Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Psinka cudna.Uwielbiam duze psy, choc sama mam małego .
Z psami biegajacymi luzem masakra. Małego to ostatecznie mozna w takiej sytuacji na ręce...choc u nas to złe rozwiazanie, bo sunia dopiero wtedy zaczyna wsciekle szczekac...:roll:

Posted

deer_1987 napisał(a):

Od Marty_Ares :loveu:

savahna napisał(a):
Psinka cudna.Uwielbiam duze psy, choc sama mam małego .
Z psami biegajacymi luzem masakra. Małego to ostatecznie mozna w takiej sytuacji na ręce...choc u nas to złe rozwiazanie, bo sunia dopiero wtedy zaczyna wsciekle szczekac...:roll:

Dzięki, Cesara to raczej się nie podniesie bo wazy 52 kg :evil_lol:

Obama napisał(a):
Ej skąd Wy jesteście?? Tereny jakoś znajome .

Niedaleko Zgorzelca mieszkamy ;)

Talucha napisał(a):

Wymyziany :loveu:

unikatowydiament napisał(a):
piękny Chłopczyk:)

Dzięki :)

Posted

Moją koleżankę podciął kiedyś jej pies (notabene uciekał przed moim :D) wyleciała w powietrze na wysokość taką jak ma ON w kłębie i z takiej wysokości upadła na kość ogonową. Widok niesamowity, ból tyłka podobno też ;)

Posted

sator_k_ napisał(a):
Moją koleżankę podciął kiedyś jej pies (notabene uciekał przed moim :D) wyleciała w powietrze na wysokość taką jak ma ON w kłębie i z takiej wysokości upadła na kość ogonową. Widok niesamowity, ból tyłka podobno też ;)

nie zazdroszczę upadku :lol:
ale widok :loveu: dobrze, że sobie nic poważnego nie zrobiła, bo taki upadek różnie mógł się skończyć....

Posted

Ja kiedyś miałam stluczona kość ogonową strasznie boli :D ale ten widok musialbyc niesamowity,:D kurde nawet nie mam czasu na dogo wejsc normalnie... Teraz jestem np w telefonie...

Posted

To tak jak ja kiedyś szalałam na hamaku z koleżanką no i hamak się urwał-spadłam na tyłek i porządnie stłukłam sobie kośc ogonową. Chyba przez tydzień mnie bolała...
A z rozpędu od psa też zdarzyło mi się dostac, nic przyjemnego :lol: