maciaszek Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ufff.... To teraz trzymam, jak i reszta, żeby te pozostałe guzki też ropniami się okazały! A zdjęcie cudowne :loveu::loveu:. Quote
furciaczek Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Dostalismy antybiotyk, przeciwzapalne i przeciwbolowe dalej tez bedziemy podawac. Oni w gole nie przejmuja sie tym ropniem, bardziej ich niepokoja...zrosty z ktorymi sucz mi lazi dwa lata prawie, nie sa przekonani ze to zrosty. Mamy przyjsc w piatek na kontrole, jak w poniedzialek wyjdzie cos niepokojacego w wynikach to wczesniej. Strasznie mnie dzisiaj wkurzyli, nawet niechce mi sie pisac...no idioci po prostu. Sucz pogrdzila kurczakiem, moze przez te leki troszke stracila apetyt. Bananka z jogurcikiem zjadla w kazdym razie. Waszko kociate to cycka Preziowi memlaja, Fur sie niedaje hihi Quote
malawaszka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='furciaczek'] Waszko kociate to cycka Preziowi memlaja, Fur sie niedaje hihi[/QUOTE] buhahahahahaha :roflt: no to trzymam :kciuki: za Fur - będzie dobrze!!!!!! Quote
furciaczek Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Spojzenie mowi wszystko [IMG]http://i48.tinypic.com/n4xqir.jpg[/IMG] Prezio nie pogardzil [IMG]http://i47.tinypic.com/2qlgaqe.jpg[/IMG] [IMG]http://i48.tinypic.com/kbd5cj.jpg[/IMG] Musze jakies na spacerku zrobic foty bo nawet nie mam co wklejac. Quote
malawaszka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 o mamo i po kazdym karmieniu wycierasz podłogi? :lol: Quote
GameBoy Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Furka kciuki za wyniki sucza nadal zacisniete, nie bylo mnie troche ale nie puszczam ;p chcialam Cie prosic o podanie mi na gygy adresu pod ktory mam wyslac te wszystkie rzeczy Twoje Muma ma cieczke i mamy sznupa mini na glowie - tak napisalam, zeby bylo w temacie galerii ;) Quote
GameBoy Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 sznup ma 7 tyg i podobno nuzenca o jego istnieniu dowiedzialam sie dzis ok 5 rano jak TZ wyjezdzal " w stylu, zapomnialem ci powiedziec, nie chcialem denerwowac" jak wroci poznam wiecej szczegolow, poki co, jest w lecznicy, TZ nauczony doswiadczeniem z Apoloniuszem, kazal pobadac czy swiezba nie ma ;/ Quote
Doginka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Troszkę mnie nie było, wchodzę i aqrat na tego ropnia trafiam:crazyeye: Nie znam się zupełnie na czymś takim, mnie to przeraża:crazyeye: Mam nadzieję, że jednak nic groźnego Furci nie grozi i trzymam kciuki, żeby było OK:thumbs: Quote
maciaszek Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ty im tak całe kuraki dajesz? Zżerają razem z kośćmi? Quote
malawaszka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='GameBoy']sznup ma 7 tyg i podobno nuzenca o jego istnieniu dowiedzialam sie dzis ok 5 rano jak TZ wyjezdzal " w stylu, zapomnialem ci powiedziec, nie chcialem denerwowac" jak wroci poznam wiecej szczegolow, poki co, jest w lecznicy, TZ nauczony doswiadczeniem z Apoloniuszem, kazal pobadac czy swiezba nie ma ;/[/QUOTE] :crazyeye: taki dzieciak??!!! czekam na wieści! ma jakiś wątek?! on w ogóle bezdomny jest? Quote
furciaczek Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 GB napis cos wiecej o sznupku, albo link do watku podaj jak ma. Pomocy jakies potrzeba?? Waszko, podloge to ja myje 3 razy dziennie bo moje zwierzatka wyjatkowo brudzace sa. Maciaszku, tak dostaja kurczaka w calosci, zjadaja wszystko i tak juz od paru lat :) Ja to w ogole im wydziwiam z jedzeniem...ot takie hobby dziwne hihi Dzisiaj mialam meeega sprzatanie, wlasnie skonczylam i padam na pysk. Quote
GameBoy Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 ciotki jak sie ogarne, to pokaze go na watku Muminka tu Wam nie bede balaganu robila pomocy nie trzeba, sam SE dam rade - w sensie on, moj TZ - uslyszalam dzis przez telefon bezdomny jest, domu bedzie szukal Quote
Alicja Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='GameBoy']ciotki jak sie ogarne, to pokaze go na watku Muminka tu Wam nie bede balaganu robila pomocy nie trzeba, sam SE dam rade - w sensie on, moj TZ - uslyszalam dzis przez telefon bezdomny jest, domu bedzie szukal[/QUOTE] [B] czyli sznupek zostaje ......TZ SZUKA DOMU [/B][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_lol.gif[/IMG] Quote
malawaszka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='GameBoy']ciotki jak sie ogarne, to pokaze go na watku Muminka tu Wam nie bede balaganu robila pomocy nie trzeba, sam SE dam rade - w sensie on, moj TZ - uslyszalam dzis przez telefon bezdomny jest, domu bedzie szukal[/QUOTE] no to czekamy, tylko link do wątku podrzuć bo nie mogę znaleźć a bannerek Twój nie działa Quote
maciaszek Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='furciaczek']Maciaszku, tak dostaja kurczaka w calosci, zjadaja wszystko i tak juz od paru lat :) [/QUOTE]A nie boisz się, że im kości zaszkodzą? Wszak niektóre kurczakowe tak paskudnie się rozłupują... Quote
agaciaaa Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='maciaszek']A nie boisz się, że im kości zaszkodzą? Wszak niektóre kurczakowe tak paskudnie się rozłupują...[/QUOTE] Ale tylko po obróbce termicznej ;) Surowe podobno są bezpieczne. Ja ciągle zaglądam, czytam i kciuki za Furcię trzymam. [url]http://i48.tinypic.com/kbd5cj.jpg[/url] świetnie jej w tej czapce :lol: Quote
anetta Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Wchodze, dawno mnie ni ebyło a tu takie wieści :crazyeye: Fur i guzy?! :shake: Trzymam kciuki za badania....:kciuki: [url]http://i48.tinypic.com/n4xqir.jpg[/url] :mdleje::evil_lol: Quote
furciaczek Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='maciaszek']A nie boisz się, że im kości zaszkodzą? Wszak niektóre kurczakowe tak paskudnie się rozłupują...[/QUOTE] Gotowane pekaja niebezpiecznie, surowe nie sa grozne :) [quote name='agaciaaa']Ale tylko po obróbce termicznej ;) Surowe podobno są bezpieczne. Ja ciągle zaglądam, czytam i kciuki za Furcię trzymam. [url]http://i48.tinypic.com/kbd5cj.jpg[/url] świetnie jej w tej czapce :lol:[/QUOTE] Tak czapka jej wyjatkowo pasuje hihi [quote name='Doginka']Zaglądam i wciąż trzymam kciukaski;)[/QUOTE] [quote name='anetta']Wchodze, dawno mnie ni ebyło a tu takie wieści :crazyeye: Fur i guzy?! :shake: Trzymam kciuki za badania....:kciuki: [url]http://i48.tinypic.com/n4xqir.jpg[/url] :mdleje::evil_lol:[/QUOTE] Dzieki za kciukasy, napewno sie przydaja :) Ostatnio strasznie znudzeni jestesmy, za tydzien jedziemy do PL wiec psiaki sie troche wyszaleja:multi: Zarezerwowalam psiaka, czas najwyzszy psie stado powiekszyc:diabloti::loveu: Powiem tylko ze bedzie duze, czarne i bedzie samiec:evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 rany Fur teraz to już MUSISz powiedzieć CO to będzie - albo wystarczy tylko jak powiesz czy brodate czy nie :lol: a jak Furcia? zagojone już? Quote
Doginka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Czy to może czarne CC?:diabloti::loveu: Co tam u Plujki słychać?:razz: Quote
furciaczek Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Niestety brodate nie bedzie, Doginka widze szybko sie domyslila :) Z tego skojazenia wyjda ciemne pregowane i czarne, modle sie zeby samczyk byl i zeby czarny...suki kolejnej nie zniose. Wiem ze zapoznawanie ze stadem bedzie wesole:diabloti: Choc jeszcze nienarodzone ja juz sie ciesze jak goopia...imie nawet mam, naturalnie pasujace do reszty imion:diabloti: Ala powinna wiedziec bo to ona mi pare lat temu pomysla narzucila:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moze jutro jakies foty zrobie, choc totalnie mi sie niechce. Napewno w Pl bede pstrykac ile sie da:loveu: Moze do Lui podjade na spotkanie:p Matko jak ja juz bym chciala na stale do tej Pl wrocic...a kolatka moja jeszcze nie pszyszla bo wyslali na zly adres i teraz gdzies tam krazy:placz: Quote
Doginka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Zgadłam, huraaaaaaaaaaa:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts