Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='understandme']
Taaak ludzie się niesamowice patrzą.

Pomyślcie że kiedyś prowadziłam mojego poprzedniego podhalana naraz z yorkiem mojej kuzynki, wtedy to dopiero ludzie się patrzyli :D

Jak u mnie była Fargo i chodziłam na spacery z dwoma mastifami to ludzie się patrzyli z niedowierzaniem, zatrzymywali, pytali, to bardzo miłe. Oczywiście jak to ludzie zdarzają się nie miłe komentarze typu: "dwa duże psy, zamiast trzymać w kojcu to chodzi po mieście" ale takimi nie warto sobie głowy zaprzątać. A najlepiej było jak wychodziłam z trzema :lol: znaczy dwie mastifki i shih tzu hehe

Właśnie, ja to mam na co dzień. U mnie każdy spacer to mastif i shih tzu więc podobnie jak wtedy u Ciebie. ;)

Posted

Dobry wieczór.
[quote name='understandme']podhalany strasznie lubią podejmować same decyzje, czasem mi to trochę przeszkadza w szkoleniu, ale zawsze to bardzo cenie[/QUOTE]
Możliwe, że taka już jego (podhalana) natura,
ale przedstawiciel tej rasy jest psem dużym,
więc inaczej wygląda i odbywa się z nimi spacer,
gdy ciągnie na smyczy, a inaczej z psem małej wielkości.
[quote name='understandme']Pomyślcie że kiedyś prowadziłam mojego poprzedniego podhalana naraz z yorkiem mojej kuzynki, wtedy to dopiero ludzie się patrzyli[/QUOTE]Musiał być to bardzo komiczny widok:crazyeye:.
Gorąco pozdrawiam i czekam na zdjęcia.

Posted

[quote name='Bolsbokser']To My również się witamy i zapraszamy do siebie :)[/QUOTE]

Witamy się! Zaraz do Was zajrzę :)

[quote name='deer_1987']No to ladna roznica york a podhalan :)[/QUOTE]

Ale wzrok ludzi był najlepszy :evil_lol:

[quote name='dianusia921']Jak u mnie była Fargo i chodziłam na spacery z dwoma mastifami to ludzie się patrzyli z niedowierzaniem, zatrzymywali, pytali, to bardzo miłe. Oczywiście jak to ludzie zdarzają się nie miłe komentarze typu: "dwa duże psy, zamiast trzymać w kojcu to chodzi po mieście" ale takimi nie warto sobie głowy zaprzątać. A najlepiej było jak wychodziłam z trzema :lol: znaczy dwie mastifki i shih tzu hehe

Właśnie, ja to mam na co dzień. U mnie każdy spacer to mastif i shih tzu więc podobnie jak wtedy u Ciebie. ;)[/QUOTE]

dwie mastifki i shih tzu to musiało pięknie wyglądac :loveu:

[quote name='kalyna']ja też jak wychodzę to z małym Ciapkiem i trochę większą Sonią :D
ale będzie szał, jak będę mieć kiedyś 2 ONka :loveu:[/QUOTE]

No to życzę żeby marzenie o 2 onku się szybko spełniło :loveu:

[quote name='Kawalier']Dobry wieczór.

Możliwe, że taka już jego (podhalana) natura,
ale przedstawiciel tej rasy jest psem dużym,
więc inaczej wygląda i odbywa się z nimi spacer,
gdy ciągnie na smyczy, a inaczej z psem małej wielkości.
Musiał być to bardzo komiczny widok:crazyeye:.
Gorąco pozdrawiam i czekam na zdjęcia.[/QUOTE]

Zaraz coś dodam :)

Posted

Mam złą wiadomość, zmieniamy operatora internetu i prawdopodobnie od jutra do początku listopada nie będe miała inernetu. Będę wchodzić na dogo okazjonalnie tzn w telefonie jak złapie gdzieś wifi jednak pisac nie mogę i jak będzie jakaś inna okazja. :(

Posted

[quote name='understandme']Mam złą wiadomość, zmieniamy operatora internetu i prawdopodobnie od jutra do początku listopada nie będe miała inernetu. Będę wchodzić na dogo okazjonalnie tzn w telefonie jak złapie gdzieś wifi jednak pisac nie mogę i jak będzie jakaś inna okazja. :(

ojejku! jaka lipa totalna :/ szkoda. :( ale mam nadzieje ze szybko ten czas minie :) w sumie juz nie wiele zostalo :)

Posted

[quote name='Naklejka']Szkoda :(
W szkole spróbuj złapać wifi ;)[/QUOTE]

[quote name='betty_labrador']ojejku! jaka lipa totalna :/ szkoda. :( ale mam nadzieje ze szybko ten czas minie :) w sumie juz nie wiele zostalo :)[/QUOTE]

W szkole łapię wifi w jednym tylko miejscu. No ale będę miała potem w domu wifi i bede miała duża prędkość. Obecnie mamy płacimy za określoną prędkość a faktycznie jest cztery razu mniejsza! To jest chore... I to nie jest że tylko przez 1 dzień, tylko cały czas tak jest! Dlatego właśnie zmieniamy operatora, nawet teraz nie moge wejsć do Waszych wszystkich galerii bo mi się zawieszają strony :(

Posted

no to przez ten czas będziesz robić ogrom fotek, którymi się pochwalisz później :loveu:
a jak prędkość będzie duża to patrz jak szybko fotki będą się dodawać :)

Posted

[quote name='kalyna']no to przez ten czas będziesz robić ogrom fotek, którymi się pochwalisz później :loveu:
a jak prędkość będzie duża to patrz jak szybko fotki będą się dodawać :)[/QUOTE]

będę będę :)

No i będzie ich więcej, bo tak to pół godziny wrzucam fotki jeśli się nie chce pootwierać...