diabelkowa Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 czesc fur kochanie:loveu: ja tez bym wybrala 2 opcje w sumie wszedzie jest ryzyko a jaka poprawa bedzie! do odwaznych swiat nalezy! Quote
Torzysława Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [SIZE=6]2! [SIZE=2]myśle, ze dobrze robisz.:calus: Trzymam kciuki i powiedz kiedy bedzie operacja.. juz niemoge sie doczekac zdjec Furii z Londynu z nad tego malowniczego jeziorka... w policyjnych szelkach..:loveu::loveu: .calusy!:buzi: [/SIZE][/SIZE] Quote
Paula Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Gośka, chodź, dogo śmiga :multi: Ja również wciąż i nieustająco trzymam kciuki za Furcię :loveu: :kciuki: A kiedy będzie operacja? Quote
furciaczek Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='BBeta']Dziękuje :loveu: Chyba też bym wybrała to drugie rozwiązanie. Na pewno wszystko przebiegnie pomyślnie, ja moge tylko trzymać bardzo mocno kciuki ;)[/quote] [quote name='Asia & Ginger']Chyba też bym wybrała drugą opcję. Trzymam kciuki za Furcię, żeby operacja się udała. :kciuki: :kciuki:[/quote] Nio ile ma sie biedula meczyc.... [quote name='malawaszka']biedna Furia :placz: ja też bym opcję nr 2 wybrała - nie wyobrażam sobie jak to musi boleć kiedy chodzi z wystającą pochwą na wierzchu :shake: to jakiś koszmar - biedna psina :shake: trzymam :kciuki: żeby było ok wszystko!!!!![/quote] Nio i jeszcze te hormony.... ile mozna psa hormonami faszerowac:shake: [quote name='luzia']:kciuki: :kciuki: :kciuki: W sumie to nie trzeba trzymać bo na pewno wszystko bedzie dobrze :multi:[/quote] musi byc dobrze:loveu: [quote name='agaciaaa']Bede trzymać kciuki za Furcie.. oby decyzja okazała sie słuszna.. też bym tak zdecydowała. a Ty Gosiu zdrowiej![/quote] juz zdrowa jestem...prawie:eviltong: [quote name='eria']ciężki wybór , ale też wybrałabym drugą opcję. Nie wyobrażam sobie żeby pies mógł kilka-kilkanaście tygodni chodzić z pochwą na wierzchu,wielkości grejfruta :shake::shake:[/quote] nioooo [quote name='maciaszek']Kurcze.... Ja też bym wybrała drugą opcję. Trzymaj się![/quote] trzymam sie:loveu: Quote
Doginka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='eria']ja to bym takiego TZ od razu odprawiła :diabloti:- co jak co ale broda sznaucera jest dla mnie święta !![/quote] Zgadzam się z Tobą:p [quote name='BBeta']Broda szybko odrośnie ;) Dobranoc :)[/quote] Broda baaaaardzo wolno odrasta:cool3: [quote name='furciaczek']nie no jestem... nie moge zyc bez dogo:lol: [B][COLOR=red]A dogo bez Ciebie:loveu:[/COLOR][/B] Wet byl u Fur... nie wyglada to za dobrze:shake: sa dwie opcje: [LIST=1] [*]Dalej jedzimy na hormonach i antybiotykach, potrwac to moze kilka kilkanascie tygodni... ryzykujemy tu infekcje i urazy wystajacej pochwy (teraz jest wielkosci grejfruta) i powikladnia po hormonach [*]operujemy, zabieg bedzie trwal ok 4 godzin, min 3 lekarzy, ryzykujemy krwotok....[/LIST]Ciezka decyja...cholernie...ale wybralam opcje nr 2.... Poza tym to nic ciekawego u mnie nie slychac, dogo muli, PW mi nie dziala, ciagle chora...[/quote] Dogo już nie muli:multi: Zdrowiej szybko;) - ja też chora jestem - z bólu się skręcam, a właściwie nie skręcam, bo cholernie boli:placz::placz::placz: A co do Furci to myślę, że z dwojga złego opcja nr. 2 jest lepsza. Ryzyko jest wielkie, ale chodzenie z grapefruitem jest nie do przyjęcia:placz: Trzymambardzo mocno :bigok: za Furcię:loveu::sadCyber::glaszcze: Quote
furciaczek Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='basia bonnie']no to trzymamy mocno kciuki za opcję nr 2![/quote] :loveu: [quote name='lolka75']Goska!! I dobry wybor...moze to troche ryzykowne ale lepsze niz meczenie psa tyle czasu z wnetrznosciami na wierzchu a jeszcze mogloby sie cos przypaletac gorszego bo ja na wierzchu to nie osloniete...o rany, jakie ja bzdury wypisuje:crazyeye:. Podsumowujac: dobry wybor i trzym sie mocno! A kiedy ten zabieg??[/quote] a czemu bzdury?? nie wiem kiedy bedzie zabieg jeszcze:shake: [quote name='_ChiQuiTa_']Witaj kochana :buzi: Preziu w nowej fryzurce wygląda szałowo :iloveyou: Co do Furci... Gosia wiem, że ciężkie chwile przed Wami. Modlę się za Was...[/quote] dziekuje kochana:loveu: [quote name='Rybka_39']Cześć Gosiu!:multi: Biadna Furcia:( 3mam kciuki za nia! A ile Furia ma latek?[/quote] Furci sie jeszcze w latkach nie liczy:evil_lol: [quote name='lolka75']mi sie wydaje ze Furia ma cos kolo roku:p ale dokladnie to juz sie zgubilam:p[/quote] 18 miesiecy:loveu: [quote name='diabelkowa']czesc fur kochanie:loveu: ja tez bym wybrala 2 opcje w sumie wszedzie jest ryzyko a jaka poprawa bedzie! do odwaznych swiat nalezy![/quote] Tak dokladnie:loveu: [quote name='Torzysława'][SIZE=6]2![/SIZE] [SIZE=6][SIZE=2]myśle, ze dobrze robisz.:calus:[/SIZE] [SIZE=6]Trzymam kciuki i powiedz kiedy bedzie operacja.. juz niemoge sie doczekac zdjec Furii z Londynu z nad tego malowniczego jeziorka... w policyjnych szelkach..:loveu::loveu:[/SIZE] [SIZE=6].calusy!:buzi:[/SIZE] [/SIZE][/quote] nie wiem kiedy bedzie... weci musza sie jakos zgrac:roll: [quote name='Paula_']Gośka, chodź, dogo śmiga :multi: Ja również wciąż i nieustająco trzymam kciuki za Furcię :loveu: :kciuki: A kiedy będzie operacja?[/quote] jestem jestem:multi: w czwartek spotkaja sie i ustala termin zabiegu... wiem ze bede co chwile miala stany przedzawalowe a na dzwiek telefonu umre chyba ze strachu:placz: Quote
clockwork Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bedzie dobrze :p musi być... bo przecież ciotka klockowa po nowym roku ma jechać do Englandii wymiziać Furiatke :loveu::loveu: nie bede sie powtarzać, albo bede :roll: opcja 2 ;) buziaki i trzymaj sie też... :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Doginka']Zgadzam się z Tobą:p Broda baaaaardzo wolno odrasta:cool3: Dogo już nie muli:multi: Zdrowiej szybko;) - ja też chora jestem - z bólu się skręcam, a właściwie nie skręcam, bo cholernie boli:placz::placz::placz: A co do Furci to myślę, że z dwojga złego opcja nr. 2 jest lepsza. Ryzyko jest wielkie, ale chodzenie z grapefruitem jest nie do przyjęcia:placz: Trzymambardzo mocno :bigok: za Furcię:loveu::sadCyber::glaszcze:[/quote] Oj tak broda baaaaardzo wolno odrasta:shake: Zdrowiej tam szybko:loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]bedzie dobrze :p musi być... bo przecież ciotka klockowa po nowym roku ma jechać do Englandii wymiziać Furiatke :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie bede sie powtarzać, albo bede :roll: opcja 2 ;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]buziaki i trzymaj sie też... :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Nie bede jej mowic ze przyjezdzasz bo sie jeszcze przestraszy i co wtedy:eviltong::evil_lol: szukam jakis fotek... szukam szukam i naraze nic nie znalazlam:roll: Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:....oj pogoniła mnie tu ciotka Klockowa ......... to i ja wpadam trzymać :kciuki: za Gburie -Furie;).......wiem .....że sie zawsze zlościlas na to przezwisko :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Doginka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Kto szuka ten znajduje:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
furciaczek Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:shake:....oj pogoniła mnie tu ciotka Klockowa .........[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]to i ja wpadam trzymać :kciuki: za Gburie -Furie;).......wiem .....że sie zawsze zlościlas na to przezwisko :razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A Ty to powinnas dostac opr:mad: od ilu miesiecy Cie nie bylo:eviltong::evil_lol: tesknilam za gburia furia:oops::loveu: Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='furciaczek']A Ty to powinnas dostac opr:mad: od ilu miesiecy Cie nie bylo:eviltong::evil_lol: tesknilam za gburia furia:oops::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :oops::oops::oops::oops:paczałam ....ale nie pisałam .... ja siem poprawiem :grins: :evil_lol::evil_lol:;):loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Doginka']Kto szuka ten znajduje:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Po formacie nie znajdziesz:eviltong: [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:oops::oops::oops::oops:paczałam ....ale nie pisałam ....[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]ja siem poprawiem :grins:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:evil_lol::evil_lol:;):loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] A jak paczalas to Ci wybacze:loveu: Quote
BBeta Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Hello, też przyszłam [I]popaczeć[/I] :cool3: Quote
furciaczek Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='BBeta']Hello, też przyszłam [I]popaczeć[/I] :cool3:[/quote] Dzisiaj nie ma na co paczec:evil_lol: Jutro jedziemy do Birmingham wiec fotki powinny byc:loveu: Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='furciaczek'] A jak paczalas to Ci wybacze:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:calus: to zaś przyjde ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BBeta Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='furciaczek']Dzisiaj nie ma na co paczec:evil_lol:[/QUOTE] Ale ja wpadłam tak bezinteresownie :diabloti: Quote
furciaczek Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:calus: to zaś przyjde ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To czekam:loveu: [quote name='BBeta']Ale ja wpadłam tak bezinteresownie :diabloti:[/quote] Pisalas ze chcesz patrzec:evil_lol: [quote name='Niki-lidka']Fur gdzie foty????[/quote] w przyszlosci:eviltong: Quote
malawaszka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 no to chyba mus zainwestować w wehikuł czasu :evil_lol: Quote
BBeta Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='furciaczek']Pisalas ze chcesz patrzec:evil_lol:[/QUOTE] Czepiasz się... :shake: :cool3: Fur jest ponadczasowa :diabloti: Quote
anetta Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 2, 2!!! Trzymaj się Furciakowa, weź wypij jaką herbatke na wzmocnienie. Quote
furciaczek Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='malawaszka']no to chyba mus zainwestować w wehikuł czasu :evil_lol:[/quote] Mozesz poczekaj do jutra, taniej:evil_lol: [quote name='BBeta']Czepiasz się... :shake: :cool3: Fur jest ponadczasowa :diabloti:[/quote] hehe chyba zacofana:evil_lol: [quote name='anetta']2, 2!!! Trzymaj się Furciakowa, weź wypij jaką herbatke na wzmocnienie.[/quote] ehhh mi chyba nic nie pomoze.... stresa mam jak nie wiem:placz: Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]no i jestem i :kciuki: zaciskam :razz:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
agaciaaa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 weszłam z nadzieją na fotaski... a tu nic :mad: Quote
Recommended Posts