Samturia Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='Ola & Dianuśka'][URL]http://i158.photobucket.com/albums/t103/Samturia/ii16.jpg[/URL] Ślicznotka :loveu:[/quote] Dziękujemy ślicznie ;) [quote name='agaciaaa']Super fotki :loveu: Łapa bardzo cierpliwie pozowała ;)[/quote] No czy tak cierpliwie to nie wiem ;P Dzieki za wizytkę [quote name='ß@$!@'][URL]http://i158.photobucket.com/albums/t103/Samturia/ii15.jpg[/URL] a tam śmiesznie wyszło.. cudny portret!! :) :loveu:[/quote] Dziemkujem! :) [quote name='BBeta']Trudno uwierzyć, że zrobione telefonem, rewelacja :mdleje:[/quote] Dzięki...! czasami coś z tego telefonu idzie wyciągnąc ;) [quote name='Marta_Ares']pieknee fotki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Dziękujemy :loveu: [quote name='Pimpek']Prześliczne zdjęcia :loveu:[/quote] Dzięki ;) Quote
agaciaaa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Przyszłam sie przywitać i miłego dnia życzyć ;) Quote
basia bonnie Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 witam witam i o Łapcie pytam :diabloti: :loveu: Quote
Eriu Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 A to jaki Ty masz telefon, że takie foty wychodzą? Quote
anetta Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ale modelinka z niej :loveu::loveu::loveu: Quote
Karolina_Nett Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Samturia ma chyba SE K750i, zgadza się? :D Śliczne fotki :loveu:. Quote
Samturia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='furciaczek']Co tam u ciebie slychac:cool3:[/quote] A u mnie jak zwykle-na trasie dom-szkoła-dom.. :roll: [quote name='agaciaaa']Przyszłam sie przywitać i miłego dnia życzyć ;)[/quote] dziękujemy.. i praktycznie dzień był nawet spoko! ;) [quote name='ß@$!@']witam witam i o Łapcie pytam :diabloti: :loveu:[/quote] Łapcia leży pod szafą xD [quote name='Eriu']A to jaki Ty masz telefon, że takie foty wychodzą?[/quote] Dziękujemy...! SE k750i [quote name='anetta']Ale modelinka z niej :loveu::loveu::loveu:[/quote] Modelinka, fajne określenie, dziękujemy...! :) [quote name='Karolina_Nett']Samturia ma chyba SE K750i, zgadza się? :D Śliczne fotki :loveu:.[/quote] Dokładnie, dziękujemy! :) [quote name='Ola & Dianuśka']Hej Łapcie :loveu:[/quote] Hej Dianuśki ;) Quote
Samturia Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Donryy a aktualnie leży pod krzeslem moim ;) Quote
furciaczek Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Samturia alez Ty rozmowna jestes:evil_lol: Quote
Samturia Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Dzieńdobry wam! :) Fur... o co ty o de mnie chcesz? ;P Cieszymy się, że pani mod nas odwiedziła! :) Quote
Czoko Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Łapcia ślicznie wyszła na całej serii portretowych zdjęć! Cudnie też wyszedł nochalek - takiego zbliżenia mnie nigdy nie udało się zrobić. Bardzo dobrze że w tytule napisałaś gdzie szukać najnowszych zdjęć - ułatwia zwiedzanie gdy wpada się tylko na momencik! Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Ewa Quote
Olusia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Cześć Łapcie [COLOR=Navy][B]:loveu: [/B][/COLOR] Quote
furciaczek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Samturia']Dzieńdobry wam! :) Fur... o co ty o de mnie chcesz? ;P Cieszymy się, że pani mod nas odwiedziła! :)[/quote] jak to co:crazyeye: zdiecia:diabloti: Quote
Samturia Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='furciaczek']jak to co:crazyeye: zdiecia:diabloti:[/quote] Ciaaa i kto to mówi ;P Osoba u której w galerii wiecznie nagadane :eviltong::diabloti: :evil_lol: Quote
Recommended Posts