Jump to content
Dogomania

Cudowna Muszka,co stała sie natchnieniem poetow...w domku spi:)

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
Brzydula do gory!

:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

No tak, tylko kilka dni nie miałam dostępu do kompa, a już cioteczka brazowa zaczyna sobie brykać. Nie dosyć, że tytułu wątku nie zmieniła, to jeszcze tą piękność nazywa brzydulą :mad: Jak dobrze, że psy nie mówią bo nie wiem co cioteczka brazowa by usłyszała w rewanżu za brzydulę :evil_lol:

Posted

Cioteczka wiewiora dopiero teraz zobaczyla ze nasza Myszka jest na dogo . Wpierw myslalam ze Brazowa dala nasza Muche z Sadu , jej tez by sie przydala promocja, ale nie moglam dojsc do tego . Ale jestem i bede zagladac , zeby sledzic losy naszej zawsze usmiechnietsj psiny..
Mam y w schronie.. Muche, Myszke, i Muszke, Ta jest Muszka.. Ale pomieszanie z poplataniem . Nasza Brazowa jutro wpadnie na dogo , po paskudnej wystawie psow, Ja nie lubie tego rodzaju atrakcji , uwazam to czesto za przejaw egoizmu z ludzkiej strony, Glancuja psa , pozwalaja zagladac w zeby , ustawiaja jak manekina, a to przeciez nie manekin , tylko zywa istota, moze i kogos obrazilam tym , ale takie sa moje przekonania i ich nie zmienie,
Brazowa pewnie jutro powie , jak byly przedmiotowo traktowane psy . Pies odwala cala robote , a wlasciciel ma satysfakcje,
Ok przepraszam wszystkich , ale jestem szczera az do bolu

Posted

Koleżanka napisała mi smsa:
"Miasto oblężone przez pieski. Pieski na ulicach parami, piątkami, polsko- i obcojęzyczne, pieski na wycieczkach autokarowych i miejscowe."

Wszędzie pieski- raj po prostu.