Martika&Aischa Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 A mnie jest okropnie głupio!!!!! Okropnie :(:(:( Bo sama ten domek sprawdzałam !!! Wątek po prostu umarł i w takiej postaci nie ma on po prostu sensu :( Quote
Roszpunka Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Cioteczki, zapraszam na malutki bazarek dla Klarci http://www.dogomania.pl/threads/215663-KUBECZKI-FILI%C5%BBANECZKI-malutki-bazarek-dla-malutkiej-sunieczki Quote
Nadziejka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Domku Liluniowy- tesknimy tesknimyyy, o zdjateczka prosimyyyyyyyy!bardzo bardzo czekamy p Malgorzatoooo Quote
Roszpunka Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Przy okazji chciałabym zareklamować ideę Kalendarza Metamorfoz 2012 - każdy głos to cegiełka. Dochód ze sprzedaży kalendarza przeznaczony zostanie na szczytne cele http://www.dogomania.pl/threads/2135...0-do0.00/page6 Oczywiście bez prywaty się nie obejdzie ;-), proszę o głosy na mojego podopiecznego - Pako :smile: Oto on: Quote
Roszpunka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Pozwolę sobie na mały OT i zaproszę do mojej nowiutkiej tymczasowiczki, prosto z rowu http://www.dogomania.pl/threads/2160...C5%BCnym-rowie... Quote
Roszpunka Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Po dłuuugim oczekiwaniu..... Lilu jest nadal nieprzyzwoicie piękna :loveu: Quote
Incia Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Powiedziałabym nawet, że PIĘKNIEJSZA!!! Szkoda tylko, że tak długo musiałyśmy czekać na jakieś wieści... Quote
Nadziejka Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 :loveu::loveu::loveu::loveu:cudna cudnajaaaaaaaaaa! superciowe zdjateczka , domku domkuuuuu , prosimy czesciej :multi::multi: Quote
Martika&Aischa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 No nie wierzę :) co za niespodzianka ...Lilonek był i jest cudny:loveu: Quote
Roszpunka Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 I fragment maila Liluśka z dnia na dzień to coraz większa diablica jeżeli chodzi o coś do jedzenia, aż niemożliwe jak nagle potrafi zrobić oczęta zbitego pieska żeby dostać to co chce, przy mnie z umiarem ale przy Adze lubi sobie pozwolić :) na spacerach jest super, przychodzi na zawołanie i jeden mój charakterystyczny gwizd, do obcych psów nie podbiega, jeży się od karku po czubek ogona - wygląda to kosmicznie bo przy jej ofutrzeniu wszystko stoi i ten wachlarzyk na ogonie :) zbytnio nie lubi małych wychuchanych, białych maltańczyków, przy jej biegach i "ósemkowaniu" zdarzyło się poturbować takie maluchy.choroba lokomocyjna chyba zanikła bo wycieczki samochodowe i autobusowe sobie robimy i nie wymiotuje a ślini sie troszke tylko.z racji sytuacji jaka nastąpiła sama zostaje rzadko, ostatnio zrobiło jej się dziurę w drzwiach :) zbliża się zima a jej futro bez zmian, nic nie gubi, przy czesaniu tylko wyjdzie trochę, więc Lilutka chyba ma włosy! bardzo się ostatnio wylizywała więc myślałam, że może pierwsza cieczka się zbliża ale póki co cisza i czekamy.razem z Miką to fachowcy pierwsza klasa i w czasie remontu pomagają od a do zet, śpią teraz jak zabite :) Quote
Martika&Aischa Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Ależ ona jest piękna:loveu::loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 :loveu::loveu:za wiesci dziekujemyyyyyyyyy , Lilunie w noska calujemy i sercem pozdrawiamy, cudnaja cudnajaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Roszpunka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Cioteczki, zajrzyjcie - dziewczyna ze szczeniakiem w podbramkowej sytuacji http://www.dogomania.pl/threads/2171.....byle-adoptuj.... Quote
barb Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Roszpunko, wreszcie sie tu zjawiłam żeby zobaczyć sunieczkę. Jest piękna. Quote
Roszpunka Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Miło, że zajrzałaś... wiem, że jest cudna, budziła mój zachwyt odkąd niemalże wlazła mi pod koła ;) Quote
barb Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 W wolnej chwili przeczytam sobie wszystko dokladnie ;) Quote
Nadziejka Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 :thumbs::thumbs::painting::tree1::tree1::tree1:Lilunie odwiedzamy - sciskunamy swiateczkowo:multi: Quote
Roszpunka Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 Kontaktowałam się ostatnio z Lilonkowym domkiem. Malutka od roku mieszka w Wielkiej Brytanii i zyskała nowego wielbiciela w osobie narzeczonego swojej pani :) Quote
Nadziejka Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 :iloveyou: Malenka :buzi: niechaj kochaja ponad wszystko :iloveyou: sciskam calunki czas za ciebie malenka . Quote
Recommended Posts