Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kalyna']http://img80.imageshack.us/img80/802/68936058.jpg jaki szczęśliwy pychol :) i jak mu ten śnieg pasuje :loveu:

a kotkowi coś się nie podoba ten śnieg :lol:
Kotki nasze nie są śniegolubne :D

[quote name='vaness']kotek jest kociasty :loveu:
:loveu:

[quote name='Molowe']http://img80.imageshack.us/img80/802/68936058.jpg jaki szczęśliwy :D
http://img804.imageshack.us/img804/7048/72321391.jpg jak dumnie Mruczek kroczy :loveu:

fajne te zdjęcia :)

Cieszę się że się zdjęcia podobaja. :)

Posted

[quote name='Nemooo']Dawno mnie u Cesarka nie było :)
Co tam u niego ??? :D
A Ty już wyzdrowiałaś ??? :)

Pozdrawiam :)[/QUOTE]

Ja już prawie wyzdrowiałam. U Cesarka wszystko gra, a że nie pracowałam z nim wogóle przez ostatni tydzień różki mu na głowie wyrosły, ale ja już mu skutecznie przypiłuję :evil_lol:
I jest kochany jak zawsze :loveu:

Posted

[quote name='Nemooo']Wygłaskaj go ode mnie :evil_lol:[/QUOTE]

Zaraz idę mu dać kolację to wygłaskam :D Dziękuję w imnieniu Cesara za mizianko :evil_lol:

Posted

[quote name='understandme']Kotki nasze nie są śniegolubne :D
[/QUOTE]
to tak jak moje :D i jak dooopcia zmarznie to biegusiem do domu.. ale wiosna idzie to znowu będą się wygrzewać :D

A Cesar coraz bardziej przypomina ojca :loveu:

Posted

[quote name='understandme'] a że nie pracowałam z nim wogóle przez ostatni tydzień różki mu na głowie wyrosły, ale ja już mu skutecznie przypiłuję :evil_lol:
I jest kochany jak zawsze :loveu:[/QUOTE]

aż takich wielkich rogów chłopak na pewno nie ma :diabloti:

Posted

[quote name='vaness']aż takich wielkich rogów chłopak na pewno nie ma :diabloti:[/QUOTE]

No takie malutkie to ma :D

[quote name='betty_labrador']to fajnie że juz jesteś zdrowa :) pora na porządny spacer :diabloti:[/QUOTE]

No wkońcu dzisiaj był porządny :multi:

[quote name='deer_1987']Rozki mu pasuja :loveu:[/QUOTE]

:evil_lol:

[quote name='kalyna']to tak jak moje :D i jak dooopcia zmarznie to biegusiem do domu.. ale wiosna idzie to znowu będą się wygrzewać :D

A Cesar coraz bardziej przypomina ojca :loveu:[/QUOTE]

Bo koty to oczekują żeby je nosić po tym białym obrzydlistwie a nie wyrzucać na dwór :evil_lol:

Posted

Heej :) Co tam u Was? Wyczochraj niedzwiedzia ode mnie :loveu: swoja droga, faktycznie robi sie coraz bardziej podobny do tatusia.. a Tatus.. No coz. Pokazny kawal psa jak widzialam na poczatku :evil_lol:
I zdjecie ze spaceru poprosze :loveu:

Posted

Biscuit nie gniewamy się ;) Wymiziam :)

[quote name='Falkaa']Heej :) Co tam u Was? Wyczochraj niedzwiedzia ode mnie :loveu: swoja droga, faktycznie robi sie coraz bardziej podobny do tatusia.. a Tatus.. No coz. Pokazny kawal psa jak widzialam na poczatku :evil_lol:
I zdjecie ze spaceru poprosze :loveu:

U Cesara wszystko gra, spacerujemy sobie. Ja dzisiaj na rozgrywkach w ręczną stłukłam sobie serdecznego palca w prawej ręce, czyli prawą mam juz totalnie pouszkadzaną...
Mam zniszczone chyba ścięgna, czy coś tam, już nieodwracalnie prawdopodobnie, stłuczony kciuk - prawie zaleczony + dzisiejsza zdobycz stłuczony palec serdeczny :roll:

A zdjęcia, może uda mi się zrobić, chyba że będzie pogoda taka jak teraz, to ponagrywam jakieś filmiki:p

Posted

O moj dobry boze :O co ty zes dziewczyno ze soba zrobila :evil_lol: mam nadzieje ze wszystko predkow wroci do normy.. zdrowka zycze :) NNo to jak masz zniszczone te sciegna, to jak? Co teraz? :shake:

Posted

[quote name='understandme']
Mam zniszczone chyba ścięgna, czy coś tam, już nieodwracalnie prawdopodobnie, stłuczony kciuk - prawie zaleczony + dzisiejsza zdobycz stłuczony palec serdeczny :roll:
[/QUOTE]

Lepiej Cię z domu nie wypuszczać :evil_lol:

Posted

Wiesz ręka funnkcjonuje normalnie, tylko w stresie, jak się spinam, i jak duzo pisze to paskudztwo boli... Bo wogóle to miałam zmiażdżone mięsnie w ręce ( Mało brakowło do kości) bo... koń mnie ugryzł...

A co do palców, kciuk lecze już ponad miesiąc, stłuczenie nawet czasem gorzej się goi niż złamanie, ale już prawie nie ma śladu po tym, to i ten serdeczny poboli 2 miesiące i przejdzie ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Coś Ty robiła, że Cię koń ugryzł? :crazyeye:[/QUOTE]

Był za bardzo łapczywy i wziął moją rękę razem z marchewką :evil_lol: Ale tydzień po tym znów siedziałam na końskik grzbiecie :D Tylko teraz już nie mam gdzie jeździć a to wspaniałe doświadczenie :loveu: