Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Jak narazie oko mam i raczej miec je bede:evil_lol:
Czeka mnie drobny zabieg ale to nic powaznego :)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]wydłubią Ci :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Torzysława']raczej wsadzą z powrotem..:evil_lol:
w końcu wsadziła je gdzieś....[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to muszą najpierw wydłubać :razz::razz:umyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i wsadzić :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to muszą najpierw wydłubać :razz::razz:umyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i wsadzić :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Hmmmm.. gdyby sie dłużej nad tym zastanowić..:cool3:
Na zdjęciu to na pewno z jakąś atrapą! szklane jej dla niepoznaki wsadzili dopóki swojego własnego nie ma na miejscu..:razz:
Trzymaj się Furr...:loveu: i nie spadnij!

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale tak dobrze myśląc to takie OKO Tam :razz::razz:to praktyczne jest ....np żeby wiedzieć kto za Nami idzie :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale tak dobrze myśląc to takie OKO Tam :razz::razz:to praktyczne jest ....np żeby wiedzieć kto za Nami idzie :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
aha... oczy dookoła... yy ciała..:cool3:
Psy by mogła bezproblemowo kontrolować..
Furr Ty się zastanów lepiej... są i plusy jak sama widzisz!! :evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Hahaha nie jestescie normalne:evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]tak sądzisz :roll:...o masz .....i jak teraz z tym żyć :placz::placz::placz:......aaaaa a czy ty nie konsultowalaś tego z panią A*** i jej psiapsiółką preską z jebia :crazyeye:....bo tak w tych kręgach o nas ..Magdzie , mnie i innych dogomaniakach gadają :roll:

[/B][/COLOR][/FONT]
Ale takie oko calkiem praktyczne mogłoby byc:evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
a widzisz ...i tobie się udzieliło :eviltong::eviltong:

Gosik nie wysyłaj nic na schronisko .... sprawa się rypła , na razie nie wiem jak bedzie cokolwiek wyglądać , teraz o sponsorin bedą się starać prężne psiapsiółki prezeski :p

reszta na PW i GG :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='furciaczek']Kurde no:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
Wkurzylam sie Alus...przepraszam, to ja wam doradzalam zebyscie sie udaly TAM po pomoc:shake:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj to nawet nie to ....to tam śmierdzi na miejscu .... same nic nie zrobimy ....tam dobry granat lub kałach potrzebny ... trudno pomożemy innym ...tylko psów żal , nas się podejrzewa o handel tymi które wyrwałyśmy im z rąk aby nie poszły do pseudohodowli .... boli że stracili kase .... a my mamy satysfakcję , że chociaż te uratowane ... [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj to nawet nie to ....to tam śmierdzi na miejscu .... same nic nie zrobimy ....tam dobry granat lub kałach potrzebny ... trudno pomożemy innym ...tylko psów żal , nas się podejrzewa o handel tymi które wyrwałyśmy im z rąk aby nie poszły do pseudohodowli .... boli że stracili kase .... a my mamy satysfakcję , że chociaż te uratowane ... [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Kazde uratowane psie zycie jest bardzo wazne, wszytkim niestety nie mozna pomoc:-( Mam nadzieje ze jednak cos sie tam zmieni...na lepsze..

Posted

[quote name='furciaczek']Kazde uratowane psie zycie jest bardzo wazne, wszytkim niestety nie mozna pomoc:-( Mam nadzieje ze jednak cos sie tam zmieni...na lepsze..[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]tylko żal że pomaga się tym daleko a niemożna pomóc tu na miejscu bo wokół nich roztoczyli zaporę nie do przebycia ludzie o ciasnych umysłach zapatrzeni li tylko we własne ja i własny portfel [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]tylko żal że pomaga się tym daleko a niemożna pomóc tu na miejscu bo wokół nich roztoczyli zaporę nie do przebycia ludzie o ciasnych umysłach zapatrzeni li tylko we własne ja i własny portfel [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Dziewczyny, nie znam sprawy, ale przypuszczam, że podobna sprawa do Wałbrzycha. Wstęp wzbroniony z aparatem, zwiedzanie tylko z osobą asystującą (pracownikiem schronu), zakaz wolontariatu, psy i koty nieleczone, uśmiercane, suki z rują z psami w boksie, rasowe psy sprzedawane do pseudohodowli i dużo by jeszcze wyliczać:angryy:. Na prawdę udało się pomóc nielicznym...:-(

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]tylko żal że pomaga się tym daleko a niemożna pomóc tu na miejscu bo wokół nich roztoczyli zaporę nie do przebycia ludzie o ciasnych umysłach zapatrzeni li tylko we własne ja i własny portfel [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

skad ja to znam Alu :placz::placz::placz:
[quote name='pusia2405']Dziewczyny, nie znam sprawy, ale przypuszczam, że podobna sprawa do Wałbrzycha. Wstęp wzbroniony z aparatem, zwiedzanie tylko z osobą asystującą (pracownikiem schronu), zakaz wolontariatu, psy i koty nieleczone, uśmiercane, suki z rują z psami w boksie, rasowe psy sprzedawane do pseudohodowli i dużo by jeszcze wyliczać:angryy:. Na prawdę udało się pomóc nielicznym...:-([/quote]
norma:shake:
[quote name='furciaczek']

Aaaa jak mi sie dzisiaj nic nie chce:shake:[/quote]
a mi sie chce wiele...ale pan doktor zabronil:shake::-(

Posted

[quote name='pusia2405']Dziewczyny, nie znam sprawy, ale przypuszczam, że podobna sprawa do Wałbrzycha. Wstęp wzbroniony z aparatem, zwiedzanie tylko z osobą asystującą (pracownikiem schronu), zakaz wolontariatu, psy i koty nieleczone, uśmiercane, suki z rują z psami w boksie, rasowe psy sprzedawane do pseudohodowli i dużo by jeszcze wyliczać:angryy:. Na prawdę udało się pomóc nielicznym...:-([/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]BINGO!

cze Funciakowa... pamiętaj o tej kawie we wrześniu :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]