Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Już wysłany :)
Jak się trochę ogarnę i wyślę dzieci na wakacje (dzięki Ci Panie Boże za dwie Babcie)
to poszukam fantow na bazarek, co prawda nigdy bazarku jeszcze nie robiłam więc nie wiem czy się uda, ale jak nie, to najwyżej poproszę kogoś, żeby mi zrobił :evil_lol:
Książki mam takie "chodliwe", trochę złota....[/QUOTE]
Może akurat okażesz się mistrzynią bazarkow :lol:
Możesz też swoje fanty obfocić, opisać i wysłać mailem do kogoś kto zrobi bazarek (np. nieoceniona Ciocia sharka) a wysyłka byłaby od Ciebie :lol: Jak mam jakieś fanty to robię fotki i dołączam się do bazarku sharki lub Malgoski .

Przelalam na konto Fundacji Nero 25 zl w tytule napisałam Bast i nik Obieżyświat 75.
Za resztę oplaciłam miesięczne wyróżnienie Basta, Barrego i Trufli.

Posted

cuda się zdarzają
zajrzyjcie do tych dwóch dziewczyn....
jutro jadą do domu :)

[url]http://tablica.pl/oferta/paloma-i-pamela-szukaja-domku-ID2TsbT.html[/url]

Zaczęłam je ogłaszać, bo nikt inny nie chciał, bo bez szans, bo stare, bo nie w typie rasy, bo nijakie...
Dziś wyszły ze schronu, są wykąpane i czekają na jutrzejszy transport do domku
trzeba wierzyć....

Posted

[quote name='obiezyswiat75']cuda się zdarzają
zajrzyjcie do tych dwóch dziewczyn....
jutro jadą do domu :)

[URL]http://tablica.pl/oferta/paloma-i-pamela-szukaja-domku-ID2TsbT.html[/URL]

Zaczęłam je ogłaszać, bo nikt inny nie chciał, bo bez szans, bo stare, bo nie w typie rasy, bo nijakie...
Dziś wyszły ze schronu, są wykąpane i czekają na jutrzejszy transport do domku
trzeba wierzyć....[/QUOTE]
Wzruszające ogłoszenie i ładne sunie. Gdzie znalazły dom ?

Posted

zaraz dopytam dokąd jadą, bo kontakt bezpośredni z nowym domem ma wolontariuszka ze schroniska, która je jutro do domu wiezie.
Ale ogłaszane były na dolnośląskie i małopolskie.
Właściwie jak tak pomyślę, to wszystkie "moje psiaki" w tych dwoch województwach wyadoptowałam.

Posted

[quote name='obiezyswiat75']zaraz dopytam dokąd jadą, bo kontakt bezpośredni z nowym domem ma wolontariuszka ze schroniska, która je jutro do domu wiezie.
Ale ogłaszane były na dolnośląskie i małopolskie.
Właściwie jak tak pomyślę, to wszystkie "moje psiaki" w tych dwoch województwach wyadoptowałam.[/QUOTE]
Basta ma teraz tablicę na małopolskie.:lol:

Posted

[quote name='barb']Wizyta przedadopcyjna była ?[/QUOTE]

Była, ale jeszcze ta dziewczyna sama jutro psiaki wiezie, żeby własnym okiem obejrzeć co i jak. Bo musi sama sprawdzić co i jak :)
Bo nikomu nie ufa...może to i dobrze?

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Była, ale jeszcze ta dziewczyna sama jutro psiaki wiezie, żeby własnym okiem obejrzeć co i jak. Bo musi sama sprawdzić co i jak :)
Bo nikomu nie ufa...może to i dobrze?[/QUOTE]
Bardzo odpowiedzialna osoba.

Posted

[quote name='barb']Bardzo odpowiedzialna osoba.[/QUOTE]

tak, a w świetle ostatnich rewelacji to jak widać tak trzeba,
sprawdzać, sprawdzać i jeszcze raz sprawdzać.
a dziewczyna jest super, bo jeszcze na wizyty poadopcyjne z zaskoczenia jezdzi. Też sama :)

Posted

[quote name='obiezyswiat75']tak, a w świetle ostatnich rewelacji to jak widać tak trzeba,
sprawdzać, sprawdzać i jeszcze raz sprawdzać.
a dziewczyna jest super, bo jeszcze na wizyty poadopcyjne z zaskoczenia jezdzi. Też sama :)[/QUOTE]
Ostatnio ktoś szukał osoby do wizyty przedadopcyjnej w Krakowie na wątku bdt iwoniam. Może to dla tych suniek ?

Posted

[quote name='obiezyswiat75']a nie wiem powiem szczerze, zaraz sobie zajrzę na tamten wątek[/QUOTE]
Masz link ?:lol:

Dodatkowo jest pytanie do Cioteczki na wątku bazarku z przepisem chlebkowym. ;)

Posted

[quote name='barb']Masz link ?:lol:

Dodatkowo jest pytanie do Cioteczki na wątku bazarku z przepisem chlebkowym. ;)[/QUOTE]

se znalazłam
to songo pytała - nie, to nie ona. Pewno ktoś z TOZ odwiedził rodzinę.
Jutro mi dziewczyna wszystko opowie, bo ma dzwonić jeżeli zostawi sunie i wtedy razem i z wielką pompą i fanfarami pościągam ogłoszenia :)

Posted

[quote name='obiezyswiat75']se znalazłam
Jutro mi dziewczyna wszystko opowie, bo ma dzwonić jeżeli zostawi sunie i wtedy razem i z wielką pompą i fanfarami pościągam ogłoszenia :)[/QUOTE]
Ja zawsze jeszcze przez jakiś krotki czas po adopcji zostawiam ogłoszenia żeby nie zapeszyć. ;)

Posted

[quote name='barb']Ja zawsze jeszcze przez jakiś krotki czas po adopcji zostawiam ogłoszenia żeby nie zapeszyć. ;)[/QUOTE]

no fakt, nie pomyślałam
ale ja w takich nerwach jestem, bo ich adopcja przywraca mi wiarę w sens tego, co robię
bo można wyadoptować psa, który nie jest słodką puszystą kuleczką w typie rasy.
Teraz biorę na tapetę trójłapka i zobaczymy, czy też się uda...

Posted

przelałam dla Basta 135 zł z bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244408-ZAKOŃCZONY_Bazarek-cegiełkowy_Przepis-na-chleb_na-Basta-i-Truflę_rozliczany[/url], proszę o potwierdzenie jak dotrą tutaj oraz na bazarku (mogą być wieczorem lub jutro) :)

Posted

[quote name='sharka']przelałam dla Basta 135 zł z bazarku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244408-ZAKOŃCZONY_Bazarek-cegiełkowy_Przepis-na-chleb_na-Basta-i-Truflę_rozliczany[/URL], proszę o potwierdzenie jak dotrą tutaj oraz na bazarku (mogą być wieczorem lub jutro) :)[/QUOTE]

Właśnie sprawdziłam - pieniążki są/ były na koncie. Żeby się do nich nie przyzwyczajać wysłąłąm je do Pani Małgosi.

Posted

[quote name='obiezyswiat75']se znalazłam
Jutro mi dziewczyna wszystko opowie, bo ma dzwonić jeżeli zostawi sunie i wtedy razem i z wielką pompą i fanfarami pościągam ogłoszenia :)[/QUOTE]
Obiezyświat, jak tam adopcja ? Wszystko ok ?

Posted

[quote name='barb']Obiezyświat, jak tam adopcja ? Wszystko ok ?[/QUOTE]

Wszystko ok, na dziewczynki czekał juz ugotowany obiad, pani uszyla im kolderki, warunki podobno super, państwo ok 50 bardzo zaaferowani, dziewczyna schowała sie miedzy drzewami i ich obserwowala :) Pieski pierwsza noc przespaly, za panią zaczynaja powoli chodzić, maja apetyt, więc chyba będzie ok....