Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczko juz jestem i podziwiam sunieczke:loveu::crazyeye::loveu: druga tez i kolejna:painting::iloveyou:cudnie maja u ciebie , pomoge jesli trzeba z ta wizyta , cioteczko czy masz moze adres tych , ktorzy dzwonili? mniej wiecej choc jaka ulica , bo moze akurat znam te rejony/

Posted

Jak cioteczki we trzy zrobią nalot, to domek żeby przejść weryfikację pozytywnie, będzie musiał spełnić najwyższe oczekiwania!:evil_lol:
Żeby się tylko domek nie wystraszył

A tak całkiem serio - ewa gonzales ma już namiary na domek, jeszcze tylko ostateczna decyzja - siostra pani Moniki wraca zza granicy, musi wyrazić zgodę na adopcję suni - razem mieszkają i można wizytować.

Posted

najpierw chłodna ocena sytuacji...

potem się podstępnie skradam...

teraz już zabaweczka moja :multi:

chyba mnie nie widzi...:cool1:

aaaaaaaaa widzi mnie :scared::Dog_run:

cdn....

Posted

:shocked!:scena drastyczna !!!:eek2:

teraz mam focha :obrazic: zabawkę zabrała i nikt się nią nie bawi :stupid:

nie, na pewno nie dam się przeprosić :shake:

biorę swój jogurcik i możecie mnie cmoknąć :razz:

po tych strasznych przeżyciach trochę lekturki i drzemka :sleep2:

KONIEC

Posted

Roszpunka napisał(a):
Będzie mi gamonia małego brakowało, mam nadzieję, że znajdzie super domek!
Jest tego warta :loveu:

Nie oddaj, jeśli będziesz miała jakiekolwiek wątpliwości.:shake:

Ona jest taka cudna i charakterna, że warto poczekać.:p Ale mam nadzieję, że będzie ok.:lol:

Posted

Jeśli będą jakiekolwiek wątpliwości, to psiak zaczeka.
W żaden sposób nie przeszkadza nam jej obecność, przeciwnie - jest miłym urozmaiceniem w gromadce dorosłych i większych raczej psich kobitek (i jednego dorosłego kota :diabloti:) Mam tylko nadzieję, że do jesieni znajdzie swoje miejsce, bo szykujemy miejsce dla onkowatego wielkopsa z łańcucha.

Posted

:iloveyou:cudowne psiaczkosci u ciebie cioteczko:loveu::crazyeye::loveu:widac , ze czterolapcie maja rajus:multi:Z cioteczka Nutusia bardzo chetnie sie umowimy i moze uda nam sie razem sprawdzic domek , kiedy bedzie trzeba :multi:w razie jakichkolwiek watpliwosci :shake: albo aby ich nie bylo - lepiej bedzie , aby nas wiecej poszlo z wizyta .........

Posted

Dostałam przemiłego maila od pani Małgosi z Sosnowca.

Muszę ją publicznie przeprosić za podanie niewłaściwego imienia.

Po konsultacjach z siostrą, są gotowe dać Lilu domek. Pani Gosia podczytuje wątek i nie wystraszyła się nawet inwazji trzech cioteczek - naprawdę jej zależy.

Ja i moje dziewczynki jesteśmy padnięte, więc napiszę tylko, że było suuuper, niestety aparat został w domu :siara: więc fotek nie będzie :wallbash:

Jutro postaram się wrzucić kilka takich, których jeszcze tutaj nie było - w ramach rekompensaty.

Posted

:thumbs::bye:witamy i pozdrawiamy p Malgosie , Liluniowy nosek calujemyyyyy:painting:calej gromadce zyczac radosci i szczescia kazdego dzioneczka:multi: