Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dawaj nowe zdjęcia,te niepublikowane jeszcze...ja niestety nowych póki co nie dam rady porobić...będe co prawda jutro albo pojutrze w pobliżu,ale raczej będzie juz ciemno a mam zepsuta lampę w aparacie więc nic z tego...a poza tym bede na galowo:cool3: i w szpilkach po Krzykosach biegac nie będę :cool3: na zlot koniecznie musisz zabrac aparat i zdjęć natrzaskać tyle,żeby na kilka miesięcy znowu starczyło...dorosłe sie nie zmieniają więc można będzie korzystać z nich do woli...

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaja69']
и где мои друзья?[/QUOTE]
.........Wot zdjes......:evil_lol:
Tak sobie przemyśliwuję.....
Ten tydzień bym sobie poogłaszała nasze kieleckie i może coś Kajowego jeszcze a w przyszłym bym się wzięła za psy z Krzykosów,jesli jest taka potrzeba....Tylko troszkę pomocy w rozeznaniu potrzeb i priorytetów bym potrzebowała wtedy.
Pazdrawljaju......;)

Posted

Całkiem niezłe fotki. Pozwólcie,ze powoli bede sobie zbierac materiał do ogłoszeń przyszłotygodniowych. Jeszcze jakieś info o tej suczynce poprosiłabym I namiary ewentualnie na kogo:tel i mail
Czy opcja dowozu do nowego domu jest rozważana? Czy sunia ma szczepienie i takie tam ...sterylizacja itp.
Jaka wielkościowo (w centymetrach albo kilogramach) Dobrze by było przy człowieku robic tez zdjątko.
Stosunek do dzieci i innych zwierzaków:evil_lol: jaki......
To zmykam póki co.;)

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Witojcie :)
Proponuję termin zlotu w Krzykosach na 28-30 października.
Co Wy na to?[/QUOTE]

mnie pasuje... to i tak JEDYNE wolne Wochenende, jakie mam .... nastepne byloby dopiero pod koniec listopada
wieczorkiem musze z szefem uzgodnic co i jak,
bilety na kabaret na ktory mialam isc 29-tego postaram sie sprzedac, no i zaczynam glowkowac....
Justyna chyba najlepiej jakbym przyjechala w czwartek do ciebie? jak myslisz? dalej pojechalybysmy razem ?

zabieram tez aparat to napstrykamy zdjec psiakom, takze takich z ludzmi ( prawda savahna?)
to wy zamawiajcie juz sloneczko i dobre fluidy....
w

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Witojcie :)
Proponuję termin zlotu w Krzykosach na 28-30 października.
Co Wy na to?[/QUOTE]

Nie! Ja mam 30 kundelkową imprezę u siebie, nie mogę jej odwołać, nie może mnie też nie być, bo ją organizuję :(

Posted

[quote name='savahna']Całkiem niezłe fotki. Pozwólcie,ze powoli bede sobie zbierac materiał do ogłoszeń przyszłotygodniowych. Jeszcze jakieś info o tej suczynce poprosiłabym I namiary ewentualnie na kogo:tel i mail
Czy opcja dowozu do nowego domu jest rozważana? Czy sunia ma szczepienie i takie tam ...sterylizacja itp.
Jaka wielkościowo (w centymetrach albo kilogramach) Dobrze by było przy człowieku robic tez zdjątko.
Stosunek do dzieci i innych zwierzaków:evil_lol: jaki......
To zmykam póki co.;)

Szczepienia,sterylka,odpchlenie i odrobaczenie wszystko jest w komplecie :) gorzej będzie z dziećmi...skąd niby mam je wziąć...nawet pozyczyc nie mam od kogo...musze pomysleć nad jakimś osobistym ,na kilka lat byłoby z kim zdjęcia robić...

[quote name='Drzagodha']Nie! Ja mam 30 kundelkową imprezę u siebie, nie mogę jej odwołać, nie może mnie też nie być, bo ją organizuję :(

Jagoda ,przed 30 jest jeszcze 28 i 29:cool3: i nie kombinuj...

Posted

[quote name='Kava']mnie pasuje... to i tak JEDYNE wolne Wochenende, jakie mam .... nastepne byloby dopiero pod koniec listopada
wieczorkiem musze z szefem uzgodnic co i jak,
bilety na kabaret na ktory mialam isc 29-tego postaram sie sprzedac, no i zaczynam glowkowac....
Justyna chyba najlepiej jakbym przyjechala w czwartek do ciebie? jak myslisz? dalej pojechalybysmy razem ?

zabieram tez aparat to napstrykamy zdjec psiakom, takze takich z ludzmi ( prawda savahna?)
to wy zamawiajcie juz sloneczko i dobre fluidy....
w[/QUOTE]

Świetnie! Na czwartek przygotuję dla Ciebie pokoik :)

Posted

[quote name='Drzagodha']Nie! Ja mam 30 kundelkową imprezę u siebie, nie mogę jej odwołać, nie może mnie też nie być, bo ją organizuję :([/QUOTE]

Jagoda, czy Ty nadal planujesz przyjazd do Krzykosów w październiku? W jakim terminie?
Może zahaczysz o 28-29 października?
W tym tygodniu jeszcze powinny dotrzeć lonże - 7,5m długości smycze "treningowe". Może zadziała...

Posted

I jeszcze o Dianie:
[FONT=&quot]Diana[/FONT][FONT=&quot] -[/FONT]Urodzona w lipcu 2009. Wysterylizowana, odrobaczona, odpchlona. Niestety, nie dała się zaszczepić, póki co (uzupełnimy). Ma dość niską pozycję w stadzie - często jest ganiana przez Bajkę i Mopsika. Źle się z tym czuje. Do tej pory szukała ratunku u Rafa (młodego przystojniaka) lub u Castora, od jakieś czasu, także u człowieka. Jest bardzo kontaktowa - zaczepia łapą, szczeka zaczepnie, z czasem daje się głaskać. Podczas burzy można ją głaskać, tulić, nawet brać na ręce:)
"
[FONT=&quot]uwielbia się bawić z innymi psami, strasznie zaczepia Luckiego, szczególnie jak ten śpi. Bardzo lubi wodę, chętnie zażywa kąpieli w oczku wodnym lub "baseniku" pod kranem. Jeden z nielicznych psów, który daje się na dzień dzisiejszy głaskać po całej głowie. Boi się ręki uniesionej nad grzbietem. Nie lubi się dzielić jedzeniem z rybami, jak się wrzuci chleb do oczka to Diana zaraz go wyławia[/FONT]" (opis Justyny i Jagody)

Aniu, czy Wams się udało zaszczepić Dianę podczas akcji sterylkowej? Pamiętasz?

Posted

[quote name='Justyna Klimek']I jeszcze o Dianie:
[FONT=&quot]Diana[/FONT][FONT=&quot] -[/FONT]Urodzona w lipcu 2009. Wysterylizowana, odrobaczona, odpchlona. Niestety, nie dała się zaszczepić, póki co (uzupełnimy). Ma dość niską pozycję w stadzie - często jest ganiana przez Bajkę i Mopsika. Źle się z tym czuje. Do tej pory szukała ratunku u Rafa (młodego przystojniaka) lub u Castora, od jakieś czasu, także u człowieka. Jest bardzo kontaktowa - zaczepia łapą, szczeka zaczepnie, z czasem daje się głaskać. Podczas burzy można ją głaskać, tulić, nawet brać na ręce:)
"
[FONT=&quot]uwielbia się bawić z innymi psami, strasznie zaczepia Luckiego, szczególnie jak ten śpi. Bardzo lubi wodę, chętnie zażywa kąpieli w oczku wodnym lub "baseniku" pod kranem. Jeden z nielicznych psów, który daje się na dzień dzisiejszy głaskać po całej głowie. Boi się ręki uniesionej nad grzbietem. Nie lubi się dzielić jedzeniem z rybami, jak się wrzuci chleb do oczka to Diana zaraz go wyławia[/FONT]" (opis Justyny i Jagody)

Aniu, czy Wams się udało zaszczepić Dianę podczas akcji sterylkowej? Pamiętasz?

Justynka, juz trzech psow z tej ferajny, ktora towarzyszyla Dianie nie ma w stadzie. wobec tego ona chyba wywindowala sie na lepsza pozycje w stadku?
Mopsik, Raf, Castor i Lucky opuscili Diane... sadze ze w tym ukladzie cos i dla niej sie pozmienialo...
Pamietasz, ja wzielam ta zielona lonze, ona ma ponad 15 m. Olek ja sobie bardzo chwali.... ja mam calkowita kontrole nad nim, a on poczucie wolnosci...super sprawa.... a moze ja przywiesc na cwiczenia?