agaciaaa Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='furciaczek']Ale nie ma przeciez duzo do nadrabiania:evil_lol: alkoholiczka:eviltong:[/quote] ale ja czytałam, tylko nie bardzo wiem o co chodzi :eviltong: ee tam, czasem można :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Za malo wypilas:evil_lol: ide sobie kolacyjke i kawke zrobic :loveu: zaraz wracam... i moze foty dam:cool3: Quote
agaciaaa Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='furciaczek']Za malo wypilas:evil_lol:[/quote] za mało??? :cool3: nie wiesz, co mówisz.... Quote
AśkaK Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Hej Gosia!:p Oj to kiepsko z tym paszportem:oops:, ale jeszcze jest czas, może mu wyrobią tymczasówkę!:thumbs: Tylko jak ty sama wrócisz z psiakami? Sama byś autem jechała..? Quote
furciaczek Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 [quote name='agaciaaa']za mało??? :cool3: nie wiesz, co mówisz....[/quote] wiem dobrze co mowie:diabloti: [quote name='AśkaK']Hej Gosia!:p Oj to kiepsko z tym paszportem:oops:, ale jeszcze jest czas, może mu wyrobią tymczasówkę!:thumbs: Tylko jak ty sama wrócisz z psiakami? Sama byś autem jechała..?[/quote] Nie wroce... bede czekac w PL az TZ bedzi mogl przyjechac... a autem tyle km bym sie bala jechac:roll: Quote
agaciaaa Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='furciaczek']wiem dobrze co mowie:diabloti:[/quote] nie wiesz :eviltong: trzymam kciuki za ten paszport :razz: Quote
AśkaK Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='furciaczek']a autem tyle km bym sie bala jechac:roll:[/quote] No właśnie, przestraszyłam się że sama chcesz się na tą trasę porywać! Co porabia Terror, grzeczny dziś był?:evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 [quote name='agaciaaa']nie wiesz :eviltong: trzymam kciuki za ten paszport :razz:[/quote] przydadza sie napewnio... [quote name='Niki-lidka']czesc asiu!!!![/quote] a ze mna sie nie przywitalas:placz: Quote
furciaczek Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 [quote name='AśkaK']No właśnie, przestraszyłam się że sama chcesz się na tą trasę porywać! Co porabia Terror, grzeczny dziś był?:evil_lol:[/quote] hehe az taka glupia nie jestem:evil_lol: A terrorek jka zwykle, lata. kradnie jedzenie z lodowki, zrywa firanki:loveu: Ostatnio coraz czesciej sie przytula i z kolan nie chce zejsc:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Fur ty suszony daktylu:loveu: napisalam ze jestem i styknie:diabloti: Quote
furciaczek Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 [quote name='Niki-lidka']Fur ty suszony daktylu:loveu: napisalam ze jestem i styknie:diabloti:[/quote] Och dziekuje za komplement z daktylem:loveu: milo mi:evil_lol: Dzwonil koles od Onka, umowilam sie z nim na spotkanie w przyszla srode, pytal sie czy pomoglabym mu ulozyc mlodego:roll: No nie wiem cholera, chyba tego to juz sie nie podejme...niby z Oskarem radzilam sobie dobrze i wyprowadzilam na prosta no ale jakos tak... no nie wiem:roll: Quote
sacred PIRANHA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='furciaczek']Och dziekuje za komplement z daktylem:loveu: milo mi:evil_lol: Dzwonil koles od Onka, umowilam sie z nim na spotkanie w przyszla srode, pytal sie czy pomoglabym mu ulozyc mlodego:roll: No nie wiem cholera, chyba tego to juz sie nie podejme...niby z Oskarem radzilam sobie dobrze i wyprowadzilam na prosta no ale jakos tak... no nie wiem:roll:[/quote] caly problem tkwi nie w tym czy ty sobie poradzisz z psem (bo jak bedziesz prowadzic go do malego to go ulozysz po swojemu od poczatku ok) tylko czy poradzisz sobie z wlascicielami, czy oni beda naprawde respektowali to co ty mowisz i robili tak jak ty mowisz, czy to bedzie "tak tak a my zrobimy po swojemy jak ty sobie pojdziesz i tak" bo wtedy to bledne kolo...szkolenie mozna sobie w doope wsadzic:diabloti: Quote
furciaczek Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 [quote name='Niki-lidka']caly problem tkwi nie w tym czy ty sobie poradzisz z psem (bo jak bedziesz prowadzic go do malego to go ulozysz po swojemu od poczatku ok) tylko czy poradzisz sobie z wlascicielami, czy oni beda naprawde respektowali to co ty mowisz i robili tak jak ty mowisz, czy to bedzie "tak tak a my zrobimy po swojemy jak ty sobie pojdziesz i tak" bo wtedy to bledne kolo...szkolenie mozna sobie w doope wsadzic:diabloti:[/quote] No wlasnie wiem o Tym i to mnie w sumie najbardziej powstrzymuje:roll: Jacy sa ludzie wiadomo... no zobacze jak to bedzie, poznam ich od tej psiej strony i zdecyduje;) Matko jak bede musiala sama do Pl jechac to sie powiesze:shake: i jeszcze ojca blagac zeby psy do swojego samochodu wpuscil:roll: ale moze nie bedzie tak tragicznie, ostatnio sam zaproponowal podwozke swoim autem:loveu: Quote
maciaszek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Nadrobiłam już 20 stron :multi: :multi: :multi: Zostało mi jeszcze 20... Ale to później, bo teraz muszę się zbierać do pracy (jak mi się nie chce... :placz:, odzwyczaiłam się kompletnie po tym L4 :shake:). Miłego dnia i do spotkania wieczorem :) :loveu:. Quote
furciaczek Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 [quote name='maciaszek']Nadrobiłam już 20 stron :multi: :multi: :multi: Zostało mi jeszcze 20... Ale to później, bo teraz muszę się zbierać do pracy (jak mi się nie chce... :placz:, odzwyczaiłam się kompletnie po tym L4 :shake:). Miłego dnia i do spotkania wieczorem :) :loveu:.[/quote] Szybko Ci idzie :) A mi dogo od wczoraj tak muli ze az nie chce mi sie siedziec:shake: Quote
goldenka245 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Cześć Fur!:multi::loveu: Uuuu.... nieciekawie z tym paszportem, ale trzymam kciuki, napewno TZ dostanie tymczasowy ;) Prosze wygłaskać ode mnie Terrora:diabloti::loveu: Quote
Samturia Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Trzymam kciuki żeby z paszportem było OK! :) Quote
furciaczek Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 [quote name='goldenka245']Cześć Fur!:multi::loveu: Uuuu.... nieciekawie z tym paszportem, ale trzymam kciuki, napewno TZ dostanie tymczasowy ;) Prosze wygłaskać ode mnie Terrora:diabloti::loveu:[/quote] W poniedzialek sie wszytko okaze... Kociaty wyglaskany:loveu: [quote name='Samturia']Trzymam kciuki żeby z paszportem było OK! :)[/quote] nie dziekuje;) ehhh idy chyba do sklepu...a tak mi sie chce ze szkoda gadac:roll: Quote
eria Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 trzymam kciuki za ten paszport :lol: będzie dobrze!! Quote
Marta_Ares Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Hejka ale sie porobilo z tym paszportem mam nadzieje ze uda sie cos zalatwic i nie ebdziesz musiala sama do polski leciec Quote
sacred PIRANHA Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Witaj Furr...bylam w schronisku...nie moglam znalezc naszego CC...juz sie mialam poddac i wyszedl z budy:) wiecej info na mojej galerii, bo nie cche twojej zasmiecac:) zapraszam:) Quote
Recommended Posts