Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sator_k_ napisał(a):
Bardzo mi się portrety podobają. :)

Dzięki :loveu:

betty_labrador napisał(a):
ojejciu jakie slodkie podskoki w zabawie :loveu: a ten konik i piesek pod drzewkiem nie bawia sie? :grins:

Jakoś one takie bez życia były :evil_lol:

deer_1987 napisał(a):
Jak on dumnie na niektorych wyglada :loveu:

Duma to cecha podhalanów :)

Misia&Ruby napisał(a):
http://img202.imageshack.us/img202/7792/59914288.jpg
Jakie cudne spojrzenie :loveu:
Ślicznotek :)

:loveu::loveu::loveu:

dOgLoV napisał(a):

lawendowa napisał(a):
Ależ bym się do takiego misia przytuliła :D

unikatowydiament napisał(a):
szczerze to Ja tak samo:)

cudny jest:)

Wszyscy chę się do niego przytulać :loveu:

Jakiś czas temu pisałam o koledze który się powiesił. To jedna z jego piosenek. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H7qE1qAikDw

Posted

Bonsai napisał(a):
Kochani, mam ogromną prośbę o głosowanie w konkursie: http://www.dogomania.pl/threads/217513

Jeśli spodoba Wam się zdjęcie, to byłabym bardzo wdzięczna za głosy na zdjęcie nr 2 - Rudzika z Psiego Anioła, który całe życie służył człowiekowi, a umarł... samotny w schronisku. Nie pozwólmy by podobny los spotkał Kostka - a na niego chciałabym przeznaczyć ewentualną wygraną.

Kostek to ten Amstaff co pokazywałam go kilka stron wcześniej :) Za kazdy głos wielkie dzięki :loveu:

Posted

kalyna napisał(a):
świetnie się razem bawią :loveu:

Keja napisał(a):
My także się witamy :p
Cesar jest piękny, taki dostojny misiek :loveu: Szczególnie te portrety, brak slów :loveu:

Dziękuje :loveu: Mi tez jego portrety najbardziej sie podobają :loveu:

Posted

Foteczki :loveu:

Co do kolegi-wprawdzie muzyka nie w moim stylu ;) ale głos miał fajny. Ostatnio kolega mojej koleżanki z klasy też się zabił-skoczył z 10 piętra :shake:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Czesc wieczornie :loveu: Jak tam zdrowie Cesara?

Cesar bardzo dobrze się czuje,wogóle go łapki nie bolą nawet po wysiłku, czy ganianiu z Gandzią :multi::loveu:

Talucha napisał(a):
Foteczki :loveu:

Co do kolegi-wprawdzie muzyka nie w moim stylu ;) ale głos miał fajny. Ostatnio kolega mojej koleżanki z klasy też się zabił-skoczył z 10 piętra :shake:

auć, straszne to jest, że tyle osób teraz się zabija ;( Muzyka też nie w moim stylu ;)

DemonOna napisał(a):
oba psiaki są Twoje??

Nie, tylko ten biały, wszystkie zwierzaki które mam są zaprezentowane w pierwszym poście(oprócz rybek :evil_lol:). Gandzia to koleżnaka Cesara.

Posted

Jeśli już kiedyś pytałam, to sorrki( zakrecona jestem ostatnio), ale Lusia to jakis miksik chyba, bo futerko ma niespotykanej barwy...chyba to sie niebieskie nazywa.Moja kociczka ma takie na łepku.:p

Posted

tak dokładnie, to jest umaszczenie niebieskie ;-) występuje też u psów... a kocia jest piękna i wygląda jak faktycznie jakiś mix rasowca, najbardziej do brytyjczyka mi pasuje i po futerku i po kształcie główki.

Posted

[quote name='savahna']Jeśli już kiedyś pytałam, to sorrki( zakrecona jestem ostatnio), ale Lusia to jakis miksik chyba, bo futerko ma niespotykanej barwy...chyba to sie niebieskie nazywa.Moja kociczka ma takie na łepku.:p

Mama Lusi ma sobie coś z Persa, a zkim sie puściła to nikt nie wie, byc może z jakimś rasowcem :)

[quote name='lawendowa']tak dokładnie, to jest umaszczenie niebieskie ;-) występuje też u psów... a kocia jest piękna i wygląda jak faktycznie jakiś mix rasowca, najbardziej do brytyjczyka mi pasuje i po futerku i po kształcie główki.

Albo do rosjana, tylko białe ma dodatkowo ;)

[quote name='unikatowydiament']witamy się popołudniowo:)

i wyczochraj malutkiego:)

Wyczochrany ;)

[quote name='Paula03']http://img577.imageshack.us/img577/8305/29132929.jpg
Ale się świetnie bawią :D

Oni tak zawsze :)

Zdjęcia kolejne z niedzieli: