Roszpunka Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Już jestem! Był telefon w sprawie Lilu - pani brzmiała młodo i sensownie. Lecę szukać kogoś do wizyty w Sosnowcu. Później wkleję świeże fotki. Quote
Nadziejka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Cioteczko juz jestem i podziwiam sunieczke:loveu::crazyeye::loveu: druga tez i kolejna:painting::iloveyou:cudnie maja u ciebie , pomoge jesli trzeba z ta wizyta , cioteczko czy masz moze adres tych , ktorzy dzwonili? mniej wiecej choc jaka ulica , bo moze akurat znam te rejony/ Quote
Roszpunka Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Na razie mam tylko nr telefonu, powiedziałam pani Monice, że zadzwonię po adres, kiedy znajdę kogoś do wizyty. Jest przed 22 więc może zadzwonię zaraz??? Quote
Nadziejka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Dzwon ciotenko i pros o adresik:thumbs: Malenka jest postokroc cudowna:iloveyou: Quote
Natussiaa Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 sliczna psinka, zawsze moge pomoc jak by co ;) Quote
Nadziejka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 :painting:Moze razem z cioteczka Nutusia pojdziemy? Quote
Martika&Aischa Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Sunia jest przepiękna :) Jeśli będzie potrzebna pomoc w sprawdzeniu domku jestem i ja ;) Quote
Roszpunka Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Jak cioteczki we trzy zrobią nalot, to domek żeby przejść weryfikację pozytywnie, będzie musiał spełnić najwyższe oczekiwania!:evil_lol: Żeby się tylko domek nie wystraszył A tak całkiem serio - ewa gonzales ma już namiary na domek, jeszcze tylko ostateczna decyzja - siostra pani Moniki wraca zza granicy, musi wyrazić zgodę na adopcję suni - razem mieszkają i można wizytować. Quote
Roszpunka Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 najpierw chłodna ocena sytuacji... potem się podstępnie skradam... teraz już zabaweczka moja :multi: chyba mnie nie widzi...:cool1: aaaaaaaaa widzi mnie :scared::Dog_run: cdn.... Quote
Roszpunka Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 :shocked!:scena drastyczna !!!:eek2: teraz mam focha :obrazic: zabawkę zabrała i nikt się nią nie bawi :stupid: nie, na pewno nie dam się przeprosić :shake: biorę swój jogurcik i możecie mnie cmoknąć :razz: po tych strasznych przeżyciach trochę lekturki i drzemka :sleep2: KONIEC Quote
tomcug Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Roszpunka, super relacja.:lol::lol::lol: Poczułam się jak w kinie na horrorze.:diabloti: Quote
Martika&Aischa Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Zdjęcia są świetne a psiaki po prostu cudne:loveu: historia rewelacyjna ....aż się sama uśmiecham do monitora :lol: Quote
Roszpunka Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Będzie mi gamonia małego brakowało, mam nadzieję, że znajdzie super domek! Jest tego warta :loveu: Quote
tomcug Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Roszpunka napisał(a):Będzie mi gamonia małego brakowało, mam nadzieję, że znajdzie super domek! Jest tego warta :loveu: Nie oddaj, jeśli będziesz miała jakiekolwiek wątpliwości.:shake: Ona jest taka cudna i charakterna, że warto poczekać.:p Ale mam nadzieję, że będzie ok.:lol: Quote
Roszpunka Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Jeśli będą jakiekolwiek wątpliwości, to psiak zaczeka. W żaden sposób nie przeszkadza nam jej obecność, przeciwnie - jest miłym urozmaiceniem w gromadce dorosłych i większych raczej psich kobitek (i jednego dorosłego kota :diabloti:) Mam tylko nadzieję, że do jesieni znajdzie swoje miejsce, bo szykujemy miejsce dla onkowatego wielkopsa z łańcucha. Quote
tomcug Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Znajdzie, jak będzie trzeba to puścimy kolejną serię ogłoszeń. Do skutku.:lol: Quote
Martika&Aischa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Sunia musi znaleźć najlepszy domek na świecie bo jest po prostu cudna :loveu: Quote
Daga&Maks Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 musi znaleźć wspaniały dom, nie ma innej opcji :) Quote
Roszpunka Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Też liczę na najcudowniejszy domek na świecie... Zaraz zabieram dziewczyny i jedziemy w plener. Wracamy jutro wieczorem.:bye: Quote
Natussiaa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 ewa gonzales napisał(a)::painting:Moze razem z cioteczka Nutusia pojdziemy? Nie ma problemu :) Quote
Nadziejka Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 :iloveyou:cudowne psiaczkosci u ciebie cioteczko:loveu::crazyeye::loveu:widac , ze czterolapcie maja rajus:multi:Z cioteczka Nutusia bardzo chetnie sie umowimy i moze uda nam sie razem sprawdzic domek , kiedy bedzie trzeba :multi:w razie jakichkolwiek watpliwosci :shake: albo aby ich nie bylo - lepiej bedzie , aby nas wiecej poszlo z wizyta ......... Quote
Roszpunka Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Dostałam przemiłego maila od pani Małgosi z Sosnowca. Muszę ją publicznie przeprosić za podanie niewłaściwego imienia. Po konsultacjach z siostrą, są gotowe dać Lilu domek. Pani Gosia podczytuje wątek i nie wystraszyła się nawet inwazji trzech cioteczek - naprawdę jej zależy. Ja i moje dziewczynki jesteśmy padnięte, więc napiszę tylko, że było suuuper, niestety aparat został w domu :siara: więc fotek nie będzie :wallbash: Jutro postaram się wrzucić kilka takich, których jeszcze tutaj nie było - w ramach rekompensaty. Quote
Martika&Aischa Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Super :) I my jesteśmy zwarte i gotowe do wizyty ;) Quote
Nadziejka Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 :thumbs::bye:witamy i pozdrawiamy p Malgosie , Liluniowy nosek calujemyyyyy:painting:calej gromadce zyczac radosci i szczescia kazdego dzioneczka:multi: Quote
Recommended Posts