Lulka Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 kamień z serca, wielkie dzieki ciotka, Ty zawsze na posterunku :loveu: ile wyniósł koszt operacji? trzeba załozyc suni jakąś skarpete, bardzo prosimy o wsparcie na opłacenie operacji i hotelu Quote
asiaf1 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 A to Sabunia zwana przez Katarzynę30 pieszczotliwie Sabinką u Kasi w domu: Quote
Irkowa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 o bosz.... ale ona jest piękna!!! nie wygląda na 10 lat . Asia dzieki:multi: Quote
asiaf1 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 nie mogę zmiejszyć zdjęć więc to wstawianie wolno idzie ale chciałam już wszystkim pokazać jaka ona jest śliczna a do tego kochana, cierpliwa i bezproblemowa Ona ciągle była głodna:-(:-(:-( Quote
Irkowa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 napisalam do jej "opiekuna" to znaczy syna starszych ludzi ze sunia byla w fatalnym stanie i wymagala natychmiastowej operacji , uprzedzilam ze pojawie sie z rachunkiem i prosze o zwrot kosztow, nie odpisal ,,,, zadzownilam ,,,, nie odbieral .... fiu....t Quote
mama_Dorota Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ona jest piękna :placz: :placz: :placz: A o synu się nie wypowiem :angryy: Quote
asiaf1 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Nie jest dobrze:-( :-( :-( Dzwoniłam do lecznicy, cały czas z rany sączy się krew. Prawdopodobnie będzie jeszcze raz otwierana. Jestem przerażona. Nie daruję sobie tego jak coś się jej stanie:-( :-( :-( :-( Miała mieć teraz już dobrze i co? Proszę Was trzymajcie za nią kciuki Quote
Lulka Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 trzymam kciuki za sunie, musi byc dobrze Asia - Ty sie nie zadreczaj, nie ma w tym przeciez twojej winy. Co my mozemy za to, ze swiat nosi takich psycholi. Quote
katarzynka30 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ja TRZYMAM o niczym innym nie myślę od rana tylko o niuni-w pracy koleżanka coś mi opowiada a ja tylko przytakuję ale wcale nie wiem "o czym ona do mnie rozmawia".w gardle mam gulę brzuch mnie boli ze stresu.Najchetniej to zostawiłabym tą pracę i pognała tam do niej żeby chociaż być przy niej. Quote
wandul 66 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 będzie dobrze , musi byc , matko , nie teraz , jak juz zostala zdiagnozowana i zooperowana !!!!! Quote
asiaf1 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Dzwoniłam dr Sierakowski powiedział, że nie ma wycieku świeżej krwi więc to dobrze. Za jakieś 2 godziny zadzwonię znów Quote
Lulka Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 dzieki Asiu za info Trzymaj sie sunia Quote
asiaf1 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 A w takim "wiadrze" tej szmaciarz przywiózł ja do Kasi:mad: Quote
asiaf1 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 niestety trzeba ją było jeszcze raz otwierać. Teraz się wybudza, Boże mam nadzieję, że to będzie juz koniec jej męczarni i wszysko pójdzie dobrze. Quote
Toska Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 trzymam kciuki , żeby wszystko się dobrze skończylo !!!! piękna sunia , jeszcze znajdzie cudowny dom !!!! Quote
katarzynka30 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 a jednak - teraz to już musi być tylko lepiej. Kochana biedulka teraz tylko brakuje ciepłego dotyku dobrego człowieka.Asiu dobra robota:loveu: :loveu: Quote
asiaf1 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Kasiu, Ty też masz w tą dobrą robotę swój duży wkład.:loveu: Sytuacja suni jest następująca. Kilka dni będzie w klinice i najprawdopodobniej w weekend lub szybciej jeżeli nie będzie komplikacji zabieram ją do hotelu do Otrębus. Proszę Was o pomoc w utrzymaniu bo tam jest juz 5 psiaków na utrzymaniu, Sabcia będzie 6 Quote
katarzynka30 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ja niestety kiepsko stoję finansowo:-( może w połowie miesiąca coś mi kapnie w pracy z okazji zbliżających się świąt ale nie wiem czy będą to pieniądze czy tzw."paczka"-jeśli paczka to mogłabym wybrać karmę dla psów tylko nie wiem czy się przyda. Quote
Lulka Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 czyli potrzebujemy 600 zł miesiecznie na hotel plus koszt operacji Quote
Recommended Posts