Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img78.imageshack.us/img78/1783/obraz015zj4.jpg[/IMG][/URL]
Jeśli myślicie, że łatwo Kiwi zrobić zdjęcie to bardzo się mylicie.....
Buuu, i to już wszystko...

Posted

które zdjecie wstawić? Ja bym wybierała z tych leżących- albo na trawie, albo na dywanie...
a teraz są nowe :D
Agnieszko, czy mogłabyś mi przysłac na e-mail te dwa leżące- post 1090,1093 i to na trawie post 1101,1103? Jak dostanę w pełnej rozdzielczosci, to moze je pokadruje, zeby lepiej bylo ją widac :)

Posted

Kiwi grzeczne, Kiwi kochane jest!. Wczoraj ok.22.00 wyszłam z nią na deptak zeby jeszcze pobiegała przed snem, bałam się tylko czy dam ją radę zlapać.... Zaopatrzona w smakolyki, serwetki do sprzatania /żeby nie bezcześciła wizytówki miasta,:evil_lol: / wyszłam z nią ... I... Pobiegała , poszalała a potem sama wróciła pod furtkę, nie użyłam nawet smyczy. Nikogo nie zaczepiała, była idealna co mnie niecio zaskoczyło...

Posted

Ha ha wie po prostu gdzie ma domek:diabloti:
Agnie wiem ,że Ci żal ale najwyższa pora ,żebyś rozstała sie z Kiwunią... obie zaczynacie za bardzo ( jak na tymczas ) się przywiązywać do siebie:cool3:
Leżące łądne ale tak naprawdę to Kiwi na nim nie widać .. to znaczy nie widać sylwetki.. tak troche się zlewa...

Posted

dodałam Kiwi do Galerii [url]http://www.esza.cp.win.pl/IMGallery/index.php[/url]
zeby zobaczyć tylko ją trzeba u góry wybrac kategorie- adopcje, wtedy pokazują sie zdjecia z tekstami

Agnieszka, jesteś urodzonym domem tymczasowym...:) Ja np. juz zaczynam kombinowac...a moze jednak, no w sumie.....ociagam sie z zalozeniem wątku, juz szukam wsród najbliższych znajomych, rodziny, zeby jej z oczu nie stracic....cholerka, nie nadaje sie do tymczasów :)

Posted

Oj Loozerka problem ma
Oddać czy nie oddać psa
Niby chciała oddać zwierzę
A się za półśrodki bierze
Koleżance oddać chciała
Przeciwności wymyślała
Bratu pieska oddać chce
Bo wie że brat powie nie
Wszystko Kuki przewidziała
Już Gangstera omotała
Łóżko zaanektowała
Bo domek sama wybrała.

Posted

sie banda jasnowidzów zebrała- kurna :mad:

a bratową juz prawie przekonałam, brat powiedział, ze gdybym z takim przekonaniem zeptera sprzedawała, miałby juz w domu 3 komplety grankow :D
kasia juz kazała sobie słac zdjecia...:D
Ale, choć bardzo sobie bym tego życzyła - to nie wiązę zbyt wielkich nadziei....- gdyby to było za rok....

Posted

Kurczę to chyba nie ten wątek. Zaczęłyście na Kiwi gadać o Kuki i się złapałem na tym że sam też dopisuję w złym miejscu.

[SIZE=4][COLOR=red][B]KIWI[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B]śliczna, duża, mądra, pręgowana sunia[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B]SZUKA DOMU[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B]DOBREGO[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

pozamieszczałam Kiwi w necie, na mniej znanych portalach, porozwieszałam trochę ogłoszeń. Kiwi spotkała się dziś z Bunią, ale nie wróciła do domu wypłoszona, :evil_lol:. Na spacerach czy w parku czuje respekt przed innymi psami, tylko za bramą, u siebie na podwórku jest odważna...

Posted

Z Bunią po drugiej stronie kraty wcale nie zachowywała się odważnie. Nie mówię że była słoszona ale przestraszyła się gdy Bunia zrobiła taki gwałtowny ruch zachęcający do zabawy. Jej stosunek do innych psów może wynika z tego że jeszcze nie zdała sobie sprawy jaka jest duża i silna.

Posted

[quote name='Figa Bez Maku'] No i co Puchatku... Kiwunia dużo większa od Fiśki?[/quote]
Przecież napisałem na poprzedniej stronie. Wyższa i mocniej zbudowana. Ewidentnie cięższa.