Molowe Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 http://img80.imageshack.us/img80/802/68936058.jpg jaki szczęśliwy :D http://img804.imageshack.us/img804/7048/72321391.jpg jak dumnie Mruczek kroczy :loveu: fajne te zdjęcia :) Quote
Karro Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='kalyna']http://img80.imageshack.us/img80/802/68936058.jpg jaki szczęśliwy pychol :) i jak mu ten śnieg pasuje :loveu: a kotkowi coś się nie podoba ten śnieg :lol: Kotki nasze nie są śniegolubne :D [quote name='vaness']kotek jest kociasty :loveu: :loveu: [quote name='Molowe']http://img80.imageshack.us/img80/802/68936058.jpg jaki szczęśliwy :D http://img804.imageshack.us/img804/7048/72321391.jpg jak dumnie Mruczek kroczy :loveu: fajne te zdjęcia :) Cieszę się że się zdjęcia podobaja. :) Quote
Nemooo Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Dawno mnie u Cesarka nie było :) Co tam u niego ??? :D A Ty już wyzdrowiałaś ??? :) Pozdrawiam :) Quote
Karro Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='Nemooo']Dawno mnie u Cesarka nie było :) Co tam u niego ??? :D A Ty już wyzdrowiałaś ??? :) Pozdrawiam :)[/QUOTE] Ja już prawie wyzdrowiałam. U Cesarka wszystko gra, a że nie pracowałam z nim wogóle przez ostatni tydzień różki mu na głowie wyrosły, ale ja już mu skutecznie przypiłuję :evil_lol: I jest kochany jak zawsze :loveu: Quote
Karro Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='Nemooo']Wygłaskaj go ode mnie :evil_lol:[/QUOTE] Zaraz idę mu dać kolację to wygłaskam :D Dziękuję w imnieniu Cesara za mizianko :evil_lol: Quote
kalyna Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='understandme']Kotki nasze nie są śniegolubne :D [/QUOTE] to tak jak moje :D i jak dooopcia zmarznie to biegusiem do domu.. ale wiosna idzie to znowu będą się wygrzewać :D A Cesar coraz bardziej przypomina ojca :loveu: Quote
vaness Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='understandme'] a że nie pracowałam z nim wogóle przez ostatni tydzień różki mu na głowie wyrosły, ale ja już mu skutecznie przypiłuję :evil_lol: I jest kochany jak zawsze :loveu:[/QUOTE] aż takich wielkich rogów chłopak na pewno nie ma :diabloti: Quote
betty_labrador Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 to fajnie że juz jesteś zdrowa :) pora na porządny spacer :diabloti: Quote
Karro Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='vaness']aż takich wielkich rogów chłopak na pewno nie ma :diabloti:[/QUOTE] No takie malutkie to ma :D [quote name='betty_labrador']to fajnie że juz jesteś zdrowa :) pora na porządny spacer :diabloti:[/QUOTE] No wkońcu dzisiaj był porządny :multi: [quote name='deer_1987']Rozki mu pasuja :loveu:[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='kalyna']to tak jak moje :D i jak dooopcia zmarznie to biegusiem do domu.. ale wiosna idzie to znowu będą się wygrzewać :D A Cesar coraz bardziej przypomina ojca :loveu:[/QUOTE] Bo koty to oczekują żeby je nosić po tym białym obrzydlistwie a nie wyrzucać na dwór :evil_lol: Quote
xyzxyz Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Wymiziaj ode mnie białego misia i przeproś, że zaniedbaliśmy Waszą galerię :) Quote
Falkaa Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Heej :) Co tam u Was? Wyczochraj niedzwiedzia ode mnie :loveu: swoja droga, faktycznie robi sie coraz bardziej podobny do tatusia.. a Tatus.. No coz. Pokazny kawal psa jak widzialam na poczatku :evil_lol: I zdjecie ze spaceru poprosze :loveu: Quote
Karro Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 Biscuit nie gniewamy się ;) Wymiziam :) [quote name='Falkaa']Heej :) Co tam u Was? Wyczochraj niedzwiedzia ode mnie :loveu: swoja droga, faktycznie robi sie coraz bardziej podobny do tatusia.. a Tatus.. No coz. Pokazny kawal psa jak widzialam na poczatku :evil_lol: I zdjecie ze spaceru poprosze :loveu: U Cesara wszystko gra, spacerujemy sobie. Ja dzisiaj na rozgrywkach w ręczną stłukłam sobie serdecznego palca w prawej ręce, czyli prawą mam juz totalnie pouszkadzaną... Mam zniszczone chyba ścięgna, czy coś tam, już nieodwracalnie prawdopodobnie, stłuczony kciuk - prawie zaleczony + dzisiejsza zdobycz stłuczony palec serdeczny :roll: A zdjęcia, może uda mi się zrobić, chyba że będzie pogoda taka jak teraz, to ponagrywam jakieś filmiki:p Quote
Karro Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 [quote name='biscuit']Tylko tak porządnie :D[/QUOTE] Okej :D:D:D Quote
Falkaa Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 O moj dobry boze :O co ty zes dziewczyno ze soba zrobila :evil_lol: mam nadzieje ze wszystko predkow wroci do normy.. zdrowka zycze :) NNo to jak masz zniszczone te sciegna, to jak? Co teraz? :shake: Quote
*Magda* Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='understandme'] Mam zniszczone chyba ścięgna, czy coś tam, już nieodwracalnie prawdopodobnie, stłuczony kciuk - prawie zaleczony + dzisiejsza zdobycz stłuczony palec serdeczny :roll: [/QUOTE] Lepiej Cię z domu nie wypuszczać :evil_lol: Quote
Karro Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 Wiesz ręka funnkcjonuje normalnie, tylko w stresie, jak się spinam, i jak duzo pisze to paskudztwo boli... Bo wogóle to miałam zmiażdżone mięsnie w ręce ( Mało brakowło do kości) bo... koń mnie ugryzł... A co do palców, kciuk lecze już ponad miesiąc, stłuczenie nawet czasem gorzej się goi niż złamanie, ale już prawie nie ma śladu po tym, to i ten serdeczny poboli 2 miesiące i przejdzie ;) Quote
*Magda* Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Coś Ty robiła, że Cię koń ugryzł? :crazyeye: Quote
Karro Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 [quote name='magdabroy']Coś Ty robiła, że Cię koń ugryzł? :crazyeye:[/QUOTE] Był za bardzo łapczywy i wziął moją rękę razem z marchewką :evil_lol: Ale tydzień po tym znów siedziałam na końskik grzbiecie :D Tylko teraz już nie mam gdzie jeździć a to wspaniałe doświadczenie :loveu: Quote
Karro Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 [quote name='deer_1987']Ale Ci sie porobilo z ta reka :([/QUOTE] Niom :( Akurat takie zbiegi okoliczności :( Ale dam radę :) Quote
taxelina Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 W to nie watpie, dzielna jestes :loveu: Quote
Recommended Posts