Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky'][URL]http://images4.fotosik.pl/271/68a6e724365d98df.jpg[/URL]
Boskie :loveu::loveu::loveu:[/quote]

Dziekuje:loveu:

[quote name='Rybka_39']Wtam!
Tutaj chyba mnie jeszcze nie posiało....a więc oświadczam że masz fajne stadko:loveu:[/quote]

Witam i zapraszam czesciej:loveu:

[quote name='diabelkowa']ale tu naprodukowalyscie :))) zdjecie malej furi sliczne:loveu:[/quote]

Nio smieszna byla jak byla malutka:evil_lol: z pyszczka taka glupota jej bila:loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']co Ty tu robisz o tej porze? TZta wywiało? :evil_lol:[/quote]

Nie TZ spi:evil_lol:

Ale rodzice mi wala zrobili:lol: normalnie do tej pory nie moge ze smiechu...
Teraz mi powiedzieli ze nie chodzilo o to ze nie bede mogla z psami przyjechac tylko o to ze kupili sobie nowy samochod i napewno nie wpuszcza do niego psow i ze transport z hotelu do domu musze sobie sama znalesc:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja nie wiem jak ja to zrozumialam:roll: A ojciec tak dla jaj nie wyprowadzil mnie z bledu:evil_lol:

Posted

[quote name='Rybka_39']Wesoło widzę masz Furciaczkowa:diabloti:[/quote]

hehe nie pytaj ile nerwow, papierosow i lez mnie to kosztowalo:evil_lol:

[quote name='agaciaaa']to masz ciekawie z rodzicami :evil_lol: troche nerwów straciłaś, ale cóż :diabloti: ważne, że jest dobrze :loveu:[/quote]

Ulzylo mi jak nie wiem:loveu: Szkoda tylko ze nie mam znajomych zadnych:roll: nio ale w ostatecznosci zaszaleje i Taxi wezme:diabloti: tylko ile bedzie kosztowal kurs 100km:roll:

[quote name='diabelkowa']Fur fajnie masz w domu ;P[/quote]

strasznie:diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']Ulzylo mi jak nie wiem:loveu: Szkoda tylko ze nie mam znajomych zadnych:roll: nio ale w ostatecznosci zaszaleje i Taxi wezme:diabloti: tylko ile bedzie kosztowal kurs 100km:roll:[/quote]

no no 100 km.. :cool3: to kawałek jest. Ale jakoś dasz rade :loveu: tylko ciekawe czy taksówkarz przeżyłby 100 km z dwoma stęsknionymi psami i jeszcze bardziej stęsknioną wariatką :evil_lol: :loveu:

Posted

No widzisz? Jeden stres (i to jaki!) mniej :multi: :multi: :multi:.
W Katowicach (o ile nic nie mylę) liczą sobie 1,80 za kilometr (w ciągu dnia). Ale pewnie dostałabyś zniżkę (taki kurs rzadko się trafia... :evil_lol:). Tylko poproś od razu o kombi. Albo busika. Żebyś miała gdzie z futrami szaleć :loveu:.

Posted

Witam:multi: Nadrobiłam zaległości w czytaniu, ale tylko tak po łebkach:razz:
Fotki widziałam, Swinka przeszła Ci już?;) - sorki raczej miałaś trzy świnki ( dwie z ogonkami:evil_lol:)- była kiedyś taka bajka:diabloti:
Cieszę się, że z rodzicami się poukładało:multi:;)
Nadrabiam resztę zaległości i idę spać.
A-ha, Raper zdobył brązowy medal:p:multi:

Posted

Hej Gosiu, dawno mnie nie było!!!:loveu:
Widzę dobre wieści, staruszkowie nie tacy źli co?!:lol:Szkoda że się wcześniej z nimi nie dogadałaś i takie czarne wizje snułaś.:shake::evil_lol: Zupełnie jak ja - coś opacznie zrozumiem i potem beczę niepotrzebnie.:evil_lol:
Gosia, a skąd potrzebujesz transportu dla siebie i psiaków?:cool3:

Posted

[quote name='agaciaaa']no no 100 km.. to kawałek jest. Ale jakoś dasz rade tylko ciekawe czy taksówkarz przeżyłby 100 km z dwoma stęsknionymi psami i jeszcze bardziej stęsknioną wariatką [/quote]

Napewno pierwsze co powiem dzwoniac po taxi to to ze mam dwa psy... oczywiscie bardzo grzeczne itp:diabloti::evil_lol:

[quote name='ß@$!@']tyle nerwów poszło, ale dobrze, że jest dobrze cieszymy się razem z Tobą [/quote]

Nio mi tak ulzylo ze nawet ta swinia mi dzisiaj humoru nie pogorszyla:evil_lol:

[quote name='maciaszek']No widzisz? Jeden stres (i to jaki!) mniej
W Katowicach (o ile nic nie mylę) liczą sobie 1,80 za kilometr (w ciągu dnia). Ale pewnie dostałabyś zniżkę (taki kurs rzadko się trafia... ). Tylko poproś od razu o kombi. Albo busika. Żebyś miała gdzie z futrami szaleć :loveu:.[/quote]

Nio mam nadzieje ze nie bedzie problemu... w ostatecznosci poprosze wlascicieli hotelu o podwozke:p

[quote name='Marta_Ares']uff dobrze ze z rodzicami tak wyszlo:evil_lol:
napewno znajdziesz jakis transport zeby przewiezc futra[/quote]

To jest juz najmniejszy problem:loveu:

[quote name='Pinczerek-Jacky']Hahaha
No ale dobrze ze to sie tak skonczylo [/quote]

Nio bardzo smieszne naprawde:diabloti::eviltong::evil_lol:

[quote name='Marta_Ares']Bryy wieczor:cool3:[/quote]

hej

[quote name='Doginka']Witam Nadrobiłam zaległości w czytaniu, ale tylko tak po łebkach
Fotki widziałam, Swinka przeszła Ci już? - sorki raczej miałaś trzy świnki ( dwie z ogonkami)- była kiedyś taka bajka
Cieszę się, że z rodzicami się poukładało
Nadrabiam resztę zaległości i idę spać.
A-ha, Raper zdobył brązowy medal[/quote]

Gratuluje sukcesu:multi::loveu: i dobrej nocki zycze
A prosiak swojego dalej hoduje:evil_lol:

[quote name='despera']A ja znowu tylko sie przywitam i lecę[/quote]

Tobie moge wybaczyc:loveu: Wykozystaj ten czas na zabawy i mizianka z Nesiastym:)

[quote name='goldenka245']Cześć Gosiaku!:loveu:
Już jeden dzień mniej!
[/quote]

to juz niedlugo:multi:
[quote name='diabelkowa']Fur pisalas ze chcesz mloda ciachnac a TZt sie nie zgadza bo chce ja wystawiac ale wysterylizowane suki mozna wystawiac tylko wykastrowanych psow nie bo macaja jadra :)[/quote]

Nie napisalam dokladnie:oops: TZ ma w planach zalozenie hodowli, tak wiec Furciakowa mozliwe ze zostanie suka hodowlana... niedlugo zaczynamy z wystawami:cool3: troche pozno no ale zobaczymy...

[quote name='AśkaK']Hej Gosiu, dawno mnie nie było!!!
Widzę dobre wieści, staruszkowie nie tacy źli co?!Szkoda że się wcześniej z nimi nie dogadałaś i takie czarne wizje snułaś. Zupełnie jak ja - coś opacznie zrozumiem i potem beczę niepotrzebnie.
Gosia, a skąd potrzebujesz transportu dla siebie i psiaków?[/quote]

Czesc Asiu:loveu: Panikowanie jest chyba rodzinne:evil_lol:
Nio psiaki sa w hotelu 30km od Bydgoszczy, 25 od Torunia, na trasie Torun Swiecie...kawalek za chelmza, a cio:cool3: Chcesz wpasc do mnie na kawke i przy okazji przetransportowac moje potffory:diabloti:

Posted

[quote name='diabelkowa']a haa :)) ja dopiero dzisiaj sie o tej sterylce i wystawianiu dowiedzialam :) wiec chyba jak cos to wezme suke i ja wysterylizuje i potem bede wystawiac bo szczeniakow nie chce :)[/quote]

Mi sie pomysl z rozmnazaniem Furciaka nie bardzo podoba ze wzgledu na jej charakterek...no ale zobaczymy jak bedzie sie zachowywala na ringu nio i w ogole...

A ja nic nie wiem o Twoich planach wystaowych:cool3: Kiedy ta suczka u Ciebie zagosci?? jaka rasa:loveu: