Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[SIZE=6]2!
[SIZE=2]myśle, ze dobrze robisz.:calus:
Trzymam kciuki i powiedz kiedy bedzie operacja.. juz niemoge sie doczekac zdjec Furii z Londynu z nad tego malowniczego jeziorka... w policyjnych szelkach..:loveu::loveu:
.calusy!:buzi:
[/SIZE][/SIZE]

Posted

[quote name='BBeta']Dziękuje :loveu:

Chyba też bym wybrała to drugie rozwiązanie. Na pewno wszystko przebiegnie pomyślnie, ja moge tylko trzymać bardzo mocno kciuki ;)[/quote]

[quote name='Asia & Ginger']Chyba też bym wybrała drugą opcję.
Trzymam kciuki za Furcię, żeby operacja się udała. :kciuki: :kciuki:[/quote]

Nio ile ma sie biedula meczyc....

[quote name='malawaszka']biedna Furia :placz: ja też bym opcję nr 2 wybrała - nie wyobrażam sobie jak to musi boleć kiedy chodzi z wystającą pochwą na wierzchu :shake: to jakiś koszmar - biedna psina :shake:

trzymam :kciuki: żeby było ok wszystko!!!!![/quote]

Nio i jeszcze te hormony.... ile mozna psa hormonami faszerowac:shake:

[quote name='luzia']:kciuki: :kciuki: :kciuki:

W sumie to nie trzeba trzymać bo na pewno wszystko bedzie dobrze :multi:[/quote]

musi byc dobrze:loveu:

[quote name='agaciaaa']Bede trzymać kciuki za Furcie.. oby decyzja okazała sie słuszna.. też bym tak zdecydowała.

a Ty Gosiu zdrowiej![/quote]

juz zdrowa jestem...prawie:eviltong:

[quote name='eria']ciężki wybór , ale też wybrałabym drugą opcję. Nie wyobrażam sobie żeby pies mógł kilka-kilkanaście tygodni chodzić z pochwą na wierzchu,wielkości grejfruta :shake::shake:[/quote]

nioooo

[quote name='maciaszek']Kurcze....
Ja też bym wybrała drugą opcję.
Trzymaj się![/quote]

trzymam sie:loveu:

Posted

[quote name='eria']ja to bym takiego TZ od razu odprawiła :diabloti:- co jak co ale broda sznaucera jest dla mnie święta !![/quote]
Zgadzam się z Tobą:p

[quote name='BBeta']Broda szybko odrośnie ;)
Dobranoc :)[/quote]
Broda baaaaardzo wolno odrasta:cool3:

[quote name='furciaczek']nie no jestem... nie moge zyc bez dogo:lol:

[B][COLOR=red]A dogo bez Ciebie:loveu:[/COLOR][/B]

Wet byl u Fur... nie wyglada to za dobrze:shake:
sa dwie opcje:
[LIST=1]
[*]Dalej jedzimy na hormonach i antybiotykach, potrwac to moze kilka kilkanascie tygodni... ryzykujemy tu infekcje i urazy wystajacej pochwy (teraz jest wielkosci grejfruta) i powikladnia po hormonach
[*]operujemy, zabieg bedzie trwal ok 4 godzin, min 3 lekarzy, ryzykujemy krwotok....[/LIST]Ciezka decyja...cholernie...ale wybralam opcje nr 2....

Poza tym to nic ciekawego u mnie nie slychac, dogo muli, PW mi nie dziala, ciagle chora...[/quote]
Dogo już nie muli:multi:
Zdrowiej szybko;) - ja też chora jestem - z bólu się skręcam, a właściwie nie skręcam, bo cholernie boli:placz::placz::placz:

A co do Furci to myślę, że z dwojga złego opcja nr. 2 jest lepsza. Ryzyko jest wielkie, ale chodzenie z grapefruitem jest nie do przyjęcia:placz:

Trzymambardzo mocno :bigok: za Furcię:loveu::sadCyber::glaszcze:

Posted

[quote name='basia bonnie']no to trzymamy mocno kciuki za opcję nr 2![/quote]

:loveu:

[quote name='lolka75']Goska!! I dobry wybor...moze to troche ryzykowne ale lepsze niz meczenie psa tyle czasu z wnetrznosciami na wierzchu a jeszcze mogloby sie cos przypaletac gorszego bo ja na wierzchu to nie osloniete...o rany, jakie ja bzdury wypisuje:crazyeye:. Podsumowujac: dobry wybor i trzym sie mocno!
A kiedy ten zabieg??[/quote]

a czemu bzdury??
nie wiem kiedy bedzie zabieg jeszcze:shake:

[quote name='_ChiQuiTa_']Witaj kochana :buzi:
Preziu w nowej fryzurce wygląda szałowo :iloveyou:

Co do Furci... Gosia wiem, że ciężkie chwile przed Wami. Modlę się za Was...[/quote]

dziekuje kochana:loveu:

[quote name='Rybka_39']Cześć Gosiu!:multi:
Biadna Furcia:(
3mam kciuki za nia!
A ile Furia ma latek?[/quote]

Furci sie jeszcze w latkach nie liczy:evil_lol:

[quote name='lolka75']mi sie wydaje ze Furia ma cos kolo roku:p ale dokladnie to juz sie zgubilam:p[/quote]

18 miesiecy:loveu:

[quote name='diabelkowa']czesc fur kochanie:loveu: ja tez bym wybrala 2 opcje w sumie wszedzie jest ryzyko a jaka poprawa bedzie! do odwaznych swiat nalezy![/quote]

Tak dokladnie:loveu:
[quote name='Torzysława'][SIZE=6]2![/SIZE]
[SIZE=6][SIZE=2]myśle, ze dobrze robisz.:calus:[/SIZE]
[SIZE=6]Trzymam kciuki i powiedz kiedy bedzie operacja.. juz niemoge sie doczekac zdjec Furii z Londynu z nad tego malowniczego jeziorka... w policyjnych szelkach..:loveu::loveu:[/SIZE]
[SIZE=6].calusy!:buzi:[/SIZE]
[/SIZE][/quote]

nie wiem kiedy bedzie... weci musza sie jakos zgrac:roll:

[quote name='Paula_']Gośka, chodź, dogo śmiga :multi:

Ja również wciąż i nieustająco trzymam kciuki za Furcię :loveu: :kciuki:
A kiedy będzie operacja?[/quote]

jestem jestem:multi:

w czwartek spotkaja sie i ustala termin zabiegu... wiem ze bede co chwile miala stany przedzawalowe a na dzwiek telefonu umre chyba ze strachu:placz:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bedzie dobrze :p musi być... bo przecież ciotka klockowa po nowym roku ma jechać do Englandii wymiziać Furiatke :loveu::loveu:
nie bede sie powtarzać, albo bede :roll: opcja 2 ;)

buziaki i trzymaj sie też... :loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Doginka']Zgadzam się z Tobą:p

Broda baaaaardzo wolno odrasta:cool3:

Dogo już nie muli:multi:
Zdrowiej szybko;) - ja też chora jestem - z bólu się skręcam, a właściwie nie skręcam, bo cholernie boli:placz::placz::placz:

A co do Furci to myślę, że z dwojga złego opcja nr. 2 jest lepsza. Ryzyko jest wielkie, ale chodzenie z grapefruitem jest nie do przyjęcia:placz:

Trzymambardzo mocno :bigok: za Furcię:loveu::sadCyber::glaszcze:[/quote]

Oj tak broda baaaaardzo wolno odrasta:shake:
Zdrowiej tam szybko:loveu:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]bedzie dobrze :p musi być... bo przecież ciotka klockowa po nowym roku ma jechać do Englandii wymiziać Furiatke :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie bede sie powtarzać, albo bede :roll: opcja 2 ;)[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]buziaki i trzymaj sie też... :loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Nie bede jej mowic ze przyjezdzasz bo sie jeszcze przestraszy i co wtedy:eviltong::evil_lol:

szukam jakis fotek... szukam szukam i naraze nic nie znalazlam:roll:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:....oj pogoniła mnie tu ciotka Klockowa .........
to i ja wpadam trzymać :kciuki: za Gburie -Furie;).......wiem .....że sie zawsze zlościlas na to przezwisko :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:shake:....oj pogoniła mnie tu ciotka Klockowa .........[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]to i ja wpadam trzymać :kciuki: za Gburie -Furie;).......wiem .....że sie zawsze zlościlas na to przezwisko :razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

A Ty to powinnas dostac opr:mad: od ilu miesiecy Cie nie bylo:eviltong::evil_lol:

tesknilam za gburia furia:oops::loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']A Ty to powinnas dostac opr:mad: od ilu miesiecy Cie nie bylo:eviltong::evil_lol:

tesknilam za gburia furia:oops::loveu:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:oops::oops::oops::oops:paczałam ....ale nie pisałam ....

ja siem poprawiem :grins:

:evil_lol::evil_lol:;):loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Doginka']Kto szuka ten znajduje:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

Po formacie nie znajdziesz:eviltong:

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:oops::oops::oops::oops:paczałam ....ale nie pisałam ....[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]ja siem poprawiem :grins:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]:evil_lol::evil_lol:;):loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

A jak paczalas to Ci wybacze:loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:calus: to zaś przyjde ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

To czekam:loveu:

[quote name='BBeta']Ale ja wpadłam tak bezinteresownie :diabloti:[/quote]

Pisalas ze chcesz patrzec:evil_lol:

[quote name='Niki-lidka']Fur gdzie foty????[/quote]

w przyszlosci:eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']no to chyba mus zainwestować w wehikuł czasu :evil_lol:[/quote]

Mozesz poczekaj do jutra, taniej:evil_lol:

[quote name='BBeta']Czepiasz się... :shake: :cool3:

Fur jest ponadczasowa :diabloti:[/quote]

hehe chyba zacofana:evil_lol:

[quote name='anetta']2, 2!!!

Trzymaj się Furciakowa, weź wypij jaką herbatke na wzmocnienie.[/quote]

ehhh mi chyba nic nie pomoze.... stresa mam jak nie wiem:placz: