Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Borys jest już duuuży.Cały czas ryje się na moją poduszkę a kiedy go przenoszę na kołdrę on sobie nic z tego nie robi i budzę się mając mordkę Borysa przy sobie ;) Razem z Bobkiem urządzają sobie zapasy pod łózkiem i wcale im nie przeszkadza cisnota tego miejsca.Wklejam fotki z zabaw naszych futrzaków:)

Posted

agata i piotr napisał(a):
wszyscy mówią ze Borys jest śliczny i wyrośnie z niego piękny :loveu: jestem bardzo szczęśliwa że Borys jest z nami:lol:

uratowaliście mu życie!!!! jeszcze raz za to dziękuje :loveu:

Posted

W piątek wybieram się do domu na święta.Zabieram ze sobą Borysa.Pojedziemy pociągiem.Czy za psa też trzeba płacić?Jeżeli tak to ile? Wiem ,ze najlepiej pytać o takie sprawy w kasie PKP ale jak pytałam o bilet dla os niepełnosprawnej to pani nie wiedziała więc podejrzewam ze pojęcia nie będzie miała o psich biletach:)Jeśli ktoś z Was podróżował ze swoim pupilem koleją to proszę o pomoc.Borys bedzie siedziła u mnie na kolanach wiec nie potrzebuje miejscówki ;)

Posted

placi sie 4 zlote z tego co wiem, niezaleznie od odleglosci, trzeba miec kaganiec :lol: i szczepienie na wscielkizne
nie wiem jak to u szczeniaka, bo pewnie jeszcze wscieklizny nie ma....

Posted

psia mordka nie wygląda fajnie za kratą:/ wiem ze czaesm trzeba ale nie znam psa, który lubi kaganiec.Kropka,Pies moich rodziców zgubił juz 2 (urok leśnych wycieczek:) )i rodzice na trzeci juz sie nie zdecydowali. piekna mordka to wolna mordka:) a kaganies do podrózy pozyczę od znak=jomej (taki materiałowy ma).

Posted

nic sie nie martwcie tym kagance, po prostu wezcie jakis do torby jakby sie trafil nadgorliwy konduktor a jak wyjdzie to hops i juz nie ma kaganca ;)
nie sadze zeby podrozni sie skarzyli:)

Posted

:) Własnie te materiałowe są chyba fajne, ale czy piesek może otworzyć w nim mordke chociaż troszke? Mój Denisek ma kaganiec ze sklepu "wszystko po 4 złote", plastikowy, i też dobry:) Raz go urzyłam, jak Deniś był na szczepieniu:)

• 2 weeks later...
Posted

to świateczne zdjecia borysa i nie tylko:)
Borys i Kropka

MamaPiotrka,Borys,Pedro

Pedro i Borys - psy pościelowe

Perdo zaprzyjaźnił się z Boryse, nawet jedli z jednej miski:) Kiedy wyjeżdżliśmy bardzo płakał,chciał uciec z mieszkania za nami :( przez te kilka dni nawiązała sie piekna psia przyjaźń:)