dianusia921 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='understandme'] Taaak ludzie się niesamowice patrzą. Pomyślcie że kiedyś prowadziłam mojego poprzedniego podhalana naraz z yorkiem mojej kuzynki, wtedy to dopiero ludzie się patrzyli :D Jak u mnie była Fargo i chodziłam na spacery z dwoma mastifami to ludzie się patrzyli z niedowierzaniem, zatrzymywali, pytali, to bardzo miłe. Oczywiście jak to ludzie zdarzają się nie miłe komentarze typu: "dwa duże psy, zamiast trzymać w kojcu to chodzi po mieście" ale takimi nie warto sobie głowy zaprzątać. A najlepiej było jak wychodziłam z trzema :lol: znaczy dwie mastifki i shih tzu hehe Właśnie, ja to mam na co dzień. U mnie każdy spacer to mastif i shih tzu więc podobnie jak wtedy u Ciebie. ;) Quote
kalyna Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 ja też jak wychodzę to z małym Ciapkiem i trochę większą Sonią :D ale będzie szał, jak będę mieć kiedyś 2 ONka :loveu: Quote
Kawalier Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Dobry wieczór. [quote name='understandme']podhalany strasznie lubią podejmować same decyzje, czasem mi to trochę przeszkadza w szkoleniu, ale zawsze to bardzo cenie[/QUOTE] Możliwe, że taka już jego (podhalana) natura, ale przedstawiciel tej rasy jest psem dużym, więc inaczej wygląda i odbywa się z nimi spacer, gdy ciągnie na smyczy, a inaczej z psem małej wielkości. [quote name='understandme']Pomyślcie że kiedyś prowadziłam mojego poprzedniego podhalana naraz z yorkiem mojej kuzynki, wtedy to dopiero ludzie się patrzyli[/QUOTE]Musiał być to bardzo komiczny widok:crazyeye:. Gorąco pozdrawiam i czekam na zdjęcia. Quote
Oscar Patric Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 mruczek cudo:) buziaczki Cesarowi i mruczusiowi zasyłam Quote
Karro Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 [quote name='Bolsbokser']To My również się witamy i zapraszamy do siebie :)[/QUOTE] Witamy się! Zaraz do Was zajrzę :) [quote name='deer_1987']No to ladna roznica york a podhalan :)[/QUOTE] Ale wzrok ludzi był najlepszy :evil_lol: [quote name='dianusia921']Jak u mnie była Fargo i chodziłam na spacery z dwoma mastifami to ludzie się patrzyli z niedowierzaniem, zatrzymywali, pytali, to bardzo miłe. Oczywiście jak to ludzie zdarzają się nie miłe komentarze typu: "dwa duże psy, zamiast trzymać w kojcu to chodzi po mieście" ale takimi nie warto sobie głowy zaprzątać. A najlepiej było jak wychodziłam z trzema :lol: znaczy dwie mastifki i shih tzu hehe Właśnie, ja to mam na co dzień. U mnie każdy spacer to mastif i shih tzu więc podobnie jak wtedy u Ciebie. ;)[/QUOTE] dwie mastifki i shih tzu to musiało pięknie wyglądac :loveu: [quote name='kalyna']ja też jak wychodzę to z małym Ciapkiem i trochę większą Sonią :D ale będzie szał, jak będę mieć kiedyś 2 ONka :loveu:[/QUOTE] No to życzę żeby marzenie o 2 onku się szybko spełniło :loveu: [quote name='Kawalier']Dobry wieczór. Możliwe, że taka już jego (podhalana) natura, ale przedstawiciel tej rasy jest psem dużym, więc inaczej wygląda i odbywa się z nimi spacer, gdy ciągnie na smyczy, a inaczej z psem małej wielkości. Musiał być to bardzo komiczny widok:crazyeye:. Gorąco pozdrawiam i czekam na zdjęcia.[/QUOTE] Zaraz coś dodam :) Quote
Karro Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Lusia postanowiła iść z nami na zakupy : Quote
Karro Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Ponieważ wczoraj byłam na meczu Turowa Zgorzelec z Śląskiem Wrocław ( 77- 56 ) Dam 3 najlepsze fotki ;) Quote
taxelina Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 http://img38.imageshack.us/img38/532/19988007.jpg ona ma piekny kolor :loveu: Quote
kalyna Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='understandme'] No to życzę żeby marzenie o 2 onku się szybko spełniło :loveu: nie dziękuję aby nie zapeszyć :) gdyby to ode mnie zależało to już miałabym co najmniej 2-3. a tak to jeden i wielkie czekanie na kolejnego :( http://img193.imageshack.us/img193/9598/61129522.jpg kot gotowy na zakupy :) Quote
betty_labrador Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 hehe kotek w koszyku, udawał grzybka :evil_lol: Quote
Kawalier Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Ale ma złowieszczy wzrok! http://img193.imageshack.us/img193/9598/61129522.jpg Quote
łamAga Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 A może ona pomyliła zbliżające sie świeta i szykuje juz sobie koszyczek do swieconki :evil_lol: meczyk :loveu: Quote
xyzxyz Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='understandme']Lusia postanowiła iść z nami na zakupy : Hihi , kochana kicia :loveu: Quote
Karro Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Mam złą wiadomość, zmieniamy operatora internetu i prawdopodobnie od jutra do początku listopada nie będe miała inernetu. Będę wchodzić na dogo okazjonalnie tzn w telefonie jak złapie gdzieś wifi jednak pisac nie mogę i jak będzie jakaś inna okazja. :( Quote
Naklejka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Szkoda :( W szkole spróbuj złapać wifi ;) Quote
betty_labrador Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='understandme']Mam złą wiadomość, zmieniamy operatora internetu i prawdopodobnie od jutra do początku listopada nie będe miała inernetu. Będę wchodzić na dogo okazjonalnie tzn w telefonie jak złapie gdzieś wifi jednak pisac nie mogę i jak będzie jakaś inna okazja. :( ojejku! jaka lipa totalna :/ szkoda. :( ale mam nadzieje ze szybko ten czas minie :) w sumie juz nie wiele zostalo :) Quote
Karro Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='Naklejka']Szkoda :( W szkole spróbuj złapać wifi ;)[/QUOTE] [quote name='betty_labrador']ojejku! jaka lipa totalna :/ szkoda. :( ale mam nadzieje ze szybko ten czas minie :) w sumie juz nie wiele zostalo :)[/QUOTE] W szkole łapię wifi w jednym tylko miejscu. No ale będę miała potem w domu wifi i bede miała duża prędkość. Obecnie mamy płacimy za określoną prędkość a faktycznie jest cztery razu mniejsza! To jest chore... I to nie jest że tylko przez 1 dzień, tylko cały czas tak jest! Dlatego właśnie zmieniamy operatora, nawet teraz nie moge wejsć do Waszych wszystkich galerii bo mi się zawieszają strony :( Quote
kalyna Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 no to przez ten czas będziesz robić ogrom fotek, którymi się pochwalisz później :loveu: a jak prędkość będzie duża to patrz jak szybko fotki będą się dodawać :) Quote
Karro Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='kalyna']no to przez ten czas będziesz robić ogrom fotek, którymi się pochwalisz później :loveu: a jak prędkość będzie duża to patrz jak szybko fotki będą się dodawać :)[/QUOTE] będę będę :) No i będzie ich więcej, bo tak to pół godziny wrzucam fotki jeśli się nie chce pootwierać... Quote
Oscar Patric Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 oj to szkoda:( podoba mi się Lusi kolorek Quote
Karro Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='unikatowydiament']oj to szkoda:( podoba mi się Lusi kolorek[/QUOTE] Lusia dziękuje :loveu: Quote
Talucha Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Właśnie rób fotki to będziesz miała co wstawiać, a my poczekamy :) Quote
Recommended Posts