Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:bye:Roszpunko droga juz jestem , pani Malgonia dzwonila ok 19 tej wczoraj , ze przelozymy wizytke , bo siostry niema , jeszcze w pracy , wiec umowilysmy sie na najblizsze dni , p Malgosia ma do mnie zadzwonic lub smska przyslac - kiedy mozemy sie spotkac , kiedy bedzie najlepiej , dzis u nas straszne burze , ale jesli dzis zadzwoni - to pojedziemy, nie mam niestety juz ani gr na telefonie , Martika &Aisza ma moj num - moze dzwonic i slac smsy- ja jestem i czekam , dzwon Marto czy w razie czego - bedziesz mogla jechac dzis, zreszta wczoraj tez Marto moglas dzwonic , wiesz przeciez ze ja czasem ani gr nie posiadam , wiec jak chcemy cos razem zalatwic - to jeden czlek do drugiego moze dzwonic prawdaz......... tak mysle sobie ,

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Roszpunko bedzie dobrze , tez czekam na tel od pani , pozdrawiam was serdecznie:cool2:cala paczke!cioteczki ja wczoraj bardzo zle sie czulam , pisalam w smsie do Martiki&aAiszy , ze strasznie sie czuje , bole ogromne , nie bede mogla nic wpisac na watku Liluni bo bole glowy straszne itd ..., i dlatego mnie nie bylo na dogomanii , :shake:...juz lepiej , cioteczki dzis jestem jak brykajacy konis

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:bye:Roszpunko droga juz jestem , pani Malgonia dzwonila ok 19 tej wczoraj , ze przelozymy wizytke , bo siostry niema , jeszcze w pracy , wiec umowilysmy sie na najblizsze dni , p Malgosia ma do mnie zadzwonic lub smska przyslac - kiedy mozemy sie spotkac , kiedy bedzie najlepiej , dzis u nas straszne burze , ale jesli dzis zadzwoni - to pojedziemy, nie mam niestety juz ani gr na telefonie , Martika &Aisza ma moj num - moze dzwonic i slac smsy- ja jestem i czekam , dzwon Marto czy w razie czego - bedziesz mogla jechac dzis, zreszta wczoraj tez Marto moglas dzwonic , wiesz przeciez ze ja czasem ani gr nie posiadam , wiec jak chcemy cos razem zalatwic - to jeden czlek do drugiego moze dzwonic prawdaz......... tak mysle sobie ,

Dziś mogę .....proszę wcześniej informacje na PW kiedy i o której godzinie .....

Posted

[quote name='ewa gonzales']Roszpunko bedzie dobrze , tez czekam na tel od pani , pozdrawiam was serdecznie:cool2:cala paczke!cioteczki ja wczoraj bardzo zle sie czulam , pisalam w smsie do Martiki&aAiszy , ze strasznie sie czuje , bole ogromne , nie bede mogla nic wpisac na watku Liluni bo bole glowy straszne itd ..., i dlatego mnie nie bylo na dogomanii , :shake:...juz lepiej , cioteczki dzis jestem jak brykajacy konis

A ja dziś przeciwnie - kiepsko dziś się czuję, jeszcze obiłam sobie twarz na balkonie, przewróciłam się jak ściągałam kwiatki z parapetu, bo burza szła.
Będzie na TZ-ta :evil_lol:

Posted

:cool2:Roszpunko zdrowenka! P Malgosia przyslala smska , ze wezwano ja pilnie bardzo do pracy , na dyspozytorni i nie mogla wczesniej dac znac ,przeprasza , po powrocie z pracy napewno napisze lub zadzwoni do mnie , p Malgosiu spokojnej pracy zyczymy :multi: ciotenki moze umowimy sie jutro w takim razie , bo dzis to juz moze byc b pozno po pracy , wiec do juterka Li:loveu:leczko

Posted

Dzisiaj Lilu poznała nową koleżankę - Inkę:loveu:, zwaną również Bzydalem :evil_lol:
Spotkanie przebiegło w chłodnej (mimo piekielnego upału), ale pokojowej atmosferze ;)

Zapoznanie...

I kilka fotek do podziwiania, wszak pięknieję z dnia na dzień :roflt:

Posted

Tak sobie jeszcze wieczorkiem poinformuję kochane Cioteczki, że wybieram się właśnie z dziewczynkami na romantyczny spacer w świetle księżyca :painting:

Słodkich snów życzę :lol:

Posted

A ja coś wiem .....

DZIĘKUJĘ WAM CIOTECZKI EWUNIU I MARTIKO ZA SPRAWDZENIE DOMKU DLA LILU :Rose::Rose::Rose::Rose:

[SIZE=2]A teraz milczę jak grób, bo przecież nic jeszcze nie wiem :evil_lol:

Posted

Czyli wszystko ok? Ja tam lubię Śląsk, wiele lat mieszkałam w Chorzowie i bardzo dobrze wspominam te czasy.:p

Maleńka, tak się cieszę!:multi::multi::multi::multi:

Posted

Cioteczki kochane już jestem i nadaje... :cool3: Domek Lilu będzie miała fantastyczny !!!!:multi: Dwie świetne młode pańcie zakochane bez dwóch zdań w suni !!! :loveu::loveu::loveu: Cioteczki Lilu będzie miała najlepszy domek pod słońcem :lol:

Posted

Dziś chyba z tej okazji też się wcześniej położę :evil_lol:

Chcę podziękować Wam wszystkim : cioteczkom Tomcużkowi i Elizie za ogłoszenia, Ewuni i Martice za wizytkę, Inci za wsparcie jedzonkiem małego żarłoka i innym, których tutaj nie wymieniłam, za trzymanie kciuków i kibicowanie
:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Umówiłam się z panią Małgosią na przekazanie Lilu po niedzieli, więc jak znam życie w poniedziałek rano, zaliczą z Lilu, pierwszy poranny spacerek :evil_lol:

Tak strasznie się cieszę :multi: