obiezyswiat75 Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 [quote name='sharka']świetna robota bazarkowa :)[/QUOTE] rozkręcam się :) już kolejny zaczęłam na cito, czeka następny ksiązkowy i biżuteryjny :) Quote
barb Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Bazarek przepisowy też był super.:lol: Dziś wreszcie ugotowałam zupę z cukinii z Twojego przepisu. Jest pyszna :lol::lol::lol:. Quote
obiezyswiat75 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 [quote name='barb']Bazarek przepisowy też był super.:lol: Dziś wreszcie ugotowałam zupę z cukinii z Twojego przepisu. Jest pyszna :lol::lol::lol:.[/QUOTE] Cieszę się, że smakowała :) Ja ją uwielbiam :) Quote
barb Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 [quote name='sharka']a ja nie kupiłam przepisu :wallbash:[/QUOTE] A ja kupilam tylko jeden a tam było znacznie wiecej i wszystkie fajne. :roll: Quote
obiezyswiat75 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 [quote name='sharka']a ja nie kupiłam przepisu :wallbash:[/QUOTE] Moze Ci Ciocia Barb odpali przepisik :) o matko, jeszcze miałam do spółki z mdk8 zrobić bazar megakulinaria - ciekawe kiedy :( moze Ją poproszę ??? Quote
luka1 Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 [quote name='barb']Bazarek przepisowy też był super.:lol: Dziś wreszcie ugotowałam zupę z cukinii z Twojego przepisu. Jest pyszna :lol::lol::lol:.[/QUOTE] A ja myślałam, że cukinia jest tylko dla ślimaków :eviltong: Quote
inka33 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 [quote name='luka1']A ja myślałam, że cukinia jest tylko dla ślimaków :eviltong:[/QUOTE] To ja ślimak jestem! :facelick: Quote
obiezyswiat75 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 jak idzie budowa kojca dla Basta? Quote
luka1 Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 Trochę deszcze nam przeszkadza. Jak sa ludzie to leje, jak wczoraj nie padało to nikt nie przyszedł. Kojec właściwie jest dzięki Monice z Fb. Teraz trzeba dokładnie zabezpieczyć ogrodzenie, żeby psy nie wiały. Przebudowa obejmuje nie tylko miejsce dla Basta. Cały teren dla psiaków trzeba przesunąć i poprawić ogrdzenie. Obecnie c raz więcej psów przeskakuje przez płot, a tak być nie może. Przyjeżdżający goście służą psiakom jako wycieraczki dla łap - a tak być nie powinno itd itd... Gdzy było dziesięć psów obecna sytuacja wystarczała, gdy było ich dwadzieścia już zaczynały się kłopoty, teraz trzeba ciągle ich pilnować. Przyznam, że bardzo liczyłam na wpłaty z 1% ale w tym roku okazało się trochę inaczej niż zakładałam no i teraz muszę się trochę gimnastykować z wydatkami. Quote
obiezyswiat75 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 A kiedy Bast mógłby się przenieść z hotelu? Bo wtedy by odpadł ten koszt i to co wpływa z bazarków zostawaloby na spłatę długu. Wiem ze to niewielkie pieniadze ale jak siedzi w hotelu to takie zaklete koło trochę Quote
obiezyswiat75 Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Przelałam dziś dla Basta 320 zł z bazarku książkowego. Proszę o potwierdzenie wpłaty na tym wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246525-Koniec-rozliczam-King-Koontz-WORLD-WAR-z-darmową-wysłka-do-8-09-godz-20-00[/URL] Bank ten sam, więc pieniądze są już na koncie :) Quote
sharka Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 świetna robota cioteczko :D PS właśnie stwierdziłam że się powtarzam ;) no ale co innego mam napisać, jeżeli to jest świetna robota :p Quote
obiezyswiat75 Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Dziękuję :) Wróżę sobie karierę królowej bazarków :) Będą kolejne kulinaria za chwilę :) (bo książki na kolejny bazarek muszę przeczytać jeszcze :evil_lol:) Quote
sharka Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 wciąga robota bazarkowa :] ja mam dokładnie 25 bazarków na koncie ale ciężko mi zabrać się za kolejny :/ Quote
obiezyswiat75 Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 No to do 25 to jeszcze mi dużo brakuje :) Wciąga, ale i stresuje - przynajmniej mnie - początkującą. Mam za sobą pierwszy fantowy i jeszcze zmęczona jestem :) - cegiełkowe są łatwiejsze jednak. No i cały czas mam nie po drodze do jubilera, żeby mi wycenił złotą biżuterię :( Quote
sharka Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 różnościowe bazary są fajne, ale człowiek się napakuje... ubraniowe za to łatwe do pakowania ale kupa roboty przy opisach, nie lubię ubraniowych... no i wiele od fantów zależy - jak fajne to ruch jest :) Pozdrowienia dla Baściska posyłam :) Quote
luka1 Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Pieniązki za bazarek sa już na koncie. :multi: Quote
barb Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='sharka']świetna robota cioteczko :D PS właśnie stwierdziłam że się powtarzam ;) no ale co innego mam napisać, jeżeli to jest świetna robota :p[/QUOTE] Napiszę to samo - świetna robota :lol: [quote name='obiezyswiat75']Dziękuję :) Wróżę sobie karierę królowej bazarków :) Będą kolejne kulinaria za chwilę :) (bo książki na kolejny bazarek muszę przeczytać jeszcze :evil_lol:)[/QUOTE] :lol: [quote name='sharka']wciąga robota bazarkowa :] ja mam dokładnie 25 bazarków na koncie ale ciężko mi zabrać się za kolejny :/[/QUOTE] Imponująca liczba. :lol: Czy dobrze pamiętam, ze pierwszy byl m.in. z narzutami ?:lol: Quote
sharka Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 mój pierwszy bazar: styczeń 2012... [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/221480-Do-usunięcia_Różności-dla-psa-pańci-i-domu_na-Basta-i-Szarika_zakończony_rozliczony[/url] na Basta i Szarika, który już dupkę w domku grzeje Quote
bakusiowa Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Wysłałam Bastusiowi parę złotych. Wpłaty z 1% może jeszcze nie wszystkie dotarły. W tym roku mój jeden procent poszedł na Fundację Nero. Quote
Czorcik Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='sharka']mój pierwszy bazar: styczeń 2012... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/221480-Do-usunięcia_Różności-dla-psa-pańci-i-domu_na-Basta-i-Szarika_zakończony_rozliczony[/URL] na Basta i Szarika, który już dupkę w domku grzeje[/QUOTE] kupiłam pióro :) Quote
Czorcik Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='luka1']Trochę deszcze nam przeszkadza. Jak sa ludzie to leje, jak wczoraj nie padało to nikt nie przyszedł. Kojec właściwie jest dzięki Monice z Fb. Teraz trzeba dokładnie zabezpieczyć ogrodzenie, żeby psy nie wiały. Przebudowa obejmuje nie tylko miejsce dla Basta. Cały teren dla psiaków trzeba przesunąć i poprawić ogrdzenie. Obecnie c raz więcej psów przeskakuje przez płot, a tak być nie może. Przyjeżdżający goście służą psiakom jako wycieraczki dla łap - a tak być nie powinno itd itd... Gdzy było dziesięć psów obecna sytuacja wystarczała, gdy było ich dwadzieścia już zaczynały się kłopoty, teraz trzeba ciągle ich pilnować. Przyznam, że bardzo liczyłam na wpłaty z 1% ale w tym roku okazało się trochę inaczej niż zakładałam no i teraz muszę się trochę gimnastykować z wydatkami.[/QUOTE] mój 1% idzie na F. Nero + osoby którym wypełniam Pity, w zamian za możliwość wyboru komu przekazuję 1% też idą do Was :D Quote
luka1 Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 (edited) Na FB udało mi sie zebrać prawie wszystkie psiaki jakimi obecnie sie zajmujemy. Są wśród nich i te które pozostana z nami z różnych względów - choroba, starość, sentymenty :p. [URL]https://www.facebook.com/events/520488144698477/[/URL] Jeszcze nie ma tam kotusiów, ale to całkiem inna bajka. Za 1% strasznie Wam dziękuję. Jest to najgłówniejsze źródło utrzymania. W ym roku pieniążków wpłynęło o 1/3 mniej niż w roku ubiegłym. Dlatego plany troszeczkę sie pomechłały. Ale co tam - jakoś to będzie. Zastanawiam sie nad nowym rokiem. Mamy już prawie październik, zaraz listopad i grudzień i nowy okres rozliczeniowy. Może macie jakis pomysł jak zapoznać ludzi z Fundacją? Edited September 23, 2013 by luka1 Quote
Recommended Posts