Jump to content
Dogomania

Łapciuchowa galeria...Czarnulka Łapa zaprasza.... ;) 311 foty...!:)

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie chce mi się cytować więc powiem inaczej...
[B]Samturia [/B]
Jeśli masz usuwać posty to takie jak np. "dzieńdobry" "heloł" itp. bo czasami szukam np. zdjęć albo porady (:lol:) i nie moge znalezdz bo ten post został już usunięty...
A tak wogole to mi bez różnicy czy jest łapka czy ognik (byle by nie było 3, 4 lub 5 ogników :cool3:)...no a poza tym mi by się nie chciało szukać i usuwać postów, bo to męczące :diabloti:

Posted

Jak do jutra wieczora nie przejdzie, to może czekać Was wizyta u wet'a... ewentualnie w niedzielę ...
I obserwuj ją.
A czym wymiotowała? Żółcią czy "coś" tam w wymiocinach było?
Pzdr.

Posted

było w tym "coś"
Chyba to było mięco i coś takiego c wyglądało jak korek ale z innego materiału jakby i też brązowe, obok tego była brązowa, ciągnąca woda... :shake:

Posted

ooo zapomniałam dodać że ten Molęda w tych brylach wygląda jak pomieszanie babki od polaka z kolegą.
[URL]http://img365.imageshack.us/my.php?image=warsztatyof8.jpg[/URL]
tu fotka, babka z polaka to to wysooookie, a kolega zaraz za opanią w balejażu i bordowej bluzie...
podobieństwo uderzające prawda? :D

Posted

[quote name='Samturia']Już jest wszystko ok ;)
Co sądzicie o jakże pięknie [COLOR=lightblue]żałosnych[/COLOR] piosenkach w eliminacjach na eurowizje? ryłam w fotelu... :D[/quote]
No nie przypominaj mi o tym :D
Żenada.