Kajusza Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 ja też ... daj znać po wizycie co i jak ... Quote
Milka__ Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 Już po wizycie. Clifford mieszka na dworze, ma swój własny boks (ale ma być zmieniony na większy). Pies wygląda całkiem dobrze. Jest kilka "ale", jednak udzieliliśmy niezbędnych wskazówek i pojedziemy tam jeszcze sprawdzić, czy właściciele się do nich dostosowali. A oto zdjęcia: Quote
Milka__ Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 No właśnie nie... :angryy: ale poinformowaliśmy ich, że mają taki obowiązek... pojedziemy jeszcze sprawdzić jak się miewa. Może sama go wezmę na spacer.. Quote
Kajusza Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 ehhh zawsze mam mieszane uczucia do takich adopcji .... chciałoby się aby pies mieszkał w domu (o ile nie jest to pies typowo pilnujący który w domu nie czuł by się idealnie), był kochany i traktowany jak członek rodziny ale wiadomo, że nie zawsze tak się kończy :-( Oby Clifford był tam szczęśliwy. Quote
Milka__ Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 Ja mam tak samo.. nie mogę sobie wyobrazić jak można mieć psa i nie okazywać mu ani odrobiny uczucia, zamknąć go żeby sobie siedział i się nudził... ja wiem, że nie każdy jest psiarzem, ale pies jest wyjątkowy wrażliwym i uczuciowym zwierzęciem i nie jestem w stanie tego pojąć, jak on się musi czuć siedząc 24 h na dobę w klatce. Quote
Recommended Posts