Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oo kurcze zapomniałam o to zapytać:( a właśnie przed chwila rozmawiałam z tymi ludźmi przez telefon:(
w każdym razie Ado ma się bardzo dobrze. Przytył, wazy już 2,5kg:) wzięli się za jego zęby, bierze antybiotyk i żel na dziąsła. Za miesiąc jak morfologia będzie lepsza to oczyszczą mu kamień, a być może zęby same wyjdą:) serce z ekg jest ok, na śledzionie ma jakieś zmiany ale lekarz stwierdził, ze nie wyglądają jak rakowe, na wątrobę i woreczek żółciowy bierze leki i za miesiąc zrobią kontrolne badania. Zjada ponoć jak opętany:) a jak już trochę odżyje to zrobią mu jeszcze badania tarczycowe bo ponoć ma rzadką sierść i jakieś czarne uszy czy coś i albo to jego uroda albo wina tarczycy. Już nie gwałci tak jak gwałcił:) Państwo są bardzo z niego zadowoleni:)

ponoć są pełne relacje na stronie fundacji ale ja nic nie mogę znaleźć, a fundacja nazywa się Animal Rescue o ile nic nie pokręciłam.

Posted

[quote name='piechcia15']oo kurcze zapomniałam o to zapytać:( a właśnie przed chwila rozmawiałam z tymi ludźmi przez telefon:(
w każdym razie Ado ma się bardzo dobrze. Przytył, wazy już 2,5kg:) wzięli się za jego zęby, bierze antybiotyk i żel na dziąsła. Za miesiąc jak morfologia będzie lepsza to oczyszczą mu kamień, a być może zęby same wyjdą:) serce z ekg jest ok, na śledzionie ma jakieś zmiany ale lekarz stwierdził, ze nie wyglądają jak rakowe, na wątrobę i woreczek żółciowy bierze leki i za miesiąc zrobią kontrolne badania. Zjada ponoć jak opętany:) a jak już trochę odżyje to zrobią mu jeszcze badania tarczycowe bo ponoć ma rzadką sierść i jakieś czarne uszy czy coś i albo to jego uroda albo wina tarczycy. Już nie gwałci tak jak gwałcił:) Państwo są bardzo z niego zadowoleni:)

ponoć są pełne relacje na stronie fundacji ale ja nic nie mogę znaleźć, a fundacja nazywa się Animal Rescue o ile nic nie pokręciłam.[/QUOTE]

no to bardzo się cieszę:D Proszę wyłudz kilka zdjęć:) Chciałabym go bardzo zobaczyć:)

• 1 month later...