furciaczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Fajnie, że ktoś olewa moje posty...:roll:[/I][/B][/quote] Olalam wszytkich:eviltong: Jakos nie chce mi sie cytowac ostatnio:evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='furciaczek']Olalam wszytkich:eviltong: Jakos nie chce mi sie cytowac ostatnio:evil_lol:[/quote] [B][I]To niech Ci się zachce :diabloti: bo walnę fochas i już nie przyjdę :diabloti: i na ciasto też Cię nie zaproszę :eviltong:[/I][/B] Quote
Alicja Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Kuuuurdeeeeeeeeeee.... a da rade sprawdzić co Furci zrobili ?? czy cza bedzie raz jeszcze ciachać :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]To niech Ci się zachce :diabloti: bo walnę fochas i już nie przyjdę :diabloti: i na ciasto też Cię nie zaproszę :eviltong:[/I][/B][/quote] Hihi dobra dobra poprawie sie:p:lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Kuuuurdeeeeeeeeeee.... a da rade sprawdzić co Furci zrobili ?? czy cza bedzie raz jeszcze ciachać :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] O nie, ciachac ja juz jej nie bede... wole sie meczyc z tymi niby cieczkami niz znowu suczysko narazac:shake: Quote
Guffi Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ukrywasz się gdzieś z tą galerią, musiałam jej szukać, bo coś mi się subskrypcje usunęły:roll: Ale widzę, że tu niezbyt miły klimat, muszę nadrobić chociaż kilka stron, bo kilkunastu miesięcy przy najlepszych chęciach mi się nie uda:crazyeye: Quote
furciaczek Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='Guffi']Ukrywasz się gdzieś z tą galerią, musiałam jej szukać, bo coś mi się subskrypcje usunęły:roll: Ale widzę, że tu niezbyt miły klimat, muszę nadrobić chociaż kilka stron, bo kilkunastu miesięcy przy najlepszych chęciach mi się nie uda:crazyeye:[/quote] E juz sie przyzwyczailam ze musze z sucza do Wc chodzic:evil_lol: Nie nadrabiaj, nic ciekawego sie nie wydarzylo...no doszedl mi kolejny kot ale to szczegół:evil_lol::evil_lol: Quote
Guffi Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='furciaczek']E juz sie przyzwyczailam ze musze z sucza do Wc chodzic:evil_lol: Nie nadrabiaj, nic ciekawego sie nie wydarzylo...no doszedl mi kolejny kot ale to szczegół:evil_lol::evil_lol:[/quote] Uff, dzięki za pozwolenie:oops: Quote
eria Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [QUOTE]Nie nadrabiaj, nic ciekawego sie nie wydarzylo[/QUOTE] bzdury piszesz ! dawaj foty kobieto ! Quote
eria Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 pewnie chodzi o Kidzię CHYBA ŻE o czymś nie wiemy :mad: Quote
furciaczek Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='łapeczek']heyo wam ;][/quote] Heeej [quote name='Guffi']Uff, dzięki za pozwolenie:oops:[/quote] :evil_lol::evil_lol: [quote name='eria']bzdury piszesz ! dawaj foty kobieto ![/quote] Moze wieczorem cos dam...;) [quote name='Rinuś'][B][I]kota?kiedy ?:-o[/I][/B][/quote] Daawno:eviltong: [quote name='eria']pewnie chodzi o Kidzię CHYBA ŻE o czymś nie wiemy :mad:[/quote] Tak o Kidziolke chodzi:lol: Dopóki nie znajde jakiegos na smietniku itp to raczej nowego nie bedzie:p Quote
Guffi Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Mnie przez rok nie było;) To też wieści dawne są dla mnie nowe:p Dawaj foty! Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 hehehe rok ;p długoooo ;] ja gora tydzien nie bylam ;p Quote
Guffi Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ja w ogóle nie miałam neta przez wrzesień i październik, a jak już został uruchomiony, to wróciłam na dwa czy trzy, w sumie najmniej ruchliwe fora, a na resztę już nie wchodziłam, no ale tak tu ostatnio coraz częściej zaglądałam, oglądałam fotki, że w końcu się nie powstrzymałam i napisałam. Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 heheh to dobrze ;] zapraszam tez do naszej galerii mamy dzisiejsze fotosy ;] Quote
clockwork Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-421.gif[/IMG] [CENTER]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/CENTER] Quote
Alicja Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 :cool1:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie chodź na śmietnik :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rybka_39 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Cześć Fur! Dawno u Was nie byłam!:loveu: Dzięki za odwiedzinki u nas!;) Wycałuj Furię(moją idolkę cc:loveu::loveu:) i wyczochraj Prezia! Widzę, że Ci się stadko powiększyło..rzeczywiście daawno mnie nie było...:roll::eviltong: Quote
furciaczek Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='łapeczek']hhehehehe szukasz kotow na smietniku ;][/quote] Nie ukrywam ze zdazy mi sie zajzec do smietnika jak uslysze cos dziwnego:evil_lol: [quote name='Guffi']Mnie przez rok nie było;) To też wieści dawne są dla mnie nowe:p Dawaj foty![/quote] Nie mam fot:placz: [quote name='łapeczek']hehehe rok ;p długoooo ;] ja gora tydzien nie bylam ;p[/quote] To juz uzaleznienie:diabloti: [quote name='Guffi']Ja w ogóle nie miałam neta przez wrzesień i październik, a jak już został uruchomiony, to wróciłam na dwa czy trzy, w sumie najmniej ruchliwe fora, a na resztę już nie wchodziłam, no ale tak tu ostatnio coraz częściej zaglądałam, oglądałam fotki, że w końcu się nie powstrzymałam i napisałam.[/quote] Ja juz myslalam ze zaginelas gdzies:lol: [quote name='clockwork'][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-421.gif[/IMG] [CENTER]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/CENTER] [/quote] Sliczna nowa fryzurka...choc oryginalna bardziej mnie sie podoba:loveu: [quote name='Alicja']:cool1:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie chodź na śmietnik :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To silniejsze odemnie:evil_lol: dobrze ze tutaj ludzie nie czesto wywalaja zwierzaki na smietniki:p [quote name='Rybka_39']Cześć Fur! Dawno u Was nie byłam!:loveu: Dzięki za odwiedzinki u nas!;) Wycałuj Furię(moją idolkę cc:loveu::loveu:) i wyczochraj Prezia! Widzę, że Ci się stadko powiększyło..rzeczywiście daawno mnie nie było...:roll::eviltong:[/quote] Nie sposob zagladac regularnie od wszystkich;) [quote name='Russellka']Witamy się! :multi:[/quote] Dziendobry:loveu: Wiecie co...nuuudze sie:roll: Quote
Russellka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Nudno ci? A może budyń? :lol::D To wstawiaj nowe fotencje! :evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 heheh ja tez jak cos uslysze dziwnego to ide luknac kuknac ;] no moze i uzaleznienia ale musze sie obraniczac bo idzie wrzesien i szkola ;[ niestety bedzie nauka ;p Quote
Recommended Posts