Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Olalam wszytkich:eviltong:
Jakos nie chce mi sie cytowac ostatnio:evil_lol:[/quote]
[B][I]To niech Ci się zachce :diabloti: bo walnę fochas i już nie przyjdę :diabloti: i na ciasto też Cię nie zaproszę :eviltong:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]To niech Ci się zachce :diabloti: bo walnę fochas i już nie przyjdę :diabloti: i na ciasto też Cię nie zaproszę :eviltong:[/I][/B][/quote]

Hihi dobra dobra poprawie sie:p:lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Kuuuurdeeeeeeeeeee.... a da rade sprawdzić co Furci zrobili ?? czy cza bedzie raz jeszcze ciachać :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

O nie, ciachac ja juz jej nie bede... wole sie meczyc z tymi niby cieczkami niz znowu suczysko narazac:shake:

Posted

Ukrywasz się gdzieś z tą galerią, musiałam jej szukać, bo coś mi się subskrypcje usunęły:roll:

Ale widzę, że tu niezbyt miły klimat, muszę nadrobić chociaż kilka stron, bo kilkunastu miesięcy przy najlepszych chęciach mi się nie uda:crazyeye:

Posted

[quote name='Guffi']Ukrywasz się gdzieś z tą galerią, musiałam jej szukać, bo coś mi się subskrypcje usunęły:roll:

Ale widzę, że tu niezbyt miły klimat, muszę nadrobić chociaż kilka stron, bo kilkunastu miesięcy przy najlepszych chęciach mi się nie uda:crazyeye:[/quote]

E juz sie przyzwyczailam ze musze z sucza do Wc chodzic:evil_lol:
Nie nadrabiaj, nic ciekawego sie nie wydarzylo...no doszedl mi kolejny kot ale to szczegół:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']E juz sie przyzwyczailam ze musze z sucza do Wc chodzic:evil_lol:
Nie nadrabiaj, nic ciekawego sie nie wydarzylo...no doszedl mi kolejny kot ale to szczegół:evil_lol::evil_lol:[/quote]
Uff, dzięki za pozwolenie:oops:

Posted

[quote name='łapeczek']heyo wam ;][/quote]

Heeej

[quote name='Guffi']Uff, dzięki za pozwolenie:oops:[/quote]

:evil_lol::evil_lol:

[quote name='eria']bzdury piszesz !

dawaj foty kobieto ![/quote]

Moze wieczorem cos dam...;)

[quote name='Rinuś'][B][I]kota?kiedy ?:-o[/I][/B][/quote]

Daawno:eviltong:

[quote name='eria']pewnie chodzi o Kidzię
CHYBA ŻE o czymś nie wiemy :mad:[/quote]

Tak o Kidziolke chodzi:lol:

Dopóki nie znajde jakiegos na smietniku itp to raczej nowego nie bedzie:p

Posted

Ja w ogóle nie miałam neta przez wrzesień i październik, a jak już został uruchomiony, to wróciłam na dwa czy trzy, w sumie najmniej ruchliwe fora, a na resztę już nie wchodziłam, no ale tak tu ostatnio coraz częściej zaglądałam, oglądałam fotki, że w końcu się nie powstrzymałam i napisałam.

Posted

Cześć Fur!
Dawno u Was nie byłam!:loveu:
Dzięki za odwiedzinki u nas!;)
Wycałuj Furię(moją idolkę cc:loveu::loveu:) i wyczochraj Prezia!
Widzę, że Ci się stadko powiększyło..rzeczywiście daawno mnie nie było...:roll::eviltong:

Posted

[quote name='łapeczek']hhehehehe szukasz kotow na smietniku ;][/quote]

Nie ukrywam ze zdazy mi sie zajzec do smietnika jak uslysze cos dziwnego:evil_lol:

[quote name='Guffi']Mnie przez rok nie było;)
To też wieści dawne są dla mnie nowe:p
Dawaj foty![/quote]

Nie mam fot:placz:

[quote name='łapeczek']hehehe rok ;p
długoooo ;] ja gora tydzien nie bylam ;p[/quote]

To juz uzaleznienie:diabloti:

[quote name='Guffi']Ja w ogóle nie miałam neta przez wrzesień i październik, a jak już został uruchomiony, to wróciłam na dwa czy trzy, w sumie najmniej ruchliwe fora, a na resztę już nie wchodziłam, no ale tak tu ostatnio coraz częściej zaglądałam, oglądałam fotki, że w końcu się nie powstrzymałam i napisałam.[/quote]

Ja juz myslalam ze zaginelas gdzies:lol:

[quote name='clockwork'][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-421.gif[/IMG]

[CENTER]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/CENTER]
[/quote]

Sliczna nowa fryzurka...choc oryginalna bardziej mnie sie podoba:loveu:

[quote name='Alicja']:cool1:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie chodź na śmietnik :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

To silniejsze odemnie:evil_lol: dobrze ze tutaj ludzie nie czesto wywalaja zwierzaki na smietniki:p

[quote name='Rybka_39']Cześć Fur!
Dawno u Was nie byłam!:loveu:
Dzięki za odwiedzinki u nas!;)
Wycałuj Furię(moją idolkę cc:loveu::loveu:) i wyczochraj Prezia!
Widzę, że Ci się stadko powiększyło..rzeczywiście daawno mnie nie było...:roll::eviltong:[/quote]

Nie sposob zagladac regularnie od wszystkich;)

[quote name='Russellka']Witamy się! :multi:[/quote]

Dziendobry:loveu:

Wiecie co...nuuudze sie:roll: