Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Jagoda, czy Ty nadal planujesz przyjazd do Krzykosów w październiku? W jakim terminie?
Może zahaczysz o 28-29 października?
[/QUOTE]

No bo mi się trochę pozmieniało ze szkołą... Jeśli uda mi się wszystko dopiąć do 19 z imprezą, to mogę przyjechać od 20. Niestety bez Grześka, bo wolne ma od jutra do 20, a ja mam niestety w ten weekend szkołę...

Posted

[quote name='kaja69']Ino kogo??? bo psów troszku szkoda:cool3:

A ja sie ciesze,bo ŚLąsk się pakuje,oj będzie bal

suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper

jakby co to kuchnia pyta ile nakryc robic??

Posted

oki. biore na siebie organizacje nakryc... talerze, sztucce, tylko ostrzegam spowrotem nie bede ich zabierac... zostawimy dla komornika niech tez cos z tego ma...

Posted

[quote name='Drzagodha']No bo mi się trochę pozmieniało ze szkołą... Jeśli uda mi się wszystko dopiąć do 19 z imprezą, to mogę przyjechać od 20. Niestety bez Grześka, bo wolne ma od jutra do 20, a ja mam niestety w ten weekend szkołę...[/QUOTE]

Olej szkołe ...idź na całość:)

Posted

hey udało mi sie wynegocjować za darmo jak na razie 5 bud duzych dla psów szkoda ze tak malo :((((( ;);) ale staramy sie o wiencej ja jak na razie nie wiem czy wpadne na sabat che zabrac do siebie na dt sunie i jej psiaka wiec chyba ben de uziemiona ale zobacze jeszcze :)))))

Posted

spokojnie o tym juz tez pomyślałam p M i PANI Z POMOGĄ NAM :)

chwilowo załatwiamy jak najwięcej bud wic jak bedzie juz wszystko dopiente to zadzwonie do cb Justyna;);););)

[quote name='Justyna Klimek']To świetnie. Trzeba obmyślić transport bud.[/QUOTE]

Posted

Termin Sabatu Czarownic w Krzykosach - kryptonim SZEPTOSY - ustalono na 28-30 października.
Przybywajcie!!!

Jedzenie można przywieźć, ale pamiętajcie, będzie z nami Kava, która przednią strawę serwuje.

Strój, jak to zwykle w przypadku spotkań czarownic, indywidualny i swobodny obowiązuje

Zabierzcie ze sobą muzykę, którą lubicie, bo tańcować również będziemy!

Posted

[quote name='kaja69']Olej szkołe ...idź na całość:)[/QUOTE]

Nie mogę olać szkoły, mam za dużo materiału z chowu... Zaraz zabieram się do studiowania książek o żywieniu i paszach. Pochlastam się chyba :shake: