Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Ale nie ma przeciez duzo do nadrabiania:evil_lol:
alkoholiczka:eviltong:[/quote]

ale ja czytałam, tylko nie bardzo wiem o co chodzi :eviltong:
ee tam, czasem można :evil_lol:

Posted

Hej Gosia!:p
Oj to kiepsko z tym paszportem:oops:, ale jeszcze jest czas, może mu wyrobią tymczasówkę!:thumbs: Tylko jak ty sama wrócisz z psiakami? Sama byś autem jechała..?

Posted

[quote name='agaciaaa']za mało??? :cool3: nie wiesz, co mówisz....[/quote]

wiem dobrze co mowie:diabloti:

[quote name='AśkaK']Hej Gosia!:p
Oj to kiepsko z tym paszportem:oops:, ale jeszcze jest czas, może mu wyrobią tymczasówkę!:thumbs: Tylko jak ty sama wrócisz z psiakami? Sama byś autem jechała..?[/quote]

Nie wroce... bede czekac w PL az TZ bedzi mogl przyjechac...
a autem tyle km bym sie bala jechac:roll:

Posted

[quote name='furciaczek']a autem tyle km bym sie bala jechac:roll:[/quote]
No właśnie, przestraszyłam się że sama chcesz się na tą trasę porywać!

Co porabia Terror, grzeczny dziś był?:evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']nie wiesz :eviltong:

trzymam kciuki za ten paszport :razz:[/quote]

przydadza sie napewnio...

[quote name='Niki-lidka']czesc asiu!!!![/quote]

a ze mna sie nie przywitalas:placz:

Posted

[quote name='AśkaK']No właśnie, przestraszyłam się że sama chcesz się na tą trasę porywać!

Co porabia Terror, grzeczny dziś był?:evil_lol:[/quote]

hehe az taka glupia nie jestem:evil_lol:

A terrorek jka zwykle, lata. kradnie jedzenie z lodowki, zrywa firanki:loveu:
Ostatnio coraz czesciej sie przytula i z kolan nie chce zejsc:loveu:

Posted

[quote name='Niki-lidka']Fur ty suszony daktylu:loveu: napisalam ze jestem i styknie:diabloti:[/quote]

Och dziekuje za komplement z daktylem:loveu: milo mi:evil_lol:

Dzwonil koles od Onka, umowilam sie z nim na spotkanie w przyszla srode, pytal sie czy pomoglabym mu ulozyc mlodego:roll: No nie wiem cholera, chyba tego to juz sie nie podejme...niby z Oskarem radzilam sobie dobrze i wyprowadzilam na prosta no ale jakos tak... no nie wiem:roll:

Posted

[quote name='furciaczek']Och dziekuje za komplement z daktylem:loveu: milo mi:evil_lol:

Dzwonil koles od Onka, umowilam sie z nim na spotkanie w przyszla srode, pytal sie czy pomoglabym mu ulozyc mlodego:roll: No nie wiem cholera, chyba tego to juz sie nie podejme...niby z Oskarem radzilam sobie dobrze i wyprowadzilam na prosta no ale jakos tak... no nie wiem:roll:[/quote]
caly problem tkwi nie w tym czy ty sobie poradzisz z psem (bo jak bedziesz prowadzic go do malego to go ulozysz po swojemu od poczatku ok) tylko czy poradzisz sobie z wlascicielami, czy oni beda naprawde respektowali to co ty mowisz i robili tak jak ty mowisz, czy to bedzie "tak tak a my zrobimy po swojemy jak ty sobie pojdziesz i tak" bo wtedy to bledne kolo...szkolenie mozna sobie w doope wsadzic:diabloti:

Posted

[quote name='Niki-lidka']caly problem tkwi nie w tym czy ty sobie poradzisz z psem (bo jak bedziesz prowadzic go do malego to go ulozysz po swojemu od poczatku ok) tylko czy poradzisz sobie z wlascicielami, czy oni beda naprawde respektowali to co ty mowisz i robili tak jak ty mowisz, czy to bedzie "tak tak a my zrobimy po swojemy jak ty sobie pojdziesz i tak" bo wtedy to bledne kolo...szkolenie mozna sobie w doope wsadzic:diabloti:[/quote]

No wlasnie wiem o Tym i to mnie w sumie najbardziej powstrzymuje:roll:
Jacy sa ludzie wiadomo... no zobacze jak to bedzie, poznam ich od tej psiej strony i zdecyduje;)

Matko jak bede musiala sama do Pl jechac to sie powiesze:shake: i jeszcze ojca blagac zeby psy do swojego samochodu wpuscil:roll: ale moze nie bedzie tak tragicznie, ostatnio sam zaproponowal podwozke swoim autem:loveu:

Posted

Nadrobiłam już 20 stron :multi: :multi: :multi: Zostało mi jeszcze 20... Ale to później, bo teraz muszę się zbierać do pracy (jak mi się nie chce... :placz:, odzwyczaiłam się kompletnie po tym L4 :shake:).
Miłego dnia i do spotkania wieczorem :) :loveu:.

Posted

[quote name='maciaszek']Nadrobiłam już 20 stron :multi: :multi: :multi: Zostało mi jeszcze 20... Ale to później, bo teraz muszę się zbierać do pracy (jak mi się nie chce... :placz:, odzwyczaiłam się kompletnie po tym L4 :shake:).
Miłego dnia i do spotkania wieczorem :) :loveu:.[/quote]

Szybko Ci idzie :)
A mi dogo od wczoraj tak muli ze az nie chce mi sie siedziec:shake:

Posted

[quote name='goldenka245']Cześć Fur!:multi::loveu:
Uuuu.... nieciekawie z tym paszportem, ale trzymam kciuki, napewno TZ dostanie tymczasowy ;)
Prosze wygłaskać ode mnie Terrora:diabloti::loveu:[/quote]

W poniedzialek sie wszytko okaze...
Kociaty wyglaskany:loveu:

[quote name='Samturia']Trzymam kciuki żeby z paszportem było OK! :)[/quote]

nie dziekuje;)

ehhh idy chyba do sklepu...a tak mi sie chce ze szkoda gadac:roll: