Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i to ładnie, z całego serca....swojego i naszego :)))

powiedzcie, czy Kiwi ma obecnie allegro?, pisze do dziewczyny, ktora sie tym zajmuje w sprawie innych psiakow, chce jej pokryc prowizje, to wrzuciłabym przy okazji Kiwaska....A dziewczyna naprawde robi fajne aukcje...

Posted

ma allegro: [URL]http://www.allegro.pl/item157502293_5_miesieczna_pregowana_sunia_czeka_na_domek_.html[/URL]

ale jakby cos ładniejszego zrobiła to prosiem bardzo :eviltong:

Posted

Agnie ... bo to nie Ty masz czarować:evil_lol: ... Chyba nie szukasz domku:diabloti: To Kiwunia ma czarować i oczarowywać:lol: :cool3:
A Ty masz teraz większe możliwości czynienia uroków .. bo masz czarnego kota:cool1: Wykorzystaj sytuację i magię Sadzy:multi:

Posted

nie będę się przykładać,wiesz co czeka czarownice.... Na dodatek mam też "Młot na czarownice", ciekawa lektura.
Kiwi padła pos pacerze na hopkach. Nina wzięła gwizdek, chowała się jej , potem gwizdała wściekle a Kiwa jej szukała. Wykończone wróciły obydwie......
Mąż nie chce, powiadasz. Mój mąż też niczego nie chciał, psa, dzieci, kotów, domu w którym mieszkamy. A proszę..., na wszystko musiał się zgodzić.

Posted

filmu nie widziałam, no i pewnie przez jakis czas go nie zobacze ;)

ale powiem Wam szczerze ze ksiazką " Pachnidło" byłam dobre pare lat temu zaczarowana. Przeciez ona jest genialna... trzyma w napieciu, nie sztampowa. Mi sie bardzo podobała- nawet chyba ze dwa razy przeczytałam.

Nie wiem co stworzyl rezyser filmu, wiec trudno mi sie odniesc jak sie ma ekranizacja do dzieła.

Posted

buuu, a mnie ta ksiązka się nie podobała. Ale wiem ze inni tak. i mnie nie trzymala w napięciu, ale klimat musze oprzyznać, oddany był świetnie.
My tu sobie ofilmach, o ksiażkach, a Kiwi szuka domu!