Perfi Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 bylam dzis w schronisku z Jagienka i narzeczonym kiedy pan przyniosl w kartonie 2 szczeniorki. mial 3 swoje psy a te mu ktos podrzucil (akurat :angryy:). pan wykazal sie niebywala kultura osobista bo kiedy poprosilam go zeby podpisal zrzeczenie odwrocil sie na piecie i krzyczac ze musi przestawic samochod bo zle zaparkowal (a pod schronem taki ruch ze hoho - korek sie zrobil kilkudziesieciokilometrowy, kierowcy wscielki trabili ;) ) po prostu uciekl. widac groznie wygladamy bo az sie za nim kurzylo :diabloti:. sunie od razu wzieli panstwo (nazwali ja Hera ;) ) a piesek zostal u mnie na rekach. do schroniska nie mogl trafic, tak wiec zaczelismy kombinowac z DT (dziekuje Camara :loveu:). tak sie akurat zloyzlo ze byli w schronisku panstwo ktorych znajomi chcieli adoptowac szczeniaka... no i co tu duzo mowic - psiurek w nowym domku :loveu: jest przeslodki - szukal u swojej polrocznej kolezanki cycorka :evil_lol: Moher - bo tak go roboczo nazwalam ;) ma super domek, u mlodych bardzo sympatycznych ludzi i niezle broi :diabloti: Jagienka wklei foty ;) Quote
Jagienka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ludzie, którzy adoptowali siostrę Mocherka/Budrysa to Ci sami ludzie, którzy oddali Here (kieleckiego szczeniora) na drugi dzień :angryy: . W schronisku umowę podpisali... I chciałam jeszcze tylko dodać, żeby cioteczki się nie denerwowały... Szczęśliwie umowy adopcyjne miałam przy sobie (Mordce się nie przydały :-( ) więc jest podpisana na Perfi. Zaprosiliśmy państwa na dogo. Obiecali wkleić zdjęcia. W drodze... cioteczka Perfi całą drogę tylko: "Ach ile on ma pcheł", "O jejku jakie rany", "Takich pcheł to jeszcze nie widziałam", "Popatrz", "Popatrz", "Popatrz"... itd :evil_lol: W nowym domku: na początku trochę niepewnie... Pierwszy siur - przyjęty z uśmiechem :lol: A tutaj już baaardzo pewnie. Budrys daje z Truflą też z krakowskiego schroniska (państwo ją odchowali od 3tyg szczeniaka :crazyeye: ) Quote
Perfi Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 dziekuje :loveu: racja - nawet pan (wlasciciel Trufli) stwierdzil ze to nie pchly tylko czolgi :crazyeye: w zyciu czegos takiego nie widzialam :shake: mam nadzieje ze pan od katronu nie dostal manadtu :diabloti: ;) naprawde to super domek :) siooosiac nawet wolno na podloge :diabloti: pieszczot mu tez nie zabraknie i dobrej opieki :) jutro wizyta u weta ;) Quote
Camara Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 hehehe.... ale mnie przyjemności ominęły :evil_lol: moje psy już by chyba kompletnie ogłupiały :roll: jak dzwoniłaś Perfi - to właśnie wywoziłam do nowego domu siostrę Amberki :lol: ) dobrze, że szczeniorek znalazł taki dom :loveu: ale na tych ludzi od Hery... no cóż... :cool1: Quote
agata i piotr Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Borys nie ma juz robali i pcheł:multi: Razem z Bobkiem szlaeje.Waży aktualnie 3,75 kg (dane z poniedziałku),Bobek 1,35 kg.Ma juz swoje miski, smycz,obrózkę,legowisko,poduszkę ,piłkę i inne cuda do zabawy.Ale najwiekszą frajdę sprawia mu podgryzanie nam nóg ;) a także gonitwy z Bobkiem. Ponizej zamieszczam aktualne zdjeciq naszych zwierzaków (najświeższe!)Pozdrawiam i do zobaczenia! Ps.A to zdjęcie Borysa w trakcie zabawy z Sonią, 4-miesiączną suczką adoptowaną z karkowskiego schroniskaprzez mojego brata i jego żonę :) Quote
agata i piotr Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Borys nie ma juz robali i pcheł:multi: Razem z Bobkiem szlaeje.Waży aktualnie 3,75 kg (dane z poniedziałku),Bobek 1,35 kg.Ma juz swoje miski, smycz,obrózkę,legowisko,poduszkę ,piłkę i inne cuda do zabawy.Ale najwiekszą frajdę sprawia mu podgryzanie nam nóg ;) a także gonitwy z Bobkiem. Ponizej zamieszczam aktualne zdjeciq naszych zwierzaków (najświeższe!)Pozdrawiam i do zobaczenia! Ps.A to zdjęcie Borysa w trakcie zabawy z Sonią, 4-miesiączną suczką adoptowaną z karkowskiego schroniskaprzez mojego brata i jego żonę :) Quote
Perfi Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 witam na watku :loveu: kochani wklejajcie prosze zdjecia z imageshach zmniejszone 640x480 (for message board) i skopiujcie po prostu link w ramce przy: Hotlink for forums (1) pozdrawiam Was Bobka i Borysa :loveu: Quote
agata i piotr Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 W piątek kolejna psina -Pedro,kundelek z kieleckiego schroniska-znalazła dom:multi: .Rodzice i najmłodszy brat Piotrka adoptowali 8-miesięcznego psiaka:lol: .Cieszę sie bardzo, bo jak pojedziemy na święta do domu to bedziemy mieli bardzo wesołe spotkanie:lol: . Moi rodzice mają Kota i suczkę Kropkę (obie znajdy),brat ma suczkę Sonię a my Borysa i Bobak.Będzie naprawdę rodzinnie:) Ponizej zamieszczam zdjecie Pedra:) Nie mogłam się powstrzymać przed zamieszczeniem tego zdjecia:) Quote
Perfi Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 sliczny jest Pedro :loveu: a Borys - ale urosl ;) :crazyeye: Quote
karusiap Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 piekne psinki...gratulujemy braciszkowi:loveu: Quote
agata i piotr Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Wczoraj minął tydzień odkąd Borys pojawił się w naszym domu.Na początku był bardzo nieśmiały, ale teraz się rozbrykał :lol: Bardzo polubil spanie z nami w łózu-układa się w nogach na kołdrze i udaje ze wcale go tam nie ma;) Z naszych obsrewacji wynika że urósł.Zamieszczam zdjecia oceńce sami: Borys tydzień temu Borys Wczoraj Quote
karusiap Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 jejku Borys jest piekny:)nowa psinka brata rowniez urocza:loveu: Quote
Perfi Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 ale urosl :crazyeye: nie do wiary :loveu: ale byldatko z niego bedzie spore :cool3: a ten podpis moze Wam moderator usunac ;) jest nieregulaminowy :) Quote
Jagienka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Jasne, że chłopak rośnie jak na drożdżach!!! Przy takiej opiece :iloveyou: Quote
c24rny Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 no to sie duzy chlopiec z Borysa zrobil :loveu: a taki byl malutki jak do Piotrka wiezlismy go ze schronu ;) Quote
black sheep Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ślicznie się piesek chowa:) Ale podpis to musicie zmienić, najlepiej zamiast zdjęć same linki do nich, albo do jakiejś galerii. Quote
agata i piotr Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Borys ma się wspaniale.Rośnie bardzo szybko,ma ogromny aptyt- zarówno na zabawę jak i na pysznosci, które dostaje do jedzenia.Niestety nie mogę na razie zamiścić jego zdjeć ponieważ komputer nam sie zepsuł a tego posta pisze u znajomych:) Obiecuje ze w najbliższym czasie pojawią sie najświeższe fotki Borysa:) Quote
Jagienka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Cudownie!!! Czekamy na fotki Borysa z niecierpliwością :loveu: Quote
Teba Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 A mi on bardzo ze zdjęć przypoimna border teriera... http://www.dog.sk/tapety/border_terier4.jpg Quote
Jagienka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Tebusa']A mi on bardzo ze zdjęć przypoimna border teriera... http://www.dog.sk/tapety/border_terier4.jpg No w sumie :cool3: Ciekawe co z niego wyrośnie... :loveu: Quote
agata i piotr Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Hej!Awaria kompa usunieta więc z radoscia prezentuję Borysa.Jeszcze niedawno był cichutkim kulkowatym maleństwem a dziś :crazyeye: .... Sami zobaczcie: Quote
Perfi Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 zrobcie zdjecie z Bobkiem dla porownania ;) Quote
agata i piotr Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Na prosbę Perfi zamieszczam zdjecia Bobka i Borysa z przed (nie wiem jak się to pisze,jeśli jest błąd - przepraszam ;) ) ok 2 tygodni i dzisiejsze. To pierwsze chwile Borysa w naszym domu.... .... a tu Borys i Bobek szaleją na kanapie :) Quote
Jagienka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 :crazyeye: ale będziecie mieli wilekopsa :evil_lol: I obróżka już nowa widze :loveu: Quote
Recommended Posts