Rinuś Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [I][B]Oj Fur to widzę, że będziesz mieć wesoło :evil_lol: Pani od męża to żyć Ci pewnie nie da :diabloti: ale szelki powinny zrobić swoje :evil_lol:[/B][/I] Quote
furciaczek Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 A w doopie ja mam, szczerze Wam powiem. Ogrodzenie se pozadne zrobie i nie bedzie miala nic do gadania. Otrucia psow sie nie boje po po akcji z Preziem wtedy nauczone ze sie nic z ziemi nie zre...no Fur tyko trawniki kosi:lol: Nie trzeba kosiarki bo cala trawe wyzre:loveu: Mielismy gosci...dwa koty...Kidzia narobila rabanu, zaczela prychac, jezyc sie...warczec i mialczec (ona goopia i mysli ze jak mialczy to szczeka) naparzac lapkami w okno....Terror bidak bal sie do okna podejsc i nic nie widzial:evil_lol: Siedze przy oknie teraz i wsio widze, inwiliguje sasiadke:diabloti: Obczaila kota i znowu po meza pobiegla:evil_lol: TV mi nie dziala:angryy: Neta jutro odlaczaja zeby naszego podlaczyc...do 14 dni ma trwac...ocipieje:shake: Quote
malawaszka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='furciaczek'] Siedze przy oknie teraz i wsio widze, inwiliguje sasiadke:diabloti: Obczaila kota i znowu po meza pobiegla:evil_lol: [/quote] :roflt: hahahaha nie dość, że wściekłe psy się wprowadziły to jeszcze agresywny kot :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Hahaha Ty to zawsze masz przygody :lol: Pokaż domek :razz: Quote
furciaczek Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='malawaszka']:roflt: hahahaha nie dość, że wściekłe psy się wprowadziły to jeszcze agresywny kot :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ona wie o jednym psie i jednym kocie narazie:evil_lol: [quote name='agaciaaa']Hahaha Ty to zawsze masz przygody :lol: Pokaż domek :razz:[/quote] Wieczorkiem jak sie ogarne i rozpakuje:p Nie kupilam abonamntu a multicytaty mi dzialaja:-o Ide se sprzatac:roll: Quote
agaciaaa Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Multi działa i szybka odpowiedź też :multi: teraz tylko czekam aż posty skakać przestaną :lol: Quote
malawaszka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='furciaczek']A w doopie ja mam, szczerze Wam powiem. Ogrodzenie se pozadne zrobie i nie bedzie miala nic do gadania. Otrucia psow sie nie boje po po akcji z Preziem wtedy nauczone ze sie nic z ziemi nie zre...no Fur tyko trawniki kosi:lol: Nie trzeba kosiarki bo cala trawe wyzre:loveu: Mielismy gosci...dwa koty...Kidzia narobila rabanu, zaczela prychac, jezyc sie...warczec i mialczec (ona goopia i mysli ze jak mialczy to szczeka) naparzac lapkami w okno....Terror bidak bal sie do okna podejsc i nic nie widzial:evil_lol: Siedze przy oknie teraz i wsio widze, inwiliguje sasiadke:diabloti: Obczaila kota i znowu po meza pobiegla:evil_lol: TV mi nie dziala:angryy: Neta jutro odlaczaja zeby naszego podlaczyc...do 14 dni ma trwac...ocipieje:shake:[/quote] [quote name='malawaszka']:roflt: hahahaha nie dość, że wściekłe psy się wprowadziły to jeszcze agresywny kot :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [quote name='agaciaaa']Hahaha Ty to zawsze masz przygody :lol: Pokaż domek :razz:[/quote] aż sobie sprawdziłam i faktycznie działają :multi::multi::multi::multi: :evil_lol: Quote
Doginka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 To pokażesz nam ogródek?:razz:Jak już dobre ogrodzenie będzie, to pieski będą miały raj:p No i te szelki policyjne mogą zdziałać cuda wśród sąsiadów:diabloti: Dzieńdobry Pani Przeprowadzalska;) Quote
Luzia Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [url]http://i39.tinypic.com/ostm6r.jpg[/url] skądś ja to znam :evil_lol: A z czystej ciekawości zapytam gotować w garczkach też się lubią :razz::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='furciaczek']Przeprowadzona:loveu: Futra juz dom zwiedzily...zachwycone, Prezio najbardziej. Ale pierwszego dnia juz mi wiochy narobily:evil_lol: Puscilam na ogrod, ogrodzenie kiepskie wiec tylko pod obserwacja...ja chcialam na smyczkach a TZ sie uparl coby je puscic...no wiec puscilam:diabloti: Lataja se lataja, nagle sie zrywaja i leeeeca przed siebie...mowie se co tam najwyzej se lby rozwala na plocie...i tak se polecialy przez nasz ogrodek, sasiadow ogrodek i ogrodek sasiadow sasiadow:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fur z calym impetem lapskami na plot...ten runal...taran doslownie, Prezio za nia, potem przeskoczyly niski plotek odzielajacy sasiednie dwa ogrody...no i sie wydarlam coby wrocily i po zabawie. Dobrze ze pada i ludzikow zadnych nie bylo po na zawal by zeszli jak nic:roll: Na dniach ogrodzenie porzadne bedziemy robic, bo to to naprawde porazka:shake: Kto w Uk byl ten wie o czym mowie. Sie ogarne to ufoce. Tak sie zastanawiam...faceci jacys tacy malo przewidujacy sa:shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]osz kutwa nie nadanżam za tobą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i sie pofifrałam kawą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Ja juz bez neta...a telefinu pisze dlatego bedzie pelno bledow hihi Pieekne foty mam ale pokase za dwa tygodnie jak mnie do sieci podlacza Koty wypuscilam jak tam obserwowalam jaka Maia radoche a zabaw na ogrodzie to stwierdzilam ze beda wychodzace...teror tylko narazie bo bezjajeczny, kidziol na smyczy z psiakami bo nie ciachnieta jeszcze. Quote
Alicja Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]No to poczekam :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
GameBoy Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]No to poczekam :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] też się przysiądziemy :p Quote
anetta Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 :crazyeye: znowu wybyłaś gdzieś indziej? Matko :evil_lol::evil_lol: Ale jazdy masz. Całkiem sympatycznie :diabloti: :evil_lol: Plac zabaw [url]http://i40.tinypic.com/2cmq1w4.jpg[/url] hhahahah Quote
Rinuś Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [I][B]Heloł Fur :loveu: ile płacisz z tel za neta ? :razz:[/B][/I] Quote
furciaczek Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]No to poczekam :p[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [quote name='GameBoy']też się przysiądziemy :p[/QUOTE] No to czekamy do piatku [quote name='anetta']:crazyeye: znowu wybyłaś gdzieś indziej? Matko :evil_lol::evil_lol: Ale jazdy masz. Całkiem sympatycznie :diabloti: :evil_lol: Plac zabaw [url]http://i40.tinypic.com/2cmq1w4.jpg[/url] hhahahah[/QUOTE] Nastepna przeprowadzka do pl juz Rinus nic nie place hihi [quote name='Rinuś'][I][B]Heloł Fur :loveu: ile płacisz z tel za neta ? :razz:[/B][/I][/QUOTE] Quote
Rinuś Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [I][B]Skandal :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I] Quote
furciaczek Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]Skandal :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I][/QUOTE] To u was sie placi??? Quote
GameBoy Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='furciaczek']To u was sie placi???[/quote] ło matko ażżżżżż do piątku, Mumin uschnie :diabloti: Quote
Rinuś Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='furciaczek']To u was sie placi???[/quote] [I][B]No jasne....chyba że można sobie coś tam ustawić czego ja nie wiem...bo mówimy o necie z komórki z sieci tak ? [/B][/I] Quote
furciaczek Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='GameBoy']ło matko ażżżżżż do piątku, Mumin uschnie :diabloti:[/QUOTE] Nic jej nie uschnie:eviltong: [quote name='Rinuś'][I][B]No jasne....chyba że można sobie coś tam ustawić czego ja nie wiem...bo mówimy o necie z komórki z sieci tak ? [/B][/I][/QUOTE] Kozystam z 3G , i musze stwierdzic ze dogo na tel lepiej chodzi jak normalnie:evil_lol: W czwartek do pl jade:loveu: Quote
GameBoy Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Doginka']Ty to się najeździsz:diabloti::razz:[/quote] jeździ, jeździ ale do Wawy dojechac nie moze :roll::eviltong: Quote
Alicja Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='GameBoy']jeździ, jeździ ale do Wawy dojechac nie moze :roll::eviltong:[/quote] [COLOR=Red][B] [FONT=Arial]sie nie przejmuj do nas też już jechała :razz::razz:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
GameBoy Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B] [FONT=Arial]sie nie przejmuj do nas też już jechała :razz::razz:[/FONT][/B][/COLOR][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: może w końcu się uda :cool3: Quote
Recommended Posts