Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

I fragment maila

Liluśka z dnia na dzień to coraz większa diablica jeżeli chodzi o coś do jedzenia, aż niemożliwe jak nagle potrafi zrobić oczęta zbitego pieska żeby dostać to co chce, przy mnie z umiarem ale przy Adze lubi sobie pozwolić :) na spacerach jest super, przychodzi na zawołanie i jeden mój charakterystyczny gwizd, do obcych psów nie podbiega, jeży się od karku po czubek ogona - wygląda to kosmicznie bo przy jej ofutrzeniu wszystko stoi i ten wachlarzyk na ogonie :) zbytnio nie lubi małych wychuchanych, białych maltańczyków, przy jej biegach i "ósemkowaniu" zdarzyło się poturbować takie maluchy.choroba lokomocyjna chyba zanikła bo wycieczki samochodowe i autobusowe sobie robimy i nie wymiotuje a ślini sie troszke tylko.z racji sytuacji jaka nastąpiła sama zostaje rzadko, ostatnio zrobiło jej się dziurę w drzwiach :) zbliża się zima a jej futro bez zmian, nic nie gubi, przy czesaniu tylko wyjdzie trochę, więc Lilutka chyba ma włosy! bardzo się ostatnio wylizywała więc myślałam, że może pierwsza cieczka się zbliża ale póki co cisza i czekamy.razem z Miką to fachowcy pierwsza klasa i w czasie remontu pomagają od a do zet, śpią teraz jak zabite :)

Posted

:loveu::loveu:za wiesci dziekujemyyyyyyyyy , Lilunie w noska calujemy i sercem pozdrawiamy, cudnaja cudnajaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

• 1 month later...
  • 1 year later...