Jump to content
Dogomania

10 - letnia sunia z ropomaciczem oddana jak stary przedmiot. JUZ W NOWYM DOMU!!!

Recommended Posts

Posted

kamień z serca, wielkie dzieki ciotka, Ty zawsze na posterunku :loveu:

ile wyniósł koszt operacji?

trzeba załozyc suni jakąś skarpete, bardzo prosimy o wsparcie na opłacenie operacji i hotelu

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie mogę zmiejszyć zdjęć więc to wstawianie wolno idzie ale chciałam już wszystkim pokazać jaka ona jest śliczna a do tego kochana, cierpliwa i bezproblemowa
Ona ciągle była głodna:-(:-(:-(

Posted

napisalam do jej "opiekuna" to znaczy syna starszych ludzi
ze sunia byla w fatalnym stanie i wymagala natychmiastowej operacji , uprzedzilam ze pojawie sie z rachunkiem i prosze o zwrot kosztow,

nie odpisal ,,,,

zadzownilam ,,,,

nie odbieral ....

fiu....t

Posted

Nie jest dobrze:-( :-( :-(
Dzwoniłam do lecznicy, cały czas z rany sączy się krew.
Prawdopodobnie będzie jeszcze raz otwierana.
Jestem przerażona.
Nie daruję sobie tego jak coś się jej stanie:-( :-( :-( :-(
Miała mieć teraz już dobrze i co?
Proszę Was trzymajcie za nią kciuki

Posted

trzymam kciuki za sunie, musi byc dobrze
Asia - Ty sie nie zadreczaj, nie ma w tym przeciez twojej winy. Co my mozemy za to, ze swiat nosi takich psycholi.

Posted

ja TRZYMAM o niczym innym nie myślę od rana tylko o niuni-w pracy koleżanka coś mi opowiada a ja tylko przytakuję ale wcale nie wiem "o czym ona do mnie rozmawia".w gardle mam gulę brzuch mnie boli ze stresu.Najchetniej to zostawiłabym tą pracę i pognała tam do niej żeby chociaż być przy niej.

Posted

Kasiu, Ty też masz w tą dobrą robotę swój duży wkład.:loveu:

Sytuacja suni jest następująca. Kilka dni będzie w klinice i najprawdopodobniej w weekend lub szybciej jeżeli nie będzie komplikacji zabieram ją do hotelu do Otrębus.

Proszę Was o pomoc w utrzymaniu bo tam jest juz 5 psiaków na utrzymaniu, Sabcia będzie 6

Posted

ja niestety kiepsko stoję finansowo:-( może w połowie miesiąca coś mi kapnie w pracy z okazji zbliżających się świąt ale nie wiem czy będą to pieniądze czy tzw."paczka"-jeśli paczka to mogłabym wybrać karmę dla psów tylko nie wiem czy się przyda.