sacred PIRANHA Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Vectra']skątowniwiem :diabloti:[/quote] :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: jak ja Cie nienawidze:diabloti: Ty piszesz te książki czy niet?:loveu: Quote
furciaczek Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Jeszcze nie urodzilismy, umawiam sie wstepnie na piatek do weta zeby sprawdzic czy wsio ok. Mam teraz szal zakupowy...jestem chyba naprawde nadopiekuncza i paranoiczna "babcia":evil_lol::evil_lol: Wygonilam kocich gosci bo mi sie coraz wiecej tego do domu zlazi...Kidzia codziennie sobie jakiegos kocura przyprowadza:shake: Zostalam pownownie skopana przez ktoregos wnuka, genialne uczucie:loveu: Fur postawilam na bramce, znaczy pod drzwiami na ogrod...zadne kocisko sie nie przemknie:diabloti:...poza kidziolem bo ona mysli ze to kidzia jest:lol: Quote
Rinuś Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [I][B]wszystko już wiem :diabloti::diabloti::diabloti: do torunia nawet wieści dotarły :evil_lol:[/B][/I] Quote
Alicja Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:porodówke szykujesz [/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Najwazniejsza w domu teraz:evil_lol: [IMG]http://i31.tinypic.com/2crrrr5.jpg[/IMG] [IMG]http://i29.tinypic.com/25k5shv.jpg[/IMG] [IMG]http://i26.tinypic.com/1tatd3.jpg[/IMG] Rudy, Kidziol i Zasraniec...ten ostatni sra mi w lazience i sika w salonie, jak juz urodzimy i odchowamy to bede brac i kastrowac raz w miesiacu jakiegos kota...sie wlasciciele zdziwia jak wroci po kiku dniach bez klejnotow:diabloti: Obecnie spia u mnie bo burza straszna i nie mam serca ich wyrzucic:oops: [IMG]http://i32.tinypic.com/ek0rnn.jpg[/IMG] Ale nie karmie bo sie rozbestwia:lol: Na focie rudas sika na szczotke...dobrze ze do wyrzucenia bo popsuta... Quote
sacred PIRANHA Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ale klucha:loveu: juz sie nie moge doczekać, emi chyba też chce przytulić kotecka bo piszczy mi za plecami:diabloti: Quote
Alicja Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad::mad::mad:dlaczemu nie odebrali bluzki z poczty ??? wrócila do mnie :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='GameBoy']nadal nic?;)[/quote] [I][B]Może się zaczęło i Furrr nie ma czasu wejśc na dogo bo musi małe zasrańce pilnować :evil_lol:[/B][/I] Quote
Doginka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Czy już zostałaś kidziową babcią?:razz: Czy jeszcze kociaki w brzusiu kopią?:loveu: Quote
GameBoy Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]Może się zaczęło i Furrr nie ma czasu wejśc na dogo bo musi małe zasrańce pilnować :evil_lol:[/B][/I][/quote] wczoraj wieczorem gdzies tu smigala:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 nic się nie zaczęło, kidzia jest uparta niczym ciotka lidzia i przeterminuje sporo:diabloti: a gocha juz stresika ma...ja zresztą też:roll: jak tylko sie do niej dodzwonić nie moge to juz jestem prawie pewna że już się zaczęło...ale prawie robi rożnicę:evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 były one dziś u weta? na dziś miały termin wizyty :cool3: Quote
Rinuś Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='GameBoy']wczoraj wieczorem gdzies tu smigala:eviltong:[/quote] No masz i nie wlazła do siebie nawet :) Quote
sacred PIRANHA Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 GB dodzwonienie sie do niej graniczy dzis z cudem:placz: nie wiem czy był czy nie...ale jak sie wkur**e to tam podjade...jak pojade na wakacje to będe miec do niej całkiem niedaleko...i jej wpier***e za te jej nie odbieranie fonu:mad: Quote
Rinuś Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']GB dodzwonienie sie do niej graniczy dzis z cudem:placz: nie wiem czy był czy nie...ale jak sie wkur**e to tam podjade...jak pojade na wakacje to będe miec do niej całkiem niedaleko...i jej wpier***e za te jej nie odbieranie fonu:mad:[/quote] [I][B]Wpi****l też za mnie! :mad:[/B][/I] Quote
sacred PIRANHA Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]Wpi****l też za mnie! :mad:[/B][/I][/quote] masz jak w banku:diabloti: Quote
furciaczek Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Rodzimy!!!!!!! Edit: ratunku...fajek nie mam Quote
GameBoy Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='furciaczek']Rodzimy!!!!!!![/quote] asystujemy :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Kidziolce są już po tej stronie mocy:diabloti: napier*****ą się już...no w końcu to Kidzi dzieciaki:evil_lol: są trzy (przynajmniej na tym etapie rodzenia zasnęłam:cool1:)...matko teraz jak Fur ogarnie ten dom...tyle małych kidziów:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to nastała era kidziolców :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sacred PIRANHA Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no to nastała era kidziolców :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nastała:evil_lol::evil_lol: chowaj sie kto może:diabloti: Quote
malawaszka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 nooo to grzeczna Kidzia nie urodziła babci Furciakowej drużyny piłkarskiej :multi::loveu: Zdrówka maluszkom :drinking: Quote
sacred PIRANHA Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 zaraz będą foty:multi::multi::multi: tylko fur musi sie kawnąć bo ledwo zyje dzielna babcia:loveu: swoją drogą ale ona ma we mnie oparcie...w nocy on do mnie że kidzia rodzi i ma stresa a ja "rob foty"...właśnie to do mnie dotarło:evil_lol: fur sorki:diabloti: Quote
furciaczek Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Nie wiem kto przy zdrowych zmyslach sam z wlasnej woli decyduje sie na ten koszmar:shake: obylo sie bez wiekszych problemow, ostatni kidziol urodzil sie glowka do przodu, nie oddychal, zimny...dostalam 3 zawaly w tym czasie...ale jakos go wymasowalam, plucka oczyscilam i jest wsio ok, jest najmniejszy i najslodszy:loveu: Kidzi swietna mamuska jest, choc histeryzowala jak odchodzilam i domagala sie trzymania na lapke:lol: Quote
Recommended Posts