malawaszka Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 uuu biedny Prezesik! a Furka i Hektor się lubią? mam nadzieję, żep okażaesz efekt końcowy jeziorka - zapowiada się bajecznie! Quote
agaga21 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 prezio pewnie zadowolony bo pańcia się nad pazurkiem rozczula :) Quote
furciaczek Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 [quote name='malawaszka']uuu biedny Prezesik! a Furka i Hektor się lubią? mam nadzieję, żep okażaesz efekt końcowy jeziorka - zapowiada się bajecznie![/QUOTE] Jak skonczymy to pokaze. Furka to ogolnie rzecz biorac lubi tylko Prezia i kociate...reszte toleruje bo musi. Z Hekicowymi zapedami do memlania to dosc niebezpieczna znajomosc. [quote name='agaga21']prezio pewnie zadowolony bo pańcia się nad pazurkiem rozczula :)[/QUOTE] Taki zadowolony ze chodzi i na wszystkich burczy pod nosem a jak mnie widzi ze sprzetem do przemywania to spieprza tak jakbym conajmniej chciala go skatowac:evil_lol: Quote
Doginka Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Wow, ale super fota:crazyeye::loveu: [url]https://lh6.googleusercontent.com/-ImseQOyW3M4/T5r-4-60quI/AAAAAAAALR0/RfymDzs6McI/s640/IMG_7266.JPG[/url] Jak napisałaś o zerwanym pazurku, to aż mi nogi w piszczelach zaczęły drętwieć:nerwy: Quote
furciaczek Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 Do przewidzenia bylo ze z takiej *******y jak naderwany pazur zrobi sie jakis wiekszy syf...dzisiaj wyrywalismy Preziowi pozostalosci po pazurku bo sie okazalo ze cos tam jednak zostalo, palec opuchniety strasznie, ropa sie zaczela zbierac...piekielnie go musialo bolec :( Jeszcze mnie amputacja palca nastraszyli... Quote
malawaszka Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 rany... biedak! jakoś często chyba takie problemy są u olbbrzymów :/ Quote
Doginka Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='furciaczek']Do przewidzenia bylo ze z takiej *******y jak naderwany pazur zrobi sie jakis wiekszy syf...dzisiaj wyrywalismy Preziowi pozostalosci po pazurku bo sie okazalo ze cos tam jednak zostalo, palec opuchniety strasznie, ropa sie zaczela zbierac...piekielnie go musialo bolec :( Jeszcze mnie amputacja palca nastraszyli...[/QUOTE] O matko, aż mnie zmroziło:crazyeye: Oby szybko wszystko wróciło do normy:glaszcze: Quote
furciaczek Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 [quote name='Doginka']Jak tam paluszek Prezisława?:hmmmm:[/QUOTE] Teraz juz dwa paluszki...gazik mu sie jakos wysunal i jeden pazur zrobil dziure w innym palcu:shake: Opuchlizna przynajmniej zeszla i ropa przestala leciec...ale zasuszyc sie nie chce za cholere:shake: Hekcio znowu drzwi obrabia, od czasu jak sam zostal to mu wrocilo ehhh Quote
Doginka Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Biedulek ten Prezio, ale mam nadzieję szybko mu się zagoi;-) Hekciowi spraw nową psiapsiółkę;-) Quote
furciaczek Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 Nie chce sie goic i nie chce..juz wiem dlaczego, dzisiaj sie okazalo ze jeszcze kawalek pazurka jest, malutki taki..wbijal sie caly czas w rane, znowu masa krwi, rozbabrane, palec opuchniety...z takiej wydawac by sie moglo drobnostki taki problem:shake::shake: Quote
malawaszka Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 no przy pazurach jak się zacznie babkać to skończyć nie chce, zwłaszcza u dużego psa :shake: biedny Preziol Quote
furciaczek Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='malawaszka']no przy pazurach jak się zacznie babkać to skończyć nie chce, zwłaszcza u dużego psa biedny Preziol[/QUOTE] A jeszcze on lekkie ADHD...co sie lepiej poczuje to zaczyna brykac i znowu krwawienie...o uporczywym zdejmowaniu opatrunkow i memlaniu palucha nie wspomne:angryy: Quote
furciaczek Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='wilczy zew']to już się będzie goiło[/QUOTE] Trzymam za slowo:evil_lol: Quote
furciaczek Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Moj canonik nie wytrzymal...i padl juz na amen:placz::placz: Masakra...zwariuje bez aparatu...najgorsze ze nie wiem co kupic...o cenach nie wspomne:shake: Z tej rozpaczy zafarbowalam sie na...rudo:evil_lol: Quote
agaga21 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='furciaczek'].rudo:evil_lol:[/QUOTE] ojjj...to faktycznie w rozpacz wpadłaś:diabloti: Quote
Recommended Posts