Alynkaaa Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [COLOR=Red][B]nom...mam nadzieje ze wroci z nowa porcja suuperasnych fotecek!!!!:D[/B][/COLOR] Quote
Xiara Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Alynkaaa'][COLOR=red][B]nom...mam nadzieje ze wroci z nowa porcja suuperasnych fotecek!!!!:D[/B][/COLOR][/quote] Ja również ;) Czekaaamy... Quote
eria Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 dogo bez Gosi to nie dogo normalnie :shake: Quote
furciaczek Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 jestem jestem:) jejciu mowie wam jak tesknilam za wami:loveu: teraz tylko daje znak ze juz jestem wpadne za godzinke wstawie foteczki i nadrobie zaleglosci :) Quote
Xiara Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='furciaczek']jestem jestem:) jejciu mowie wam jak tesknilam za wami:loveu: teraz tylko daje znak ze juz jestem wpadne za godzinke wstawie foteczki i nadrobie zaleglosci :)[/quote] :multi: :multi: Quote
AśkaK Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 A gdzie to się zniknęło?!:lol: Super że jesteś, Olcia mam nadzieję też wróciła..?:p Quote
Agushka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Gosia :multi::multi::buzi: Cieszę się, że już jesteś, martwiłam się.. Quote
Ewa&kumpel Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 No wreszcie wróciłaś. Gdzieś Ty była, jak Cię nie było? :question: :watpliwy: Nie znikaj więcej... :angel: tak bez słowa... Quote
furciaczek Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Xiara']:multi: :multi:[/quote] :) [quote name='AśkaK']A gdzie to się zniknęło?!:lol: Super że jesteś, Olcia mam nadzieję też wróciła..?:p[/quote] wlasnie niemoge sie z ola skontaktowac:( [quote name='Agushka']Gosia :multi::multi::buzi: Cieszę się, że już jesteś, martwiłam się..[/quote] ja tez sie ciesze:multi: [quote name='Ewa&kumpel']No wreszcie wróciłaś. Gdzieś Ty była, jak Cię nie było? :question: :watpliwy: Nie znikaj więcej... :angel: tak bez słowa...[/quote] ojej to niemoja wina:oops: komp odmowil wspolpracy i musialam go na intensywna terapie oddac:evil_lol: [quote name='_ChiQuiTa_']Gosia !! Witaj kochana :buzi:[/quote] witaj edytko:multi: cioteczki jutro o 13 jade do londynu, muse wyjasnic pare spraw z TZ, preziu furcia i niuniek w hotelu a koty u mojej cioci sa. wroce za tydzien moze dwa zobaczymy jak tam negocjacje beda przebiegac:roll: ale kompa biore ze soba, fotek mam 300 wiec bedzie co wstawiac:cool3: juz tesknie za swoimi futrami:placz: ale musze jechac:placz: kochane jestescie:* niesadzilam ze bedziecie sie tak martwic ze mnie niema:oops: jak sie spakuje to wstawie foty:) Quote
eria Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 oj mam nadzieję Furciaczku że to nic poważnego - ta sprawa z TZ...:roll: cieszę się bardzo że wróciłaś, ale przyznam że jestem zaniepokojona... biedne piesy :shake: Quote
Kamila Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 A ja sie ciesze ze Gosia przyjezdza :multi: Tylko nie wiedzialam ze to w sprawie jakis negocjacji z tz'tem :cool1: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ojej Gosia wyjeżdża... mam nadzieje ze wsyztsko będzie dobrze :) Quote
furciaczek Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='eria']oj mam nadzieję Furciaczku że to nic poważnego - ta sprawa z TZ...:roll: cieszę się bardzo że wróciłaś, ale przyznam że jestem zaniepokojona... biedne piesy :shake:[/quote] piesy szczesliwe bo bardzo polbily ten hotel jak byly ostatnim razem:) wiem ze beda mialy tam dobrze. zaniepokojona?? czym?? [quote name='kamila-dog']A ja sie ciesze ze Gosia przyjezdza :multi: Tylko nie wiedzialam ze to w sprawie jakis negocjacji z tz'tem :cool1:[/quote] a niedazylam ci powiedziec o tych negocjacjach:) zreszta wiesz jaki jest kuba:roll: [quote name='_ChiQuiTa_']Ojej Gosia wyjeżdża... mam nadzieje ze wsyztsko będzie dobrze :)[/quote] wyjezdza ale szybko wroci:p bedzie dobrze:) niema innej opcji:) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Gosia jak mogłas nam to zrobic... bo ale wybaczamy:D:D:D Quote
Guffi Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ja przeeeepraaaszaaaam!!!!!:shake: Ale już jestem;) . Quote
Alynkaaa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [COLOR=Red][B]witam gosiulek...wkooncu wrocilas na dogo:D jak fajnieeee...... ja ostatnio mam problemy ze by se tak pozadnei posiedziec...;( wiec tylko o wpadam na chile i lece dalej... 3majcie siem cieplutko:***[/B][/COLOR] Quote
AśkaK Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Gosia, w takim razie powodzenia w negocjacjach z TZtem!:p Czegokolwiek mają dotyczyć...:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Pusto bez Gosi.... Wpadłam posprztac :) Quote
Alynkaaa Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [COLOR=Red][B]uuu a gosialka znoof nie ma??[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts