Karro Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Dziękuję :loveu: chorować to ja już mogę po wystawie ale nie przed! ;) Quote
kalyna Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 understandme napisał(a): chorować to ja już mogę po wystawie ale nie przed! ;) to szybko pić coś ciepłego i w ciepłym się wylegiwać i może jakoś przetrwasz do wystawy :) zdrówka :) Quote
Ewa&Duffel Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Witamy się pierwszy raz :) Nadrobiłam całą galerię, Cezar jest pięknym psem :loveu: Bardzo mi się podoba w podhalanach ta 'misiowatość' ;) Mój golden jest czasami mylony z podhalanem, zazwyczaj przez starszych ludzi, bo jest jasny i dość spory :D Quote
Naklejka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Ja bym chciała do Wrocławia na wystawę, pozostało mi w tym roku tylko Zabrze... :( Quote
Karro Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 kalyna napisał(a):to szybko pić coś ciepłego i w ciepłym się wylegiwać i może jakoś przetrwasz do wystawy :) zdrówka :) Chyba wytrzymam do wystawy :) Już gardło nie boli tak bardzo przyszedł za to katar :( Ewa&Duffel napisał(a):Witamy się pierwszy raz :) Nadrobiłam całą galerię, Cezar jest pięknym psem :loveu: Bardzo mi się podoba w podhalanach ta 'misiowatość' ;) Mój golden jest czasami mylony z podhalanem, zazwyczaj przez starszych ludzi, bo jest jasny i dość spory :D Witamy się :loveu: Cesara niektórzy starsi ludzie mylą z pewnym goldenem ;) Cesar dziękuje za tak miłe komplementy :loveu: Zaraz do Was wpadnę :) Naklejka napisał(a):Ja bym chciała do Wrocławia na wystawę, pozostało mi w tym roku tylko Zabrze... :( Szkoda :( Tak wogóle to chciałam pochwalic dzisiaj Cesara, bo on myśli że kazdy piesek jest do zabawy i każdego można wąchać, a dzisiaj ładnie siedział i patrzył prosto na mnie gdy za nami przechodził pies i ładnie minął się z psem! :loveu: I już mu w biodrze nie strzela! Jesli już to baardzo bardzo rzadko :) Quote
taxelina Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 No wlasnie mialam pytac jak tam sie czuje Cesar! Super wiadomosci! Quote
Naklejka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 No to dobrze, że z biodrem lepiej :) Mój wciąż nie potrafi zrozumieć, że do psów nie podchodzimy i nie wyrywamy... :roll: Quote
Karro Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 deer_1987 napisał(a):No wlasnie mialam pytac jak tam sie czuje Cesar! Super wiadomosci! nawet już wrócilismy do krótkich truchtanych spacerków, Cesar już sam się wyrywał do truchtu :) Naklejka napisał(a):No to dobrze, że z biodrem lepiej :) Mój wciąż nie potrafi zrozumieć, że do psów nie podchodzimy i nie wyrywamy... :roll: Mój też za wszelką cenę chce się powąchać z psem ale tylko z mijanym na ulicy np, bo juz za ogrodzeniem dobrze nam idzie :) Quote
kalyna Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 no to najważniejsze, że zdrówko wraca do niego :) i mam nadzieję na fotki z wystawy :) Quote
kajkoowa Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Ja też chciałabym zobaczyć foty z wystawy :) Quote
Misia&Ruby Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Super, że z bioderkiem lepiej :) I też liczę na jakieś foty z wystawy :cool3: Quote
bety Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 understandme napisał(a): Tak wogóle to chciałam pochwalic dzisiaj Cesara, bo on myśli że kazdy piesek jest do zabawy i każdego można wąchać, a dzisiaj ładnie siedział i patrzył prosto na mnie gdy za nami przechodził pies i ładnie minął się z psem! :loveu: I już mu w biodrze nie strzela! Jesli już to baardzo bardzo rzadko :) Super wieści :) I jak było na wystawie? Pzdr Quote
Karro Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Wystawa super! Zdjęcia będe dodawać w najblizszym czasie przez kilka dni ze względu na ich sporą ilośc i brak czasu. Skupiłam się głównie na Psach pasterskich i chartach, bo akurat takie były ringi. Oraz miałam okazję obejrzeć pokaz psów policyjnych, cywilnych i pokaz posłuszeństwa. Porozmawaiałam z kilkoma hodowcami owczarków podhalańskich. Bardzo było miło. No i kupiłam wkońcu tabliczkę ostrzegawczą z wizerunkiem podhalana na drzwi! :) No to zaczynamy od Owczarków niemieckich: Zaraz dodam jeszcze kilka zdjęć onków. Quote
taxelina Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Onki sie bardzo ladnie prezentuja! Quote
Naklejka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Masz tybcie? Nie wiem w który dzień były :D Quote
Karro Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Naklejka napisał(a):Masz tybcie? Nie wiem w który dzień były :D Niestety tybcie miały być dzisiaj :( A mogłam jechec tylko w sobotę ;) Quote
Talucha Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Uwielbiam ONki z czarnymi maskami ;) Quote
Karro Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Talucha napisał(a):Uwielbiam ONki z czarnymi maskami ;) JA też ! ;) Quote
kalyna Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 oooo ONki :loveu: uwielbiam je :) a tych pokazów to zazdroszczę ogromnie :) Quote
Misia&Ruby Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ładne niektóre ONki :) A myśliwce wtedy jakieś były? Quote
łamAga Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Piekne Onki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Karro Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 kalyna napisał(a):oooo ONki :loveu: uwielbiam je :) a tych pokazów to zazdroszczę ogromnie :) Czasami takie pokazy są też podczas jakiś festynów w mieście, przynajmniej tak kiedyś u mnie było :) Misia&Ruby napisał(a):Ładne niektóre ONki :) A myśliwce wtedy jakieś były? Były retrivery, teriery, spaniele, charty, pasterskie, ( i w niedzielę reszta ) jednak ja przyjechałam głównie dla podhalanów i na ringach się skupiłam gdzie one miały być wystawiane, po wszystkich ringach nie latałam bo np teriery były kawał drogi od pasterskich wystawiane, a pokazy miałam niedaleko akurat :D dOgLoV napisał(a):Piekne Onki :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: Strasznie duzo ich tam było :) A dzisiaj Wilczaki czechosłowackie zaprezentuję, przepiękne psy : Quote
taxelina Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Widze ze wilczakow coraz wiecej :) tylko ze to trudna rasa w sumie.... Quote
Recommended Posts