agaga21 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 kocham promocję!!:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jezu, jaka ona musi być szczęśliwa! ona już wie, że jest bezpieczna i że to jej miejsce:lol: gosiu, co do was zaglądam to uśmiech mi z gęby nie schodzi:loveu: jesli chodzi o okna to może spróbuj z gumami do żucia:diabloti:;) Quote
diabelkowa Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 daawno mnie tu nie bylo, ta skorzana obroza niezla :D Quote
fioneczka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [url]http://i52.tinypic.com/2i9s6sl.jpg[/url] ale ona pulchniutka jest :loveu: a Hektor jak prawdziwy facet ... stoi z boku i powtarza "do garów babo" :evil_lol: [url]http://i54.tinypic.com/2jfkv3o.jpg[/url] słodki widok :loveu: [url]http://i52.tinypic.com/2yy1dw6.jpg[/url] goopecek :loveu: ... spadł ? :evil_lol: [url]http://i56.tinypic.com/30bjqj6.jpg[/url] kłótnia niemal małżeńska :evil_lol::evil_lol: obejrzałam ... poczytałam i .... zazdroszczę :oops: nawet nie wiesz jak mi się marzy takie noszenie wiaderkiem 2 t węgla :razz: a to merdanie ogonkiem ... minie za jakis czas ... u nas Mona ciągle merdała, tak właśnie delikatnie, jakby nie całym tylko od połowy ... pokazywała nam swoją uległość Quote
chita Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Promocja jest fantastyczna:loveu:niby tylko merdanie ogona a ja sie nie moge przestac rechotac:evil_lol: cudna sunia:loveu: Quote
Doginka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Promcia po prostu przeszczęśliwa jest, że ma Ciebie:lol: Nadrobiłam dużo stron i nacieszyć się nie mogę, że tak fajnie Wam się zaczyna układać;-) Mają szczęście te psiurki, że trafiła im się taka fajna przyszywana mamcia:loveu: Quote
anetta Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Ale one są szczęśliwe :multi: Ciekawa jestem jak będzie gdy reszta przyjedzie do domu. W końcu Hektor czuje się już jak u siebie i dodatkowo ma swoją dziewczynę :lol: Żeby jazd nie było. TFu TFU TFU Koty piękne!! Poka je jeszcze raz :loveu: Quote
agaga21 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 a tu trochę inne oblicze polskiej wsi... [url]http://www.dogomania.pl/threads/197214-Gromada-ps%C3%B3w-i-krowy-w-makabrycznych-warunkach-[/url]!!!!!!!! Quote
ms_arwi Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 o, trafilam na kolejny watek, ktory bede czytac do sniadania :D Quote
diabelkowa Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='ms_arwi']o, trafilam na kolejny watek, ktory bede czytac do sniadania :D[/QUOTE] przy jedzeniu sie nie siedzi przed kompem, brudzisz klawiature! (mowi to wlasnie jedzaca z zatluszczona klawiatura ;) ) Quote
ms_arwi Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='diabelkowa']przy jedzeniu sie nie siedzi przed kompem, brudzisz klawiature! (mowi to wlasnie jedzaca z zatluszczona klawiatura ;) )[/QUOTE] No cos Ty... a ja sie zawsze zastanawialam czemu ona taka brudna :hmmmm: :diabloti: Quote
Alicja Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 a nie wylatują wam z klawiatury okruchy ?? bo u mnie masakra :roll: Funciaczku ...i jak z tym weglem ??? Co do okien to to są nowe wstawione czy stare jeszcze ?? bo mogłabyś je pianką montażową potraktować Quote
ms_arwi Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='Alicja']a nie wylatują wam z klawiatury okruchy ?? bo u mnie masakra :roll:[/QUOTE] jak mialam taka zwykle klawiature to faktycznie... ale w lapa juz nie wpadaja :) Quote
Tekla64 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 no wlasnie dowiezli ten wegiel, a nie zasypalo was tam , czy masz czym se odsniezyc chociaz sciezki do potrzebnych wejsc???? odezwij sie bo deczko sie niepokoimy? jak ty se dasz rade z tym wszystkim??? Quote
furciaczek Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 No z samego rana przywiezli 3,2t...cudem bo sie wszyscy rzucili i w skladzie powiedzieli ze za dwa dni mogo dostarczyc:crazyeye: Tata na stacji benzynowej zaczepil jakiegos faceta ktory tankowal swoja ciezarowke i za pare zl gosciu dowiozl:multi: Juz wsio wrzucone...tata pomogl i szybciutko sie uwinelismy ale plecow to ja juz nie mam:shake: Wieje tak ze malo glowy nie urwie, snig sypie, zacina...gratisy dzisiaj na noc do domu przytacham..gdzie one na tym zimnie maja latac:shake:..o ile dadza sie polapac, choc juz podchodza..mama gratisowa i tata gratisowy daja sie miziac...mlode moze za nimi przyjda do domku. Mama gratisowa juz byla w kuchni, upitolila mi caly szlafrok bo sie na nim polozyla a chwile wczesniej latala po weglu:lol: Quote
Doginka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 To Gratisowa pomagała Ci węgiel nosić:crazyeye::roflt: Po malutku zaczniesz wszystko ogarniać i będzie git;-) Quote
Alicja Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='ms_arwi']jak mialam taka zwykle klawiature to faktycznie... ale w lapa juz nie wpadaja :)[/QUOTE] [B]z laptopa też wytrzepuję :roll:[/B] [quote name='furciaczek']No z samego rana przywiezli 3,2t...cudem bo sie wszyscy rzucili i w skladzie powiedzieli ze za dwa dni mogo dostarczyc:crazyeye: Tata na stacji benzynowej zaczepil jakiegos faceta ktory tankowal swoja ciezarowke i za pare zl gosciu dowiozl:multi: Juz wsio wrzucone...tata pomogl i szybciutko sie uwinelismy ale plecow to ja juz nie mam:shake: Wieje tak ze malo glowy nie urwie, snig sypie, zacina...gratisy dzisiaj na noc do domu przytacham..gdzie one na tym zimnie maja latac:shake:..o ile dadza sie polapac, choc juz podchodza..mama gratisowa i tata gratisowy daja sie miziac...mlode moze za nimi przyjda do domku. Mama gratisowa juz byla w kuchni, upitolila mi caly szlafrok bo sie na nim polozyla a chwile wczesniej latala po weglu:lol:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]nauczka ...nie nosi się szlafroka ;)[/B][/COLOR] Quote
furciaczek Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 No zasypalo nas...drzwi nie moglam otowrzyc bo akurat tam zawiewa wszystko:lol: Narazie jeszcze mam lekka radoche...tak to jest jak czlowiek z miasta sie wyrwie, nawet rzeczy utrudniajace zycie ciesza:loveu: Ania wlasnie do nas jedzie w odwiedzinki...pytanie tylko czy dojedzie:evil_lol: Nie moge gratisow znalezc...pewnie sie gdzies schowaly w budynkach gospodarczych. Quote
Tekla64 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 daj im czas , one maja swoj swiat i do nowego musza sie przyzwyczaic i dostosowac pewnie przedtem nigdy do domu nie byly wpuszczane wiec dla nich to na razie wiezienie moje zyja w stajni i nic zlego im sie nie dzieje ale to tylko moje zdanie i ja go wobec moich kotow nie zmienie, co mam nadzieje nie przekresla mnie jako czlowieka? przygotuj sobie jaka porzadna miotle i szufle do sniegu bys sie mogla sama odgrebac i dogrzebac gdzie ci potrzeba wiem wiem jak to jest na poczatku!!! wszystko cieszy wszystko zachwyca, bo wszystko samemu sie robi i daje sie rade!!! fajna jest ta radocha, posprawdzaj jeszcze ruzy by nie zamarzlo tam gdzie nie powinno jak masz wyprowadzenia na zewnatrza to pozakrecaj wewnetrze zawory a odkrec krany na zewnatrz by zleciala woda i zamrozone nie popekaly Quote
Alicja Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [COLOR=Navy][B]Żyjecie czy Was zasypało ???[/B][/COLOR] Quote
Tekla64 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 jak tam po nocce??? dajesz rade wtych ekstremalnych warunkach???? ale masz szkole zycia, za to jaka satysfakcja no nie? Quote
vena&vivi Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Zsypało, moja wizyta przedłużyła się do dzisiaj rana :) Fur opowie w szczegółach :P Quote
Alicja Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='vena&vivi']Zsypało, moja wizyta przedłużyła się do dzisiaj rana :) Fur opowie w szczegółach :P[/QUOTE] to czekamy na wieści ;) Quote
Tekla64 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 eee to rano nie byla sama i miala pomoc w odsniezaniu hihihi ale taka niezapowiedziana goscinna nocka fajnie a nie mozesz nam troche tak od siebie poopowiadac co i jak ??? jak psiska na taki snieg a kociambry juz powylazily , pewnie zglodnialy po nocy to mysle ze sie i pokazaly Quote
furciaczek Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 A co tu opowiadac, przyjechala ale juz nie wyjechala:evil_lol: Dobrze ze mialam latarke, ciemno jak wiadomo gdzie, snieg wali po oczach, zimno...wizja na wpol zdziczalych psowatych rozszarpujacych nas na kawalki w srodku pola- rewelka:evil_lol: Nie wiem czy w tym wypadku wizyta przedadopcyjna wypadla pozytywnie:diabloti: Gratisy w budynku gospodarczym, maja slome, jedzonko...a chude:shake: Pojechalam do cywilizacji i mialam problem zeby wrocic...potem nie moglam drzwi otworzyc, z 15 min z nimi walczylam:roll: Hekcio test na zostawanie w samotnosci zdal na 5, nic nie zniszczone:loveu: Quote
Recommended Posts