Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Samturia']ooo właśnie zauważyłam.. ale ja wole łapki :([/quote] ja tez je wole bardziej niż te płomienie...nie dość że są niebieskie to jeszcze psie łapki:D Quote
Bewarka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 nie chce mi się cytować więc powiem inaczej... [B]Samturia [/B] Jeśli masz usuwać posty to takie jak np. "dzieńdobry" "heloł" itp. bo czasami szukam np. zdjęć albo porady (:lol:) i nie moge znalezdz bo ten post został już usunięty... A tak wogole to mi bez różnicy czy jest łapka czy ognik (byle by nie było 3, 4 lub 5 ogników :cool3:)...no a poza tym mi by się nie chciało szukać i usuwać postów, bo to męczące :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Samturia posusuwałaś posty ? hehehe dobre:D Quote
Samturia Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 nie jeszcze... Łapie coś dzisiaj jest.. już dwa razy się zeżygała :( Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Ojej, moze cos ciezkostrawnego zjadła ... moja tez statnio wymiotwała.... szybko jej przejdzie :) Quote
Asiaczek Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Jak do jutra wieczora nie przejdzie, to może czekać Was wizyta u wet'a... ewentualnie w niedzielę ... I obserwuj ją. A czym wymiotowała? Żółcią czy "coś" tam w wymiocinach było? Pzdr. Quote
anka11 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 czesc :* ojej.... ciekawe czy cos jej jest.... Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Samturia']nie jeszcze... Łapie coś dzisiaj jest.. już dwa razy się zeżygała :([/quote] jeju co to z tymi psiakami jest...:shake: ciągle ktoryś choruje... ehhh mam nadzieje że wszystko będzie oki:buzi: Quote
Samturia Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 było w tym "coś" Chyba to było mięco i coś takiego c wyglądało jak korek ale z innego materiału jakby i też brązowe, obok tego była brązowa, ciągnąca woda... :shake: Quote
Asiaczek Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 To może już "zrzuciła" to złe z żołądka i teraz będzie już coraz lepiej... Pzdr. Quote
Samturia Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 już jest wporządku, zobaczymy co będzie później.Ja musze już iść, papa :* Quote
Xiara Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Ehh, mam nadzieję, że z Łapą będzie wszystko ok.. Quote
Samturia Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Już jest wszystko ok ;) Co sądzicie o jakże pięknie [color=lightblue]żałosnych[/color] piosenkach w eliminacjach na eurowizje? ryłam w fotelu... :D Quote
Samturia Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 ooo zapomniałam dodać że ten Molęda w tych brylach wygląda jak pomieszanie babki od polaka z kolegą. [URL]http://img365.imageshack.us/my.php?image=warsztatyof8.jpg[/URL] tu fotka, babka z polaka to to wysooookie, a kolega zaraz za opanią w balejażu i bordowej bluzie... podobieństwo uderzające prawda? :D Quote
Marta_Ares Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Hejka, jak tam Eurowizja ????ja niestety nie moglam ogladac... Quote
Xiara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Samturia']Już jest wszystko ok ;) Co sądzicie o jakże pięknie [COLOR=lightblue]żałosnych[/COLOR] piosenkach w eliminacjach na eurowizje? ryłam w fotelu... :D[/quote] No nie przypominaj mi o tym :D Żenada. Quote
Samturia Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 No to looknijcie na 845 post w tym topicu to sie pośmiejecie razem ze mną! Quote
Recommended Posts