brazowa1 Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 [quote name='iwonamaj']Misiulka- no hop. Ale urocza to ona jest, co ciocia Brązowa? Tak,urocza jest :) :) :) :) Quote
Neris Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Już księżyc wzeszedł, psy się uśpiły... i coś tam klaszcze za borem... A to Mucha skrzydełkami ,śni o domu i podzwania... Quote
wiewiora1 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 O brazowa w koncu dalas nasza dozywotnia kolezanke.. Na co jej dieta schroniskowa. lepiej bedzie miala w domciu , cieplym domciu , wiec podniose Quote
Neris Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 O, ciocia Wiewióra zza mgły londyńskiej! My tu często o Tobie myślimy i staramy się psiaki promować jak możemy... Quote
mama_Dorota Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 brazowa1 napisał(a):Brzydula do gory! :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: No tak, tylko kilka dni nie miałam dostępu do kompa, a już cioteczka brazowa zaczyna sobie brykać. Nie dosyć, że tytułu wątku nie zmieniła, to jeszcze tą piękność nazywa brzydulą :mad: Jak dobrze, że psy nie mówią bo nie wiem co cioteczka brazowa by usłyszała w rewanżu za brzydulę :evil_lol: Quote
Celina12 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Muszko-deszcz nie deszcz musimy lecieć na pierwszą!!!!!! Quote
wiewiora1 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Cioteczka wiewiora dopiero teraz zobaczyla ze nasza Myszka jest na dogo . Wpierw myslalam ze Brazowa dala nasza Muche z Sadu , jej tez by sie przydala promocja, ale nie moglam dojsc do tego . Ale jestem i bede zagladac , zeby sledzic losy naszej zawsze usmiechnietsj psiny.. Mam y w schronie.. Muche, Myszke, i Muszke, Ta jest Muszka.. Ale pomieszanie z poplataniem . Nasza Brazowa jutro wpadnie na dogo , po paskudnej wystawie psow, Ja nie lubie tego rodzaju atrakcji , uwazam to czesto za przejaw egoizmu z ludzkiej strony, Glancuja psa , pozwalaja zagladac w zeby , ustawiaja jak manekina, a to przeciez nie manekin , tylko zywa istota, moze i kogos obrazilam tym , ale takie sa moje przekonania i ich nie zmienie, Brazowa pewnie jutro powie , jak byly przedmiotowo traktowane psy . Pies odwala cala robote , a wlasciciel ma satysfakcje, Ok przepraszam wszystkich , ale jestem szczera az do bolu Quote
iwlajn Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 No z tym wystawianiem, macaniem to fakt. Ale gdzie ja w takich ilościach ujrzę na żywo moje dobermany jak nie na wystawie? Quote
iwlajn Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Koleżanka napisała mi smsa: "Miasto oblężone przez pieski. Pieski na ulicach parami, piątkami, polsko- i obcojęzyczne, pieski na wycieczkach autokarowych i miejscowe." Wszędzie pieski- raj po prostu. Quote
paros Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Widzę, że dwie psinki szukają domu :roll: jasna uszatka i ciemna milusia. Quote
iwlajn Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 No Muszko uśmiechnięta, na górę!!! W tym Sopocie to się pieski chyba zarażają od siebie uśmiechem. Quote
Celina12 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Muszko!!!!-na pierwszą stronę proszę!!!!! Quote
iwlajn Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Muszka zapamiętale kręci dupką z radości, to ja nie wiem jak będzie tańczyć jak znajdzie dom. Quote
wiewiora1 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Muszko lec do gory , troche pobrzecz ludziom nad glowami , ze szukasz domku , moze ktos sie zlituje, , Choc tak na prawde nie litosci potrzebujemy tyllko milosci ,, Co nie ? Quote
Recommended Posts