agata i piotr Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Borys siusia uz jak prawdziwy psi mężczyzna-z podniesioną nogą:)oto Borys w całej okazałości. Quote
Jagienka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Już strasznie dłuuugo nie było wieści od Was... napiszcie co u przystojniaka :loveu: Quote
agata i piotr Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 hej! faktycznie strasznie długo nas nie było.Borys ma się dobrze,Bobek-królik już odszedł w zaświaty (zatrucie pokarmowe),Kropka zresztą też. Borys jest kochany i zwariowany,z każdym rokiem energii mu przybywa.W wakacje był z nami na Mazurach - pływała łodzią i wpław,kopał doły i ganiał koty. W planach mamy też wyprawę w góry.Pozdrawiamy! Zdjęcia postaram się wkleić jeszcze dziś :) Quote
Jagienka Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 agata i piotr napisał(a):hej! faktycznie strasznie długo nas nie było.Borys ma się dobrze,Bobek-królik już odszedł w zaświaty (zatrucie pokarmowe),Kropka zresztą też. Borys jest kochany i zwariowany,z każdym rokiem energii mu przybywa.W wakacje był z nami na Mazurach - pływała łodzią i wpław,kopał doły i ganiał koty. W planach mamy też wyprawę w góry.Pozdrawiamy! Zdjęcia postaram się wkleić jeszcze dziś :) Wspaniałe wieści o Borysku, trafił chłopak, że ho ho. Udanych wypraw wspólnych i na zdjęcia czekam z zapartym tchem :) Bobek ['] Kropka ['] Quote
agata i piotr Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Hej! mam problem z wysłaniem zdjęć,bo pojawia się informacja,że nie mam dostępu do tej strony:( Quote
Jagienka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Ja też nie umiem jeszcze na tym nowym dogo zdjęć wstawiać...:oops::oops::oops: Quote
agata i piotr Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 ale nic straconego,mogę wysłać zdjęcia mailem :) tylko adres poproszę Quote
Jagienka Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 :lol::lol::lol::lol: jagnas[at]gmail.com Zobacze Borysa :multi: Quote
agata i piotr Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 hej!wysłałam zdjecia wczoraj,mam nadzieję,że doszły:) Quote
Jagienka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Doszły!! SZOK jaki on jest piękny!!!! No trafiło się Wam... chociaż przede wszytskim to się jemu trafiło, niewiadomo co by się z nim podziało w schronisku, albo kto by go adoptował i w jakie warunki... Quote
Jagienka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Już wiem jak się wstawia, więc się chwalę Waszym przystojniakiem :loveu::loveu::loveu:: Quote
agata i piotr Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 hej!w weekend majowy Borys był z nami na Turbaczu:) Postaram się wysłać Tobie,Jagienko,zdjecia na e-mail bo nie wiem jak się je wstawia na forum.Borys faktycznie prezentuje się cudownie,zwłaszcza w berecie :) Quote
Jagienka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 agata i piotr napisał(a):hej!w weekend majowy Borys był z nami na Turbaczu:) Postaram się wysłać Tobie,Jagienko,zdjecia na e-mail bo nie wiem jak się je wstawia na forum.Borys faktycznie prezentuje się cudownie,zwłaszcza w berecie :) Och rany, a nie zlało Was? Czy w Gorcach nie padało? Quote
agata i piotr Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 hej! zlało nas ale tylko troszkę jak juz byliśmy na dole w drdzoe powrotnej. Borys brudny i szczęśliwy wrócił do domu, podobnie jak Miśka i Trufla (psy znajomego). Generalnie wyprawa bardzo udana. Aktualnie Borys ma przystrzyżoną sierść,żeby mu uapł nie dokuczął, choć i tak biega tylko wcześnie rano lub wieczorem. Kolega ma 5 szczeniaków do wydania.Psiaki mają ok tygodnia, także jeszcze trochę przy maminym cycuszki pobedą. Jeśli znasz kogoś kto przygarnie szczeniaka, proszę o kontakt. Wkrótce wyśle Ci zdjęcia na maila zdjęcia z Groców i zdjecia szczeniaków. Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts