Lulka Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 ojejku szkoda ze nbie zadzwonila ta babeczka :placz: :placz: :placz: Quote
Agnie Koty Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: widać to nie było jeszcze to. Kiwi cos znajdzie, do licha, coś dla Kiwi musi się znaleźć..... Quote
Lulka Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 ja tam mysle ze nie cos a super domek - dla super suni :lol: Quote
loozerka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 i to ładnie, z całego serca....swojego i naszego :))) powiedzcie, czy Kiwi ma obecnie allegro?, pisze do dziewczyny, ktora sie tym zajmuje w sprawie innych psiakow, chce jej pokryc prowizje, to wrzuciłabym przy okazji Kiwaska....A dziewczyna naprawde robi fajne aukcje... Quote
Lulka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 ma allegro: [URL]http://www.allegro.pl/item157502293_5_miesieczna_pregowana_sunia_czeka_na_domek_.html[/URL] ale jakby cos ładniejszego zrobiła to prosiem bardzo :eviltong: Quote
loozerka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Lulka, ta jest sliczna :)))) Po prostu nie widzialam tu linka niegdzie i w koncu nie bylam pewna, czy jest a Zdjecie na ławie jest rozkoszne :) Quote
Figa Bez Maku Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 He he.... czy koty potwierdzaja ,że "może mieszkać z kotami?" Kiwi słodkie... oczaruj kogoś w parku... A Ninki koleżanki nie chcą pieska:diabloti: ? No oczywiście za zgodą rodziców:cool3: Quote
Agnie Koty Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 czaruję, czaruję ale nic mi z tego nie wychodzi. Quote
Figa Bez Maku Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Agnie ... bo to nie Ty masz czarować:evil_lol: ... Chyba nie szukasz domku:diabloti: To Kiwunia ma czarować i oczarowywać:lol: :cool3: A Ty masz teraz większe możliwości czynienia uroków .. bo masz czarnego kota:cool1: Wykorzystaj sytuację i magię Sadzy:multi: Quote
Jowita Poznań Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 To ja tez bede uroki odczyniac- razem z Drakulem- jak Agnie polaczymy sily to w mig znajdzie Kiwasek domek! :) Quote
Agnie Koty Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 mam również szklaną kulę i co? i co? i co? Hania, a jak ta Twoja znajoma/magistrantka? gotowa na zapsienie? Quote
Figa Bez Maku Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 He he.. ona tak .. jej mąż nie.:shake: Agnie a używasz tej szklanej kuli i czarnego kota WE WŁAŚCIWY sposób? No? Samo manie nie wystarczy... musisz się trochę przyłożyć:p Quote
Agnie Koty Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 nie będę się przykładać,wiesz co czeka czarownice.... Na dodatek mam też "Młot na czarownice", ciekawa lektura. Kiwi padła pos pacerze na hopkach. Nina wzięła gwizdek, chowała się jej , potem gwizdała wściekle a Kiwa jej szukała. Wykończone wróciły obydwie...... Mąż nie chce, powiadasz. Mój mąż też niczego nie chciał, psa, dzieci, kotów, domu w którym mieszkamy. A proszę..., na wszystko musiał się zgodzić. Quote
Agnie Koty Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Kiwi mówi wszystkim dzień dobry! w piątek będa nowe zdjęcia! Quote
loozerka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Kiwasku, dzien dobry i szukaj domku od rana, bo to sie robi coraz pilniejsze, musisz wrastac w nowy domek, swój stały, jedyny :) Quote
Figa Bez Maku Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Ha Agnie .. mój też nie chciał psa i też nie miał wyjścia, ale to delikatna dziewczyna i jeszcze mlodziutka... niedoświadczona czarodziejka... a ja to wiedźma z długim stażem... Quote
loozerka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 a u mnie to było jeszcze lepiej- JA nie chcialam po kolei myszy, chomika, królika, kotów, psa.... i jakos sie trafiły :evil_lol: Quote
Puchatek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 A tak na marginesie Agnie, jak film? Bo czytałem recenzje które nie zostawiły na nim suchej nitki. Quote
loozerka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Wiedzialam, ze coś mi umknęło..!!!! juz dawno miałam zapytac, na czym byłas Agnie :D Quote
Jowita Poznań Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 filmu nie widziałam, no i pewnie przez jakis czas go nie zobacze ;) ale powiem Wam szczerze ze ksiazką " Pachnidło" byłam dobre pare lat temu zaczarowana. Przeciez ona jest genialna... trzyma w napieciu, nie sztampowa. Mi sie bardzo podobała- nawet chyba ze dwa razy przeczytałam. Nie wiem co stworzyl rezyser filmu, wiec trudno mi sie odniesc jak sie ma ekranizacja do dzieła. Quote
Agnie Koty Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 buuu, a mnie ta ksiązka się nie podobała. Ale wiem ze inni tak. i mnie nie trzymala w napięciu, ale klimat musze oprzyznać, oddany był świetnie. My tu sobie ofilmach, o ksiażkach, a Kiwi szuka domu! Quote
Puchatek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 A czy ktoś właściwie pytał Kiwi czy ona jeszcze szuka domku? Bo tak naprawdę to my szukamy a ona być może uważa że znalazła :diabloti: . Quote
Recommended Posts