Nadziejka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 :bye:Roszpunko droga juz jestem , pani Malgonia dzwonila ok 19 tej wczoraj , ze przelozymy wizytke , bo siostry niema , jeszcze w pracy , wiec umowilysmy sie na najblizsze dni , p Malgosia ma do mnie zadzwonic lub smska przyslac - kiedy mozemy sie spotkac , kiedy bedzie najlepiej , dzis u nas straszne burze , ale jesli dzis zadzwoni - to pojedziemy, nie mam niestety juz ani gr na telefonie , Martika &Aisza ma moj num - moze dzwonic i slac smsy- ja jestem i czekam , dzwon Marto czy w razie czego - bedziesz mogla jechac dzis, zreszta wczoraj tez Marto moglas dzwonic , wiesz przeciez ze ja czasem ani gr nie posiadam , wiec jak chcemy cos razem zalatwic - to jeden czlek do drugiego moze dzwonic prawdaz......... tak mysle sobie , Quote
Roszpunka Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Miło, że pani Małgosia się odezwała, bo sama już nie wiedziałam, co myśleć. W takim razie czekamy i trzymamy kciuki. Później wkleję dzisiejsze fotki. Quote
Nadziejka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Roszpunko bedzie dobrze , tez czekam na tel od pani , pozdrawiam was serdecznie:cool2:cala paczke!cioteczki ja wczoraj bardzo zle sie czulam , pisalam w smsie do Martiki&aAiszy , ze strasznie sie czuje , bole ogromne , nie bede mogla nic wpisac na watku Liluni bo bole glowy straszne itd ..., i dlatego mnie nie bylo na dogomanii , :shake:...juz lepiej , cioteczki dzis jestem jak brykajacy konis Quote
Martika&Aischa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 ewa gonzales napisał(a)::bye:Roszpunko droga juz jestem , pani Malgonia dzwonila ok 19 tej wczoraj , ze przelozymy wizytke , bo siostry niema , jeszcze w pracy , wiec umowilysmy sie na najblizsze dni , p Malgosia ma do mnie zadzwonic lub smska przyslac - kiedy mozemy sie spotkac , kiedy bedzie najlepiej , dzis u nas straszne burze , ale jesli dzis zadzwoni - to pojedziemy, nie mam niestety juz ani gr na telefonie , Martika &Aisza ma moj num - moze dzwonic i slac smsy- ja jestem i czekam , dzwon Marto czy w razie czego - bedziesz mogla jechac dzis, zreszta wczoraj tez Marto moglas dzwonic , wiesz przeciez ze ja czasem ani gr nie posiadam , wiec jak chcemy cos razem zalatwic - to jeden czlek do drugiego moze dzwonic prawdaz......... tak mysle sobie , Dziś mogę .....proszę wcześniej informacje na PW kiedy i o której godzinie ..... Quote
Roszpunka Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='ewa gonzales']Roszpunko bedzie dobrze , tez czekam na tel od pani , pozdrawiam was serdecznie:cool2:cala paczke!cioteczki ja wczoraj bardzo zle sie czulam , pisalam w smsie do Martiki&aAiszy , ze strasznie sie czuje , bole ogromne , nie bede mogla nic wpisac na watku Liluni bo bole glowy straszne itd ..., i dlatego mnie nie bylo na dogomanii , :shake:...juz lepiej , cioteczki dzis jestem jak brykajacy konis A ja dziś przeciwnie - kiepsko dziś się czuję, jeszcze obiłam sobie twarz na balkonie, przewróciłam się jak ściągałam kwiatki z parapetu, bo burza szła. Będzie na TZ-ta :evil_lol: Quote
Nadziejka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 :cool2:Roszpunko zdrowenka! P Malgosia przyslala smska , ze wezwano ja pilnie bardzo do pracy , na dyspozytorni i nie mogla wczesniej dac znac ,przeprasza , po powrocie z pracy napewno napisze lub zadzwoni do mnie , p Malgosiu spokojnej pracy zyczymy :multi: ciotenki moze umowimy sie jutro w takim razie , bo dzis to juz moze byc b pozno po pracy , wiec do juterka Li:loveu:leczko Quote
Roszpunka Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Dzisiaj Lilu poznała nową koleżankę - Inkę:loveu:, zwaną również Bzydalem :evil_lol: Spotkanie przebiegło w chłodnej (mimo piekielnego upału), ale pokojowej atmosferze ;) Zapoznanie... I kilka fotek do podziwiania, wszak pięknieję z dnia na dzień :roflt: Quote
Martika&Aischa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Roszpunko maleńka jest prześliczna i jej koleżanka również :* buziaki w te mokre nochale :* Quote
Roszpunka Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Tak sobie jeszcze wieczorkiem poinformuję kochane Cioteczki, że wybieram się właśnie z dziewczynkami na romantyczny spacer w świetle księżyca :painting: Słodkich snów życzę :lol: Quote
Martika&Aischa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Dziś o 18 jak się nic nie zmieni pojedziemy wizytować z Ewcią ;) Ewunia jest w stałym kontakcie z Paniami :) Quote
Roszpunka Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Co się tam dzieje??? Ja tu paznokcie zjadłam do łokci, czekam na wieści i nic... :icon_roc: Quote
Roszpunka Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 poczekajmy razem, we dwie raźniej ... Quote
Roszpunka Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 A ja coś wiem ..... DZIĘKUJĘ WAM CIOTECZKI EWUNIU I MARTIKO ZA SPRAWDZENIE DOMKU DLA LILU :Rose::Rose::Rose::Rose: [SIZE=2]A teraz milczę jak grób, bo przecież nic jeszcze nie wiem :evil_lol: Quote
tomcug Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 A powiesz?????????????????????????????????????????????????????/ Quote
Roszpunka Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Dzwoniła pani Małgosia! TZ będzie smutny, bo Lilu zostanie ślązaczką! Quote
tomcug Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Czyli wszystko ok? Ja tam lubię Śląsk, wiele lat mieszkałam w Chorzowie i bardzo dobrze wspominam te czasy.:p Maleńka, tak się cieszę!:multi::multi::multi::multi: Quote
Roszpunka Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Poczekajmy jeszcze na wizytujące cioteczki...:cool3: Quote
tomcug Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 A przyjdą dzisiaj? Chciałabym sobie poczytać cos fajnego... Quote
Roszpunka Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Sądzę, że się pojawią, bo przecież wiedzą, że my tu czekamy niecierpliwie i nic a nic nie wiemy :shake::evil_lol: Quote
tomcug Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Non to przycupniemy sobie w kąciku i poczekamy. Quote
Martika&Aischa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Cioteczki kochane już jestem i nadaje... :cool3: Domek Lilu będzie miała fantastyczny !!!!:multi: Dwie świetne młode pańcie zakochane bez dwóch zdań w suni !!! :loveu::loveu::loveu: Cioteczki Lilu będzie miała najlepszy domek pod słońcem :lol: Quote
tomcug Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 I na takie wieści czekałam, teraz mogę iść spać. :cool3: Jak ja się cieszę!:multi::loveu::multi: Quote
Roszpunka Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Dziś chyba z tej okazji też się wcześniej położę :evil_lol: Chcę podziękować Wam wszystkim : cioteczkom Tomcużkowi i Elizie za ogłoszenia, Ewuni i Martice za wizytkę, Inci za wsparcie jedzonkiem małego żarłoka i innym, których tutaj nie wymieniłam, za trzymanie kciuków i kibicowanie :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Umówiłam się z panią Małgosią na przekazanie Lilu po niedzieli, więc jak znam życie w poniedziałek rano, zaliczą z Lilu, pierwszy poranny spacerek :evil_lol: Tak strasznie się cieszę :multi: Quote
Recommended Posts