Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alynkaaa'][COLOR=red][B]nom...mam nadzieje ze wroci z nowa porcja suuperasnych fotecek!!!!:D[/B][/COLOR][/quote]
Ja również ;) Czekaaamy...

Posted

[quote name='furciaczek']jestem jestem:) jejciu mowie wam jak tesknilam za wami:loveu:
teraz tylko daje znak ze juz jestem wpadne za godzinke wstawie foteczki i nadrobie zaleglosci :)[/quote]
:multi: :multi:

Posted

[quote name='Xiara']:multi: :multi:[/quote]

:)

[quote name='AśkaK']A gdzie to się zniknęło?!:lol: Super że jesteś, Olcia mam nadzieję też wróciła..?:p[/quote]

wlasnie niemoge sie z ola skontaktowac:(

[quote name='Agushka']Gosia :multi::multi::buzi: Cieszę się, że już jesteś, martwiłam się..[/quote]

ja tez sie ciesze:multi:

[quote name='Ewa&kumpel']No wreszcie wróciłaś. Gdzieś Ty była, jak Cię nie było? :question: :watpliwy: Nie znikaj więcej... :angel: tak bez słowa...[/quote]

ojej to niemoja wina:oops: komp odmowil wspolpracy i musialam go na intensywna terapie oddac:evil_lol:

[quote name='_ChiQuiTa_']Gosia !! Witaj kochana :buzi:[/quote]

witaj edytko:multi:

cioteczki jutro o 13 jade do londynu, muse wyjasnic pare spraw z TZ, preziu furcia i niuniek w hotelu a koty u mojej cioci sa. wroce za tydzien moze dwa zobaczymy jak tam negocjacje beda przebiegac:roll:
ale kompa biore ze soba, fotek mam 300 wiec bedzie co wstawiac:cool3:
juz tesknie za swoimi futrami:placz: ale musze jechac:placz:

kochane jestescie:* niesadzilam ze bedziecie sie tak martwic ze mnie niema:oops:

jak sie spakuje to wstawie foty:)

Posted

oj mam nadzieję Furciaczku że to nic poważnego - ta sprawa z TZ...:roll:

cieszę się bardzo że wróciłaś, ale przyznam że jestem zaniepokojona...

biedne piesy :shake:

Posted

[quote name='eria']oj mam nadzieję Furciaczku że to nic poważnego - ta sprawa z TZ...:roll:

cieszę się bardzo że wróciłaś, ale przyznam że jestem zaniepokojona...

biedne piesy :shake:[/quote]

piesy szczesliwe bo bardzo polbily ten hotel jak byly ostatnim razem:) wiem ze beda mialy tam dobrze.

zaniepokojona?? czym??

[quote name='kamila-dog']A ja sie ciesze ze Gosia przyjezdza :multi: Tylko nie wiedzialam ze to w sprawie jakis negocjacji z tz'tem :cool1:[/quote]

a niedazylam ci powiedziec o tych negocjacjach:) zreszta wiesz jaki jest kuba:roll:

[quote name='_ChiQuiTa_']Ojej Gosia wyjeżdża...
mam nadzieje ze wsyztsko będzie dobrze :)[/quote]

wyjezdza ale szybko wroci:p bedzie dobrze:) niema innej opcji:)

Posted

[COLOR=Red][B]witam gosiulek...wkooncu wrocilas na dogo:D jak fajnieeee......
ja ostatnio mam problemy ze by se tak pozadnei posiedziec...;(
wiec tylko o wpadam na chile i lece dalej...
3majcie siem cieplutko:***[/B][/COLOR]