chihuahua Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='Samturia']To jest galeria Lapy... :roll:[/quote] [SIZE=5][FONT=Century Gothic]Starosc nie radosc, ciesz sie ze jeszcze taka mloda!![/FONT][/SIZE] Quote
Samturia Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='chihuahua'][SIZE=5][FONT=Century Gothic]Starosc nie radosc, ciesz sie ze jeszcze taka mloda!![/FONT][/SIZE][/quote] sorry ale ja cie po prostu nie rozumiem :shake: Quote
Bewarka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 A ja nawet trochę rozumiem :eviltong: szczerze powiedziawszy nie lubię kobiet, które mają 50 lat a ubierają się, malują i zachowują jakby miały świeżo 18-tke...:cool3: ale nie lubię też takich co zachowują się jakby miały 80 :evil_lol: PS:A ile ty masz, jeśli można? Quote
chihuahua Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [SIZE=5][FONT=Courier New]Ojejku , nie wiedzialam , ze jestem taka skomplikowana, a wiec tlumacze o co mi chodziło: Najpierw pomylilam galerie , wiec , w nastepnym poscie napislam dla zartu Co robi Lapa w galerii Niki, a pozniej gdy tego nie zrozumialas, chcialam kolejny raz madrze wybrnac z sytuacji i napisalam, ze starosc nie radosc ( tak zawsze mawia moja babcia), w sumie chodzilo mi o to , ze chcialam usprawiedliwic pomylke galerii,, PS Justys kobiet ni pyta sie o wiek , ale skoro juz tak bardzo chcesz wiedziec to ci odpowiem . Urodzilam sie 1020 lat po bitwie pod Cedynia, i 200 po zakonczeniu obrad sejmu czteroletniego, ( a teraz wiek dla Niki , bo ona moze nie znac historii , rok 1992) [/FONT][/SIZE] Quote
Samturia Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 aha :evil_lol: juz kumam... :evil_lol: moglas napisac ze skleroza nie boli... ale trzeba sie nachodzic (po galeriach) :evil_lol: Pozdrawiam wszystkich... P.S. Za tydzien juz bede po pierwszej nocy pedzonej z Lapusia po wyjezdzie :loveu: Quote
chihuahua Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]HUrra umialam wytlumaczyc, a widzisz ja troche nierozgarnieta jestem:-(:-(:-(:evil_lol:[/FONT][/SIZE] Quote
Bewarka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ale przecież ty jesteś nastolatką...jaka tam kobita cziułałko :D (ja to jeszcze dziecko jestem...xD) Witanko! :) Quote
chihuahua Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [SIZE=5][FONT=Century Gothic]W kazdym razie plec zenska....[/FONT][/SIZE] Quote
Samturia Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Hejo wam... dzisiaj jade do Holandii... przywioze wam po listku :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='Samturia']Hejo wam... dzisiaj jade do Holandii... przywioze wam po listku :evil_lol:[/quote] Miłej podróży :cool3: Quote
chihuahua Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='Samturia']Hejo wam... dzisiaj jade do Holandii... przywioze wam po listku :evil_lol:[/quote] [SIZE=5][FONT=Courier New]Ja chce 2 , na ile mi taki jeden wystarczy:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT][/SIZE] Quote
Bewarka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Oj ale to jeździsz...:placz: cały świat w jedne wakacje zwiedzisz :evil_lol: a na dogo na chwileczkę wchodzisz i nie łaska fot dać jakich...:mad: Quote
basia bonnie Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Nie da się zwiedzić całego świata :cool3::cool1: P.S. Cześć :diabloti: Jak tam Holandia? Quote
basia bonnie Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='justys95']To taka przenośnia...:roll:[/quote] no przecież wiem ;) nie mówiłam tego w złym kontekście ;) Quote
chihuahua Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [SIZE=5][FONT=Comic Sans MS]Ja tez sobie bede wypoczywac, ae tylko 4 dni, buuuuuuuuuuuu[/FONT][/SIZE] Quote
Bewarka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='ß@$!@']no przecież wiem ;) nie mówiłam tego w złym kontekście ;)[/QUOTE] No ja myślę :D No to miłego wypoczynku Samcia! Foty przywieź! :diabloti: Quote
Samturia Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 nie mam fot... ja tam bylam ciuchy kupic :evil_lol: przywiozlam 2 pary levisow, bluzke i plecak... bo tam sa takie firmowe sklepy ale z zeszlych lat kolekcje i sa przeceniane :) Quote
Samturia Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 no... a po co? :P :evil_lol: Listkow nie bylo :( Quote
Nayantara Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 to ty sie tam na zakupach bawisz a ja tu siedze i sie chomikiem zajmuje... ty ty świ*** Quote
Samturia Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 chcialas chomika to sie nim zajmuj :roll: Quote
Recommended Posts