Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

czeeeeeść :loveu: wróciłam :razz:

[url]http://images24.fotosik.pl/134/fddcbab752fb0706.jpg[/url] a masz po głowie :evil_lol:

[url]http://images28.fotosik.pl/133/e50dd610dfe3fb73.jpg[/url] ona jest piękna!!! :loveu::loveu::loveu:

jak tam sylwester? :) i zdrówko?

Posted

[quote name='Agushka']Hej Gosia :) Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Pooglądałam fotki, pozachwycałam się. Nie mogę się napatrzyć na Furcię, jest prześliczna :loveu:[/quote]

Dziekuje bardzo:loveu:

[quote name='agaciaaa']czeeeeeść :loveu: wróciłam :razz:

[URL]http://images24.fotosik.pl/134/fddcbab752fb0706.jpg[/URL] a masz po głowie :evil_lol:

[URL]http://images28.fotosik.pl/133/e50dd610dfe3fb73.jpg[/URL] ona jest piękna!!! :loveu::loveu::loveu:

jak tam sylwester? :) i zdrówko?[/quote]

a sylwester hmmm przespalam:evil_lol: zasnelam przed Tv jakos o 23 z piesami:lol:
A zdrowko...mogloby byc lepiej, czuje sie tragicznie...ale humorek dobry mam i to najwazniejsze:multi:

[quote name='Luzia&Funia']Nie mówiłam o Tobie tylko o Fur :loveu::diabloti:[/quote]

Wiem:diabloti:

Posted

Przyznaję się bez bicia - widziałam foteczki, ale nie nadrabiałam czytania:diabloti:
Super, że jesteście w komplecie:multi::multi::multi:
Mam nadzieję, że w tym Nowym 2008 Roku ominą Was wszelkie kłopoty:loveu:
Furcia śliczna, ale czy nie jest troszkę chuda??:crazyeye:
Wymiziaj ją ode mnie i preziosława też, no i kociaczka nie zapomnij pogilgać po brzuszku:diabloti:

Posted

[quote name='Angel_']szczesliwego nowego!!! :loveu:[/quote]

Wzajemnie:loveu:

[quote name='Paula_']Witanko w Nowym Roku :multi: :loveu:[/quote]

a dziendobry dziendobry:loveu:

[quote name='Doginka']Przyznaję się bez bicia - widziałam foteczki, ale nie nadrabiałam czytania:diabloti:
Super, że jesteście w komplecie:multi::multi::multi:
Mam nadzieję, że w tym Nowym 2008 Roku ominą Was wszelkie kłopoty:loveu:
Furcia śliczna, ale czy nie jest troszkę chuda??:crazyeye:
Wymiziaj ją ode mnie i preziosława też, no i kociaczka nie zapomnij pogilgać po brzuszku:diabloti:[/quote]

Chuda jeszcze po operacji, ale powoli tyjemy:diabloti:

jakies fotki by sie chyba przydaly co nie:diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']Ewa chyba chciała spać:razz::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]

no właśnie,a Ty takie rzezy wypisujesz u siebie że mi ciarki przechodzą;):evil_lol:i spać nie mogę;)
Poza tym stęskniłam się z tymi nocnymi pogaduchami:eviltong:
ale jeszczę minutka i zmykam;)

Posted

[quote name='gassira']stęskniłam się z tymi nocnymi pogaduchami:eviltong:
ale jeszczę minutka i zmykam;)[/quote]
Wzajemnie - i ja też zaraz zmykam, bo jeszcze trochę jestem chora:razz: - ale wkleję jeszcze kilka fot górskich z Kasprowego:diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']A czy już mówiłam, ze oblałam egzamin z jazdy?:placz::angryy::placz:
Mój pierwszy w życiu oblany egzamin:angryy:[/quote]

wróciłam-Gassula mnie męczy piłką i spać nie daje:roll:
A taka pewna siebie byłaś:-(-ja jak zdawałam też myślałam,że zdam i du...:shake:.Nauzyło mnie to że nigdy nie można być zbyt pewnym-5 razy mnie oblali za pierdoły:roll:Oby tobie poszło szybciej!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='gassira']wróciłam-Gassula mnie męczy piłką i spać nie daje:roll:
A taka pewna siebie byłaś:-(-ja jak zdawałam też myślałam,że zdam i du...:shake:.Nauzyło mnie to że nigdy nie można być zbyt pewnym-5 razy mnie oblali za pierdoły:roll:Oby tobie poszło szybciej!!!!!!!!!![/quote]
Ja uważam, ze niesłusznie mnie oblał - wpadła mi na skrzyżowaniu równorzędnym baba na jezdnie. Ładnie wyhamowałam i pokazałam jej, żeby przeszła skoro już wlazła mi pod samochód - a Egzaminator na to, że to nie ja jestem od kierowania ruchem drogowym:angryy::angryy::angryy: - a tak mi pięknie szło - gdyby baba mi nie wyskoczyła to bym zdała:angryy:

Posted

[quote name='Doginka']Ja uważam, ze niesłusznie mnie oblał - wpadła mi na skrzyżowaniu równorzędnym baba na jezdnie. Ładnie wyhamowałam i pokazałam jej, żeby przeszła skoro już wlazła mi pod samochód - a Egzaminator na to, że to nie ja jestem od kierowania ruchem drogowym:angryy::angryy::angryy: - a tak mi pięknie szło - gdyby baba mi nie wyskoczyła to bym zdała:angryy:[/quote]

A założę się że jak byś się nie zatrzymała to by Ci dał po hamulcach i powiedział że stwarzasz zagrożenie na drodze :angryy: Krew mnie zalewa od ich złośliwości :angryy: A sami jeżdżą jak wariaci :angryy::angryy::angryy:

Posted

No właśnie,ja uważam że raz tylko oblałam przez swoją głupote,a reszta to ich wymysły:shake::roll:.Ale na nich nie ma rady:roll:.Trzeba zdawać znów:roll::angryy:

Posted

ja zdalam za drugim razem...za pierwszym oblalam tak... byla wylaczona sygnalizacja swietlna...jestem sobie na duzym skrzyzowaniu na ktorym piewrszesntwo jest łamane...i nikt kto nie mieszja w zamosciu o tym nie wie, zamiasta popatrzec na znaki ludzie puszczaja tych niby z glownej ulicy z wiekszej...a wiec jade sobie...pustki...jade jade i samochod nagle (polonez durny!! nienawidze teraz polonezow!) na drodze z pierwszenstewm, wiec sie zatrzymalam i czekam az pojedzie ...a on sie tez zatrzymal i czeka az ja pojade i tak sobie stoimy (kretyn nie wiedzial, ze ma pierwszenstwo)...a egzamonator sie ze mna przesiadl, bo....UWAGA UWAGA spowodowalam jego zatrzytmanie a on byl na pierwszenstwie wiec chcialam wymusic pierwszentswo...a tak wogole to juz zjezdzalam na osrodek!!

Posted

No właśnie, ciekawe czemu egzaminatorzy są tacy złośliwi. Ten mój życzył mi wesołych świąt, więc mu odpowiedziałam, ze wesołe święta to on bedzie miał, bo mi nie jest do śmiechu:angryy: i ciapnęłam mu drzwiami ze złością:diabloti:
Ale mam stresa, bo w środę mam kolejny egzamin i mam nadzieję, że komputer mi nie wylosuje tego samego egzaminatora:razz:

Posted

[quote name='Doginka']No właśnie, ciekawe czemu egzaminatorzy są tacy złośliwi. Ten mój życzył mi wesołych świąt, więc mu odpowiedziałam, ze wesołe święta to on bedzie miał, bo mi nie jest do śmiechu:angryy: i ciapnęłam mu drzwiami ze złością:diabloti:
Ale mam stresa, bo w środę mam kolejny egzamin i mam nadzieję, że komputer mi nie wylosuje tego samego egzaminatora:razz:[/quote]

Raczej się to nie zdarza wręcz przeciwnie jest wymóg żeby zawsze był inny egzaminator

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Raczej się to nie zdarza wręcz przeciwnie jest wymóg żeby zawsze był inny egzaminator[/quote]

ja miałam dwa razy tego samego i dwa razy mnie oblał :roll: na szczęście po sprzątaniu łapówkarzy, mój kochany egzaminator zniknął z ośrodka :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']ja miałam dwa razy tego samego i dwa razy mnie oblał :roll: na szczęście po sprzątaniu łapówkarzy, mój kochany egzaminator zniknął z ośrodka :evil_lol:[/quote]

a kiedy to było??