demi Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 a kiedy będą jakieś zdjecia naszego pięknego księcia?:) Quote
piechcia15 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 oo kurcze zapomniałam o to zapytać:( a właśnie przed chwila rozmawiałam z tymi ludźmi przez telefon:( w każdym razie Ado ma się bardzo dobrze. Przytył, wazy już 2,5kg:) wzięli się za jego zęby, bierze antybiotyk i żel na dziąsła. Za miesiąc jak morfologia będzie lepsza to oczyszczą mu kamień, a być może zęby same wyjdą:) serce z ekg jest ok, na śledzionie ma jakieś zmiany ale lekarz stwierdził, ze nie wyglądają jak rakowe, na wątrobę i woreczek żółciowy bierze leki i za miesiąc zrobią kontrolne badania. Zjada ponoć jak opętany:) a jak już trochę odżyje to zrobią mu jeszcze badania tarczycowe bo ponoć ma rzadką sierść i jakieś czarne uszy czy coś i albo to jego uroda albo wina tarczycy. Już nie gwałci tak jak gwałcił:) Państwo są bardzo z niego zadowoleni:) ponoć są pełne relacje na stronie fundacji ale ja nic nie mogę znaleźć, a fundacja nazywa się Animal Rescue o ile nic nie pokręciłam. Quote
piechcia15 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 czy ktoś ma linka do jego wątku na fb?bo ten tutaj podany nie działa:( Quote
demi Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='piechcia15']oo kurcze zapomniałam o to zapytać:( a właśnie przed chwila rozmawiałam z tymi ludźmi przez telefon:( w każdym razie Ado ma się bardzo dobrze. Przytył, wazy już 2,5kg:) wzięli się za jego zęby, bierze antybiotyk i żel na dziąsła. Za miesiąc jak morfologia będzie lepsza to oczyszczą mu kamień, a być może zęby same wyjdą:) serce z ekg jest ok, na śledzionie ma jakieś zmiany ale lekarz stwierdził, ze nie wyglądają jak rakowe, na wątrobę i woreczek żółciowy bierze leki i za miesiąc zrobią kontrolne badania. Zjada ponoć jak opętany:) a jak już trochę odżyje to zrobią mu jeszcze badania tarczycowe bo ponoć ma rzadką sierść i jakieś czarne uszy czy coś i albo to jego uroda albo wina tarczycy. Już nie gwałci tak jak gwałcił:) Państwo są bardzo z niego zadowoleni:) ponoć są pełne relacje na stronie fundacji ale ja nic nie mogę znaleźć, a fundacja nazywa się Animal Rescue o ile nic nie pokręciłam.[/QUOTE] no to bardzo się cieszę:D Proszę wyłudz kilka zdjęć:) Chciałabym go bardzo zobaczyć:) Quote
modliszka84 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=248498511828024[/url] Quote
demi Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='modliszka84'][url]http://www.facebook.com/event.php?eid=248498511828024[/url][/QUOTE] ale na fb jest tylko jedno zdjecie... Quote
Recommended Posts