Jump to content
Dogomania

Łapciuchowa galeria...Czarnulka Łapa zaprasza.... ;) 311 foty...!:)

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chihuahua'][SIZE=5][FONT=Century Gothic]Starosc nie radosc, ciesz sie ze jeszcze taka mloda!![/FONT][/SIZE][/quote]
sorry ale ja cie po prostu nie rozumiem :shake:

Posted

A ja nawet trochę rozumiem :eviltong: szczerze powiedziawszy nie lubię kobiet, które mają 50 lat a ubierają się, malują i zachowują jakby miały świeżo 18-tke...:cool3: ale nie lubię też takich co zachowują się jakby miały 80 :evil_lol:

PS:A ile ty masz, jeśli można?

Posted

[SIZE=5][FONT=Courier New]Ojejku , nie wiedzialam , ze jestem taka skomplikowana, a wiec tlumacze o co mi chodziło:
Najpierw pomylilam galerie , wiec , w nastepnym poscie napislam dla zartu Co robi Lapa w galerii Niki, a pozniej gdy tego nie zrozumialas, chcialam kolejny raz madrze wybrnac z sytuacji i napisalam, ze starosc nie radosc ( tak zawsze mawia moja babcia), w sumie chodzilo mi o to , ze chcialam usprawiedliwic pomylke galerii,,
PS Justys kobiet ni pyta sie o wiek , ale skoro juz tak bardzo chcesz wiedziec to ci odpowiem . Urodzilam sie 1020 lat po bitwie pod Cedynia, i 200 po zakonczeniu obrad sejmu czteroletniego, ( a teraz wiek dla Niki , bo ona moze nie znac historii , rok 1992)
[/FONT][/SIZE]

Posted

aha :evil_lol: juz kumam... :evil_lol:
moglas napisac ze skleroza nie boli... ale trzeba sie nachodzic (po galeriach) :evil_lol:

Pozdrawiam wszystkich...

P.S. Za tydzien juz bede po pierwszej nocy pedzonej z Lapusia po wyjezdzie :loveu:

Posted

[quote name='Samturia']Hejo wam... dzisiaj jade do Holandii... przywioze wam po listku :evil_lol:[/quote]
[SIZE=5][FONT=Courier New]Ja chce 2 , na ile mi taki jeden wystarczy:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT][/SIZE]

Posted

Oj ale to jeździsz...:placz: cały świat w jedne wakacje zwiedzisz :evil_lol: a na dogo na chwileczkę wchodzisz i nie łaska fot dać jakich...:mad:

Posted

[quote name='ß@$!@']no przecież wiem ;) nie mówiłam tego w złym kontekście ;)[/QUOTE]
No ja myślę :D

No to miłego wypoczynku Samcia! Foty przywieź! :diabloti:

Posted

nie mam fot... ja tam bylam ciuchy kupic :evil_lol:
przywiozlam 2 pary levisow, bluzke i plecak...
bo tam sa takie firmowe sklepy ale z zeszlych lat kolekcje i sa przeceniane :)