basia bonnie Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Madzik93']Gdzie ty go tam widzisz? :hmmmm:[/quote] sokoli wzrok mam:cool1: [quote name='Samturia'] Madzia, bo Basia ma okulary i widzi ;P[/quote] hahahahahaha od razu po wykupieniu wywaliłam je do konta i leżą tam:eviltong: Quote
Samturia Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='maziak i negra']śliczne te fotki żałuje że niebyłam z wami na trasie:([/quote] My nie byliśmy na trasie, my czysto turystycznie ;) Quote
anetta Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Madzik93']Gdzie ty go tam widzisz? :hmmmm:[/QUOTE] No coś Ty, nie widzisz go? Tam jest no, tam :cool1: Quote
Samturia Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Bo jeno Madzik być taki ślepy ;P Jak się wam mój nowy Avek podoba? ;P Quote
anetta Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Samturia, jaki av ;-D Co przedstawia? Ja widze fryz z uśmiechniętą buźką i iksem zamiast oczu :lol::lol: Quote
Samturia Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='agaciaaa']piękne widoki! :loveu:[/quote] Dzięki :) [quote name='anetta']Samturia, jaki av ;-D Co przedstawia? Ja widze fryz z uśmiechniętą buźką i iksem zamiast oczu :lol::lol:[/quote] On przedstawia pracę twórczą na lekcji religii :diabloti: Quote
anetta Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ooo to niesamowicie ciekawa ta lekcja musiała być :diabloti: Quote
Bewarka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Oj dziewczyny wredne...ja bym się obraziła na miejscu Madzi i nie weszła więcej do galerii :eviltong: PS:Ale świetny av Samturia! Pomysłowy zresztą...:D Quote
Madzik93 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Samturia']Justyna-było super! :) szczególnie takie dwie sytuacje mi się podobał ale to szczegół ;P Dziękuję wszystkim na prawdę za odwiedziny :) Madzia, bo Basia ma okulary i widzi ;P[/quote] Basia brylorz :turn-l: [quote name='basia bonnie']sokoli wzrok mam:cool1: hahahahahaha od razu po wykupieniu wywaliłam je do konta i leżą tam:eviltong:[/quote] [B]KąTA[/B]!! Widzisz jaka ty ślepa :bigcool: [quote name='anetta']No coś Ty, nie widzisz go? Tam jest no, tam :cool1:[/quote] Nie widze :sadCyber: [quote name='Samturia']Bo jeno Madzik być taki ślepy ;P Jak się wam mój nowy Avek podoba? ;P[/quote] Sama jestes ślepa! :motz:Kto nosi okulary? Chyba nie ja :laugh2_2: [quote name='Justys95']Oj dziewczyny wredne...ja bym się obraziła na miejscu Madzi i nie weszła więcej do galerii :eviltong: PS:Ale świetny av Samturia! Pomysłowy zresztą...:D[/quote] No to ja sie od tej pory obraziłam :obrazic: Quote
Pimpek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Hej :cool3: Ale ja tu dawno byłam :roll: Proszę o fotki Łapy z uśmiechniętym pyszczkiem ;) Quote
basia bonnie Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Madzik93']Basia brylorz :turn-l: [B]KąTA[/B]!! Widzisz jaka ty ślepa :bigcool: [/quote] śmieszne:roll: przeciez nie nosze bryli :roll: to chyba nic nie ma ze ślepotą wspólnego, tylko z przemęczeniem i nie myśleniem:eviltong: Quote
Nayantara Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Madzik93'] Sama jestes ślepa! :motz:Kto nosi okulary? Chyba nie ja :laugh2_2: [/quote] Ja na przykład nosze:oops::mad::evil_lol: Quote
Eriu Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 A mnie się ten Av kojarzy z miną Cartmana z South Parku ;). Fajne widoczki :). Miłego wieczorku życzymy. Quote
Asiaczek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Samturia'] On przedstawia pracę twórczą na lekcji religii :diabloti:[/quote] Też mnie zastanawiało, co przedstawia Twój avatar. Teraz juz wiem!:lol: Pzdr. Quote
Marta_Ares Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 hejka chyba cos dawno nowych fotek nie bylo:evil_lol: Quote
Samturia Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 no właśnie miałam zamiar pomniejszać fotki i wstawić ;P Quote
Nayantara Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 no to to rób a nie gadaj a mam pytanko zrobiłabyś mi jutro forte mojej twórczej pracy i przesłała?? Quote
Samturia Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='maziak i negra']no to to rób a nie gadaj a mam pytanko zrobiłabyś mi jutro forte mojej twórczej pracy i przesłała??[/quote] A byłąś grzeczna? jak byłaś to zrobie ;P Quote
Recommended Posts