magda z. Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Będziemy czekać zniecierpliwościa na nowe wieści:cool3: :cool3: :cool3: Quote
black sheep Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Należało się jej, piękna psinka!!!!!!!!! Quote
zuziaM Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Mamy wspaniale nowe wiadomosci o Tosi :multi: ! To niesamowite, jak ta psinka strasznie pokochala swoich nowych Panstwa ! ! ! Po prostu bez pamieci ! ! ! " Tosia (Gabrasia) (7-08-2007 14:46) Witam! Ciesze sie ¿e trafi³am Tosia (Gabrasia) (7-08-2007 14:57) Byliœmy z Tosi¹ u weterynarza bo by³a jakaœ nie swoja. okaza³o siê ¿e ma jak¹œ infekcje na nasze to by³o by jakieœ przeziêbienie. bierze antybiotyk ju¿ jest lepiej! Tosia jest ju¿ przywi¹zana. Najbardziej do taty! Jak wychodzi z domu to strasznie za nim piszczy i w domu demolka Bawi siê z nami a z tat¹ wychodzi ju¿ bez smyczy i trzyma siê nogi! Nas jeszcze ci¹gnie ale ju¿ nie bardzo. Kupiliœmy jej kaganiec ale nie daje go sobie za³o¿yæ Broni nam ju¿ mieszkania i szczeka gdy tylko jej coœ na klatce nie spasuje. Ale jest s³odka i tak jak napisa³am to straszny przytulajek! Ale przynajmniej jest weso³o. Œpi na kocyku w nocy a w dzieñ gdzie siê jej spodoba.A jak rodzice wychodz¹ do pracy to o 4.30 lub 5 nikt ju¿ nie œpi bo tak ha³asuje szukaj¹c rosdziców To narazie tyle. Je¿eli to nie bêdzie przeszkadza³o to o Tosi bêde pisa³a na ten numer gg poniewa¿ tak jest lepiej bo szukanie ostatnio to by³ problem ale czasem bêdê zagl¹da³a na dogomanie. Tosia (Gabrasia) (7-08-2007 14:57) Pozadrawiamy wszytkich " I co Wy na to, kochane cioteczki ? ? ? Czy Tosie nie trafila do NIEBA ? ? ? ? ? ? Ale z drugiej strony....... dokad mial trafic taki slodki psi ANIOLEK ? ? ? Tosiulka, badz grzeczna, psinko. Napisalam kilka rad, jak Tosie przyzwyczaic do zostawania w domku, ale, jesli tez jakies macie, to piszcie, prosze..... Quote
magda z. Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: ale fajnie Ja ze swoim niuńkime najpierw siedziałam w dmu, żeby się przyzwyczaił do niego, ale Tośka już ten etap ma za sobą:) Może jakąś kostkę do gryzienia jej zostawiać, najpierw tez wyjśc na spacer i zmączyć psisko, żeby poszła spać:razz: Quote
Seaside Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 MI TO SłóW BRAKUJE Z WRAżENIA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zuziaM Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 No i wiesci ! :multi: " Tosia (Gabrasia) (10:58) Witam dziœ Tosia ju¿ tak bardzo nie pioszcza³a. Pietnaœcie minut temu wroci³a z d³ugiego spaceru teraz odpoczywa Ju¿ zostawiamy j¹ sam¹. My sobie mo¿emy iœæ ale jak tata wyjdzie to ju¿ koniec. W czoraj siê z nami bawi³a pluszkiem by³o zabawnie bo nie chcia³a go oddaæ zw³aszcza tym jednym ,który dosta³a w pierwszy dzieñ i pi³k¹ do kosza a Tosia teraz siedzi przy mnie jest juz lepiej bo ju¿ nie szczeka na kazdego s¹siada tylko mniej wiêcej na co trzeciego je domowe jedzenie a suche to traktuje jako przekaske " :multi: :multi: :multi: Ale wiesci ! ! ! :lol: Quote
Jola_K Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 takich domkow szukamy dla kazdego zwierzaka! :) :) Quote
Justynak Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 zuziaM napisał(a): Wspaniale jest widzieć wreszcie Toskę we własnym domu, na własnym dywanie i... z adresówka z wpisanym "stałym meldunkiem"!!! :multi::multi: :multi: Powodzenia suniu!!! :lol: A czy są może jakieś nowe wieści od wspaniałych tosinowych ludzi? :razz: Quote
Jola_K Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 sa? sa? czekamy cieprliwie i pozdrawiamy :) Quote
zuziaM Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='Jola_K']sa? sa? czekamy cieprliwie i pozdrawiamy :) No napisalam prosbe o nowe wiesci.... jeszcze nie mam odpowiedzi.... Ale wklejam zdjecie Tosi... jeszcze ze schroniska.... taka bidulka byla, kiedy ja pierwszy raz zobaczylam. To chyba Jagodka to zdjecie gdzies wynalazla. Quote
zuziaM Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Jola_K']sa? sa? SA ! SA ! SA ! ! ! ! ! :multi: " Witam U Tosi wszystko w porz¹dku. Ju¿ nie piszczy przynajmniej nie tak bardzo. Bardzo lubi siê bawiæ, strasznie lubi pi³eczki. Jak zosta³a sama w domu to trochê porozwala³a teraz jest ju¿ co raz lepiej. Tosia lubi domowe jedzenie ale lubi przygryzaæ coœ suchego. Ostatnio gdy docdzepi³ siê do niej pies to mój brat go próbowa³ odgoniæ ale pies sie na niego rzuca³ to wtedy Tosia rzuci³a siê na psa i zaczê³a go dusiæ -poprostu mocno nas broni Sama prosi ju¿ o zabawê i spi na kocu który dosta³a. Ogólnie jest z ni¹ fajnie Zabawny psiak ale i tak najbardziej lubi tate. Faktycznie ju¿ mi siê koñcz¹ wakacje ale ja siê cieszê ju¿ mi brakuje szko³y a szczególnie matematyki Proszê tam wszystkich pozdrowiæ od nas. Teraz o Tosi bêdê pisa³a czêœciej. " Quote
Jola_K Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 ciesze sie z dobrych wiesci! super sunia jest, wiedzialysmy to od samego poczatku! :) o ile sie nie myle, autorka zdjecia Tosi ze schroniskowego boksu, jest Emma2, zdjecie pochodzi ze starego watku jeleniogorskiego, zalozonego przeze mnie Quote
zuziaM Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Nowe wiadomosci od Gabrysi :lol: : " Witam A u Toœki ,czyli mojej Antoninki wszystko dobrze. Kradnie zabawki mojemu bratu, podbiera mi buty czasem lubi sie bawic, ale co jest najlepsze to to, ¿e chce wszystkiego spróbowaæ. Lubi jab³ka, banany, chrupki kukurydziane, nawet czipsy mi ukrad³a. Jest z ni¹ zabawnie, ale do zabawy upatrzy³a sobie tylko Maarka . My te¿ wszystkich pozdrawiamy. I obiecujemy, ¿e Toœce bêdzie dobrze u nas! " Tosia ma naprawde wspaniala rodzine :multi: :multi: :multi: ! ! ! ! ! Quote
magda z. Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 tośka wszystkożerną dziewczyną została:) świetne wieści:) Quote
zuziaM Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Gabrysia przekazuje nam pozdrowienia i wiesci o Tosi : " witam, u toski dobrze byla juz kompana lubi sie bawic czesto o to prosi przyty³a troche, ma nowe pos³anie bardziej wygodne i je uuwielbia i nowy fotel tez lubi. Juz sie nie rzuca na moich znajomych " Quote
Jola_K Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Seaside napisał(a):to ze znajomymi najlepsze :D aha, tez mi sie spodobalo :loveu: ale wczesniej zadnej wzmianki o znajomych nie bylo ;) to przejsciowe musialo byc! :evil_lol: Quote
zuziaM Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 No to jeszcze Wam troche wiesci dodam :lol: : Tosia wlasnie szczeka na balkon, kazdy dzwiek jej nieodpowiadajacy musi sprawdzic i szczeka d³ugo Tosia lubi owoce bardzo, jabka najbardziej I nawet spiewa gdy brat gra A na moje pytanie,czy zaprzyjaznila sie z jakimis psimi sasiadami ? czy dalej na nich szczeka ?.... dostalam odpowiedz : [COLOR=#000000]tylko jednego tepi [COLOR=#000000]i ma racje, bo to taki wredny pies [COLOR=#000000]I lobuzica kradnie zabawki markowi Quote
magda z. Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 :)świetne wieści, długo czekała, ale doczekała się świetnego domku:loveu: Quote
zuziaM Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 O Tosi :lol: ...... " witam przepraszam ¿e dopiero teraz pisze ale mam ma³e problemy zdrowotne i czêsto mnie nie ma œwiêta minê³y nam dobrze. Tosia .... ca³a ona przytulajeklubi jab³ka ale je wszystko mimo ze ma miseczki i tak je na dywanie potrafi przynoscic miski do pokoju otwierac zamra¿alnik wy¿ucaæ kosz na smieci i œci¹gaæ firanki.zawsze œpi po stronie mamy, uwielbia ze mn¹ wy¿eraæ wszystko co jadalne kocha nam kraœæ maskotki autka i w ogóle zabawki kilka juz pogryz³a i s¹ na œmieciach potrafi du¿o rzeczy jak nikt sie z nia nie bawi to bierze np. chrupka czapi i nim rzuca po pokoju potem na niego poluje po pól godziny zjadajest niesamowita i bardzo ciekawska ca³a toœkaMy równie¿ mamy nadzieje ze pañstwu dobrze minê³y œwiêta. Proszê wszystkich pozdrowiæ i obiecuje pisaæ o Toœce czeœciej " Quote
magda z. Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 :loveu::loveu::loveu:Tosiulec trafiła do swoich ludzi:) Quote
Recommended Posts