Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sadza miewa się dobrze, nie było jej ostatnio przez kilka dni ale już jest i mi buszuje w kuchni.
Kiwa na swoim... Kurcze, niby wszystko w porządku ale ja mam jakieś niejasne wrażenie że ona do mnie wróci.

Posted

[quote name='Agnie Koty']mam niejasne wrażenie że ona do mnie wróci.[/quote]

Wiesz co mam ochote Ci dać w dupę! Co to za przeczucia znów......:mad:

Posted

Agnieszka, takie obawy sa normalne po poprzedniej sytuacji...
A wszystko w porzadku- to wieść od domku?

Sluchajcie watek mozna przeniesc- np do fotoblogów, ja moj zalozony na behawiorze z pomocą moderatorów podzielilam i czesc zostala tam, a czesc przeszla do blogaska

Posted

A można po prostu skopiować? Tak żeby tu zostało to co jest i zostało zakończone a nowy żeby pojawił się w np. fotoblogach zawierał wszystko co ten tylko żeby np. zostało to przenumerowane i pierwszy post a zarazem i wątek były moje.

Posted

Nie mam pojecia i tak trzeba bybloby z tym pisac do moderatorów, nie Admina, bo on takimi sprawami sie nie zajmuje. Trzeba byloby zapytać- Evelinę, ktora moderuje fotoblogi i kogos z PwP, zostały juz chyba tylko Szamanka i Murka

Posted

Agnie...no co Ty?Przyjdzie kiedyś w odwiedziny, spotkacie się ..jak z Fiśką i tyle. W końcu Kiwi nie jest jakimś chodzącym pechem i nie ma miejsca taka sytuacja jak w poprzednim domku. Są zdecydowani, nie ma przeszkód, dadzą sobie radę.....

Posted

wygląda na to ,że wszystko w porządku, Piotr mówi, że i wczoraj i dzisiaj wyglądala na zadowoloną; Nic więcej nie wiem, wieczorem napiszę, może jakieś inne wieści będę miała.

Posted

Innych wieści nie chcemy, chcemy tylko takie- że wszystko jest w porzadku..:)
Ale wiecej, wiecej, wiecej - jak z rezydentem sie dogaduje, jak nowych opiekunów traktuje...wszystko :))

A jak Ninka zniosła wybycie Kiwi? I jak syn pomroczny ? Rozbestwił sie po wyjsciu Kiwi z domku :D?

Posted

Już jestem! Wieści jakichś szczególnych nie mam bo rozmawialam telefonicznie tylko z Panem, Bogna wyjechala i będzie dopiero w niedzielę. Teraz rozumiem dlaczego taka cisza była.
Ale wszystko jest w porządku, nic nie wspominał o zwrocie, :evil_lol: .
Niestety, Kiwi zdarza się zlać w domu mam nadzieję, że jakoś to się unormuje i zrozumie ze w tym domu też się wychodzi.

Posted

"Witam Agnieszko!
Wesołych i rodzinnych Swiąt Wielkanocnych.
Ja wyjeżdzałam, własnie wróciłam i potwierdzam, że Dagna zaprzyjaxnia
sie z Kiwi.
Byłam z nimi na spacerze. Kiwi ciągnie smycz, ale pewnie sie nauczy.
Florek ja przyjął, z kotem sie wymijają bez grzeczności, ale też się
chyba ułoży.
W każdym razie Kiwi zaczyna czuć się dobrze u nas i mam nadzieję, że
będzie tylko lepiej.
Dagna jest zadowolona, nie mamy żadnych poważniejszych problemów.
Pozdrawiam
Bogna"

Taki list dostałam dzis od Bogny, myślę, że Kiwi jest i będzie tam szczęśliwa.

Posted

muszę Wam się do czegoś przyznać. Ta adopcja była dla mnie bardzo stresująca, nie podchodziłam do niej entuzjastycznie, denerwowałam się skrycie i nawet teraz nie mogę uwierzyć, że to już, że Kiwa jest na swoim....