Jump to content
Dogomania

Łapciuchowa galeria...Czarnulka Łapa zaprasza.... ;) 311 foty...!:)

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teraz to tylko trzeba czekać i nie dopuścić do jakiegoś zakażenia... wiec prze de mną chyba najtrudniejszy miesiąc... :)
jak mi się uda to wstawie kilka fotek z lasu ;)

Posted

[SIZE=1][SIZE=2]Szybkiego powrotu do zdrowia
[SIZE=1]mizianko dla lepszego samopoczucia...[/SIZE]
[/SIZE]
biało- czarni wysyłają zaproszenie
nowe foteczki

Pozdrawiamy
[SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][B]bGirl & Cleo :bluepaw:[/B][B], WielkoLUD[/B] [/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=1][SIZE=1][IMG]http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/234.jpg[/IMG][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

Posted

Łapa ma świetną pozycję do spania :iloveyou:
uwielbiam psiaki jak sobie tak śpią, i najlepeiej położyć się obok i cały dzień nie stawać.
Świniaczek cuuudny :iloveyou:
ile ma lat? bo widzę że duuuży :) moja Buńka to jego połowa :D

Posted

Dzień dobry :):)

[quote name='Samturia']no kurcze juz jestem! nałapałam jakiś wirusów... :( i musiałam formatować...
a z opuszkiem okazało sie, że nic sie nie da zrobić, poniewaz to jest zbyt mozno ukrwione, więc o 3-4 tygodni ten opuszek obumrze i... odpadnie... :crazy:[/quote]

nooo too tak jak myślałam :)

Posted

Kurde Chiquita zabij, powieś nie pamiętam ile ma lat :(
2 albo 3, bardziej się skłaniam do 2 bo on przyszedł kilka miechów przed Łapą (może rok i kilka miechów) :P
no sierio nie pamiętam... wiem, że wzięłam go jakoś tak w hmm... lutym bodajrze albo w marcu :)

Posted

[IMG]http://i158.photobucket.com/albums/t103/Samturia/e17.jpg[/IMG]
[B][I][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=YellowGreen]Witaj Marto i Łapko !!!!!!! :multi::multi::loveu::loveu:
[SIZE=7]Dzisiaj niedziela
palmowa, a także
Prima aprilis
[FONT=Verdana]1 [FONT=Georgia]kwietnia !!!!!!!
[SIZE=5]Pozdrawiam Was serdecznie.:multi::multi:[/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]

[IMG]http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10704;101/st/19960725/n/SUKCES/dt/-6/k/c159/age.png[/IMG]

Posted (edited)

[SIZE=7][COLOR=red]UWAGA![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=#ff0000]Zmieniłam numer gg poniewaz na tamten mi się ktoś włamał![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=#ff0000]mój nowy numer to[/COLOR][/SIZE]

Edited by Samturia
Posted

oj niemartw sie.. ja bym chodziła do lasu ale moja siostra mi niepozwala... bo sie o mnie boi.... ale twierdzi że mam niechodzić do lasu bo ona musi pieska na "klaeszcze" zaszczepić.. cytuję: "nie choć z Negrą do lasu bo musze ja na kleszcze zaszczepić"

Posted

no, ja sie martwie niestety bo zazdroszcze tym spacerowiczonm odważnym. Jak bym miała większego psiaka to bym, sie nie bała - no obronnego jakiegoś, a Pusia to pierw grozi, szczeka a potem sie boi ( ja ją odganiam bo sie o nią boje ) :(