furciaczek Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='Doginka']Ja się nie zgadzam - wredniejszej ode mnie to nie ma naświecie:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] My sie chyba jeszcze nie poznalysmy:diabloti::diabloti: Quote
goldenka245 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 A ja... jestem oryginalna :diabloti: Nie jestem wredna:cool3: Jestem WREDNA:diabloti::diabloti::loveu::loveu: Quote
Torzysława Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 A ja sie tez moge do wrednych przylaczyc... ?:diabloti::diabloti::loveu::loveu: Hejka dziewczeta :loveu: Ico i juz dzisz 13 :cool3::cool3: Nawe mniej niz 10 dni... :multi::diabloti::multi: Quote
furciaczek Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='goldenka245']A ja... jestem oryginalna :diabloti: Nie jestem wredna:cool3: Jestem WREDNA:diabloti::diabloti::loveu::loveu:[/quote] klamiesz:eviltong: [quote name='Torzysława']A ja sie tez moge do wrednych przylaczyc... ?:diabloti::diabloti::loveu::loveu: Hejka dziewczeta :loveu: Ico i juz dzisz 13 :cool3::cool3: Nawe mniej niz 10 dni... :multi::diabloti::multi:[/quote] wiecej:placz: Furia ma cieczke i zobacze psy dopiero jak jej sie skonczy...dostala 8:-( Quote
Doginka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='furciaczek']:placz: Furia ma cieczke i zobacze psy dopiero jak jej sie skonczy...dostala 8:-([/quote] Gordon kocha takie cieczkowe:diabloti:- dawaj Furia-tkę do Gordona:diabloti: - dla niego nie ważna rasa:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Doginka']Gordon kocha takie cieczkowe:diabloti:- dawaj Furia-tkę do Gordona:diabloti: - dla niego nie ważna rasa:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] ja poprosze jednego szczeniaczka:loveu: Quote
Torzysława Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='furciaczek']klamiesz:eviltong: wiecej:placz: Furia ma cieczke i zobacze psy dopiero jak jej sie skonczy...dostala 8:-([/quote] Ejjj :( Ale wyjezdzacie tak jak było zaplanowane czy tez pozniej... :-(:shake:? Kurcze!:-(:angryy: Quote
Doginka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ja tu się śmieję, a Tobie wcale nie do śiechu jest - przepraszam:glaszcze: Cieczka minie i wszystko będzie OK.:multi::bigok: Quote
furciaczek Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='Niki-lidka']ja poprosze jednego szczeniaczka:loveu:[/quote] [quote name='Doginka']Gordon kocha takie cieczkowe:diabloti:- dawaj Furia-tkę do Gordona:diabloti: - dla niego nie ważna rasa:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] hehe ciekawe szczeniory by wyszly:evil_lol: [quote name='Torzysława']Ejjj :( Ale wyjezdzacie tak jak było zaplanowane czy tez pozniej... :-(:shake:? Kurcze!:-(:angryy:[/quote] jade sama bo TZ paszport waznosc stracil:shake: wyjezdzam 20 z samego rana... [quote name='agaciaaa']Dobranoc :bye:[/quote] papa:loveu: [quote name='Doginka']Ja tu się śmieję, a Tobie wcale nie do śiechu jest - przepraszam:glaszcze: Cieczka minie i wszystko będzie OK.:multi::bigok:[/quote] nie przepraszaj:) mi tez sie przyda odrobina humoru:loveu: Quote
furciaczek Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='Doginka']Oj idę już spać - DOBRANOC:sleep:[/quote] Dobranoc:loveu: Quote
furciaczek Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 ten kot przerasata samego siebie:angryy: znou bawie sie w elektryka:shake: jak nie wroce to znaczy ze tym razem mi nie poszlo najlepiej:evil_lol: Quote
Torzysława Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='furciaczek'] jade sama bo TZ paszport waznosc stracil:shake: wyjezdzam 20 z samego rana... [/quote] Ej no dlaczego tosie tak porobilo....:-( Trzymam kciuki zeby wszytko poszlo juz zgodnie z planem.. :happy1: [quote name='furciaczek']ten kot przerasata samego siebie:angryy: znou bawie sie w elektryka:shake: jak nie wroce to znaczy ze tym razem mi nie poszlo najlepiej:evil_lol:[/quote] Ohh a co .. wymieniasz żarowke w lampce nocnej... :cool3::evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='Torzysława']Ej no dlaczego tosie tak porobilo....:-( Trzymam kciuki zeby wszytko poszlo juz zgodnie z planem.. :happy1: Ohh a co .. wymieniasz żarowke w lampce nocnej... :cool3::evil_lol:[/quote] ehhh nie wiem , wszystko sie chrzani:shake: tak sie cieszylam na ten wyjazd a teraz sie wszytko komplikuje:placz: nie nie zarowke:evil_lol: Kot mi kabel od ladowarki do laptopa przegryzl i musialam to skleic:roll: Quote
Torzysława Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='furciaczek']ehhh nie wiem , wszystko sie chrzani:shake: tak sie cieszylam na ten wyjazd a teraz sie wszytko komplikuje:placz: nie nie zarowke:evil_lol: Kot mi kabel od ladowarki do laptopa przegryzl i musialam to skleic:roll:[/quote] Ejj no to musisz to LutownicA zrobic! :diabloti: Albo "skurczybykiem" takie cos co na cieplo sie kurczy.. Klej! wielka specjalistka!:evil_lol: A co do tego porazenia pradem to jest zasada: Najpierw odlacz urzadzenie od pradu a potem przynim gmeraj ;) Quote
furciaczek Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='Torzysława']Ejj no to musisz to LutownicA zrobic! :diabloti: Albo "skurczybykiem" takie cos co na cieplo sie kurczy.. Klej! wielka specjalistka!:evil_lol: A co do tego porazenia pradem to jest zasada: Najpierw odlacz urzadzenie od pradu a potem przynim gmeraj ;)[/quote] Nie mam lutownicy:roll: Kabelki juz skrecilam i skleilam tasma izolacyjna:loveu: ja sie panicznie boje porazenia pradem:shake: i zawsze 3 razy sprawdzam czy napewno odlaczylam:evil_lol: Quote
Torzysława Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='furciaczek']Nie mam lutownicy:roll: Kabelki juz skrecilam i skleilam tasma izolacyjna:loveu: ja sie panicznie boje porazenia pradem:shake: i zawsze 3 razy sprawdzam czy napewno odlaczylam:evil_lol:[/quote] Ja sie przyznam nie chetnie ze j od porazenia stracilam palec.. To musisz wynajac sobie swojego wlasnego elektryka.. :razz::evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='Torzysława']Ja sie przyznam nie chetnie ze j od porazenia stracilam palec.. To musisz wynajac sobie swojego wlasnego elektryka.. :razz::evil_lol:[/quote] hehe moj TZ chodzil do technikum elektrycznego:evil_lol: o matko to musialo naprawde bolec:-(:shake: jak ty sobie to zrobilas ?? Quote
Torzysława Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='furciaczek']hehe moj TZ chodzil do technikum elektrycznego:evil_lol: o matko to musialo naprawde bolec:-(:shake: jak ty sobie to zrobilas ??[/quote] HAhaHA ale to Ty jestes domowym elektrykiem... :thinkerg: A co do palcow to mam komplet wszystkich 10-ciu... :diabloti: Ale na pewno by bolalo.... :eggface: No tak jak powiedzialam juz zegnam sie i ide uswiadomi Tosce, ze to jednak nie jej poduszka na ktorej lezy.. :diabloti: Bo jak wiadomo ona posiada poduszke z... no kto pamieta..? z... pszczolka MAJA!! :evil_lol: BRANOC :loveu::loveu: Do slyszenia.. ;) Quote
furciaczek Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='Torzysława']HAhaHA ale to Ty jestes domowym elektrykiem... :thinkerg: A co do palcow to mam komplet wszystkich 10-ciu... :diabloti: Ale na pewno by bolalo.... :eggface: No tak jak powiedzialam juz zegnam sie i ide uswiadomi Tosce, ze to jednak nie jej poduszka na ktorej lezy.. :diabloti: Bo jak wiadomo ona posiada poduszke z... no kto pamieta..? z... pszczolka MAJA!! :evil_lol: BRANOC :loveu::loveu: Do slyszenia.. ;)[/quote] Do zobaczenia w dogo swiecie:loveu: Quote
furciaczek Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Nie no wykoncze sie:placz: Nie jestem w stanie o niczym innym myslec:shake: dlaczego mam takiego pecha no:-( ze tez nie mogla dostac tej cieczki w innym terminie...tak sie cieszylam ze to juz kilka dni a teraz wszystko sie moze przeciagnac:placz: Moze to glupie dla was...ale kazdy dzien rozstania lamie mi serce na setki kawaleczkow...swiadomosc tego ze moje psy sa praktycznie w zasiegu reki a ja nie moge ich zobaczyc, przytulic wykonczy mnie...:placz::-( Quote
Cerber Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Witam Gosiaczkowo-furciaczkowe stadko.... Cerberek wymiziany i przeszczęśliwy, że dostał tulaski od Ciebie... on za Tobą też tęskni i zapewne chętnie spotkałby jeszcze chociaż raz Furciaczka i Prezia :( no ale nic nie rozklejajmy się... jak tam dzionek wczoraj minął? Quote
Cerber Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='furciaczek']Nie no wykoncze sie:placz: Nie jestem w stanie o niczym innym myslec:shake: dlaczego mam takiego pecha no:-( ze tez nie mogla dostac tej cieczki w innym terminie...tak sie cieszylam ze to juz kilka dni a teraz wszystko sie moze przeciagnac:placz: Moze to glupie dla was...ale kazdy dzien rozstania lamie mi serce na setki kawaleczkow...swiadomosc tego ze moje psy sa praktycznie w zasiegu reki a ja nie moge ich zobaczyc, przytulic wykonczy mnie...:placz::-([/quote] wiem doskonale kochana co czujesz... ja sama... kiedy cerberka nie ma przy mnie to wariuje, bo nie mogę znieść myśli, że jesmu jest smutno beze mnie i ze nie mozemy spędzać czasu razem... nie smutaj sie... wytrzymasz i nidługo futrzaki będą razem z Tobą... zobaczysz ;) główka do góry :) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Kochana dasz radę, już tyle wytrzymałaś że teraz będzie tylko dobrze , to już niedługo naprawdę a lepiej że cieczkę dostała teraz niż w dniu Twojego przyjazdu . Trzymaj się . Quote
Recommended Posts