co i jak, bilety na kabaret na ktory mialam isc 29-tego postaram sie sprzedac, no i zaczynam glowkowac.... Justyna chyba najlepiej jakbym przyjechala w czwartek do ciebie? jak myslisz? dalej pojechalybysmy razem ? zabieram tez aparat to napstrykamy zdjec psiakom, takze takich z ludzmi ( prawda savahna?) to wy zamawiajcie juz sloneczko i dobre fluidy.... w Quote
Drzagodha Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Witojcie :) Proponuję termin zlotu w Krzykosach na 28-30 października. Co Wy na to?[/QUOTE] Nie! Ja mam 30 kundelkową imprezę u siebie, nie mogę jej odwołać, nie może mnie też nie być, bo ją organizuję :( Quote
kaja69 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='savahna']Całkiem niezłe fotki. Pozwólcie,ze powoli bede sobie zbierac materiał do ogłoszeń przyszłotygodniowych. Jeszcze jakieś info o tej suczynce poprosiłabym I namiary ewentualnie na kogo:tel i mail Czy opcja dowozu do nowego domu jest rozważana? Czy sunia ma szczepienie i takie tam ...sterylizacja itp. Jaka wielkościowo (w centymetrach albo kilogramach) Dobrze by było przy człowieku robic tez zdjątko. Stosunek do dzieci i innych zwierzaków:evil_lol: jaki...... To zmykam póki co.;) Szczepienia,sterylka,odpchlenie i odrobaczenie wszystko jest w komplecie :) gorzej będzie z dziećmi...skąd niby mam je wziąć...nawet pozyczyc nie mam od kogo...musze pomysleć nad jakimś osobistym ,na kilka lat byłoby z kim zdjęcia robić... [quote name='Drzagodha']Nie! Ja mam 30 kundelkową imprezę u siebie, nie mogę jej odwołać, nie może mnie też nie być, bo ją organizuję :( Jagoda ,przed 30 jest jeszcze 28 i 29:cool3: i nie kombinuj... Quote
Justyna Klimek Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='Kava']mnie pasuje... to i tak JEDYNE wolne Wochenende, jakie mam .... nastepne byloby dopiero pod koniec listopada wieczorkiem musze z szefem uzgodnic co i jak, bilety na kabaret na ktory mialam isc 29-tego postaram sie sprzedac, no i zaczynam glowkowac.... Justyna chyba najlepiej jakbym przyjechala w czwartek do ciebie? jak myslisz? dalej pojechalybysmy razem ? zabieram tez aparat to napstrykamy zdjec psiakom, takze takich z ludzmi ( prawda savahna?) to wy zamawiajcie juz sloneczko i dobre fluidy.... w[/QUOTE] Świetnie! Na czwartek przygotuję dla Ciebie pokoik :) Quote
Justyna Klimek Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='Drzagodha']Nie! Ja mam 30 kundelkową imprezę u siebie, nie mogę jej odwołać, nie może mnie też nie być, bo ją organizuję :([/QUOTE] Jagoda, czy Ty nadal planujesz przyjazd do Krzykosów w październiku? W jakim terminie? Może zahaczysz o 28-29 października? W tym tygodniu jeszcze powinny dotrzeć lonże - 7,5m długości smycze "treningowe". Może zadziała... Quote
kaja69 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 No właśnie,bo cos przycichło z tym przyjazdem Jagody... Quote
Justyna Klimek Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 I jeszcze o Dianie: [FONT="]Diana[/FONT][FONT="] -[/FONT]Urodzona w lipcu 2009. Wysterylizowana, odrobaczona, odpchlona. Niestety, nie dała się zaszczepić, póki co (uzupełnimy). Ma dość niską pozycję w stadzie - często jest ganiana przez Bajkę i Mopsika. Źle się z tym czuje. Do tej pory szukała ratunku u Rafa (młodego przystojniaka) lub u Castora, od jakieś czasu, także u człowieka. Jest bardzo kontaktowa - zaczepia łapą, szczeka zaczepnie, z czasem daje się głaskać. Podczas burzy można ją głaskać, tulić, nawet brać na ręce:) "[FONT="]uwielbia się bawić z innymi psami, strasznie zaczepia Luckiego, szczególnie jak ten śpi. Bardzo lubi wodę, chętnie zażywa kąpieli w oczku wodnym lub "baseniku" pod kranem. Jeden z nielicznych psów, który daje się na dzień dzisiejszy głaskać po całej głowie. Boi się ręki uniesionej nad grzbietem. Nie lubi się dzielić jedzeniem z rybami, jak się wrzuci chleb do oczka to Diana zaraz go wyławia[/FONT]" (opis Justyny i Jagody) Aniu, czy Wams się udało zaszczepić Dianę podczas akcji sterylkowej? Pamiętasz? Quote
kaja69 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Justyna,o ile dobrze kojarze Diana jest zaszczepiona :) tylko zdaje sie jakis na B nie jest ... Quote
Justyna Klimek Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Bajt - pewnie o nią chodzi? Quote
kaja69 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Pewnie tak,ale to ,to juz Zbyszek będzie wiedział ,ja tylko zapamietałam,że na B :)reszta zaszczepiona :) Quote
Kava Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Justyna Klimek']I jeszcze o Dianie: [FONT="]Diana[/FONT][FONT="] -[/FONT]Urodzona w lipcu 2009. Wysterylizowana, odrobaczona, odpchlona. Niestety, nie dała się zaszczepić, póki co (uzupełnimy). Ma dość niską pozycję w stadzie - często jest ganiana przez Bajkę i Mopsika. Źle się z tym czuje. Do tej pory szukała ratunku u Rafa (młodego przystojniaka) lub u Castora, od jakieś czasu, także u człowieka. Jest bardzo kontaktowa - zaczepia łapą, szczeka zaczepnie, z czasem daje się głaskać. Podczas burzy można ją głaskać, tulić, nawet brać na ręce:) "[FONT="]uwielbia się bawić z innymi psami, strasznie zaczepia Luckiego, szczególnie jak ten śpi. Bardzo lubi wodę, chętnie zażywa kąpieli w oczku wodnym lub "baseniku" pod kranem. Jeden z nielicznych psów, który daje się na dzień dzisiejszy głaskać po całej głowie. Boi się ręki uniesionej nad grzbietem. Nie lubi się dzielić jedzeniem z rybami, jak się wrzuci chleb do oczka to Diana zaraz go wyławia[/FONT]" (opis Justyny i Jagody) Aniu, czy Wams się udało zaszczepić Dianę podczas akcji sterylkowej? Pamiętasz? Justynka, juz trzech psow z tej ferajny, ktora towarzyszyla Dianie nie ma w stadzie. wobec tego ona chyba wywindowala sie na lepsza pozycje w stadku? Mopsik, Raf, Castor i Lucky opuscili Diane... sadze ze w tym ukladzie cos i dla niej sie pozmienialo... Pamietasz, ja wzielam ta zielona lonze, ona ma ponad 15 m. Olek ja sobie bardzo chwali.... ja mam calkowita kontrole nad nim, a on poczucie wolnosci...super sprawa.... a moze ja przywiesc na cwiczenia? Quote
kaja69 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Jakby co ,to ja moge cała uprząż przywieźć do ćwiczeń:cool3: Quote
Justyna Klimek Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 To przywoźcie, będziem trenować :) Quote
Recommended Posts