Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

understandme napisał(a):

chorować to ja już mogę po wystawie ale nie przed! ;)

to szybko pić coś ciepłego i w ciepłym się wylegiwać i może jakoś przetrwasz do wystawy :)
zdrówka :)

Posted

Witamy się pierwszy raz :)
Nadrobiłam całą galerię, Cezar jest pięknym psem :loveu: Bardzo mi się podoba w podhalanach ta 'misiowatość' ;)
Mój golden jest czasami mylony z podhalanem, zazwyczaj przez starszych ludzi, bo jest jasny i dość spory :D

Posted

kalyna napisał(a):
to szybko pić coś ciepłego i w ciepłym się wylegiwać i może jakoś przetrwasz do wystawy :)
zdrówka :)

Chyba wytrzymam do wystawy :) Już gardło nie boli tak bardzo przyszedł za to katar :(

Ewa&Duffel napisał(a):
Witamy się pierwszy raz :)
Nadrobiłam całą galerię, Cezar jest pięknym psem :loveu: Bardzo mi się podoba w podhalanach ta 'misiowatość' ;)
Mój golden jest czasami mylony z podhalanem, zazwyczaj przez starszych ludzi, bo jest jasny i dość spory :D

Witamy się :loveu: Cesara niektórzy starsi ludzie mylą z pewnym goldenem ;) Cesar dziękuje za tak miłe komplementy :loveu: Zaraz do Was wpadnę :)

Naklejka napisał(a):
Ja bym chciała do Wrocławia na wystawę, pozostało mi w tym roku tylko Zabrze... :(

Szkoda :(

Tak wogóle to chciałam pochwalic dzisiaj Cesara, bo on myśli że kazdy piesek jest do zabawy i każdego można wąchać, a dzisiaj ładnie siedział i patrzył prosto na mnie gdy za nami przechodził pies i ładnie minął się z psem! :loveu:

I już mu w biodrze nie strzela! Jesli już to baardzo bardzo rzadko :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
No wlasnie mialam pytac jak tam sie czuje Cesar! Super wiadomosci!

nawet już wrócilismy do krótkich truchtanych spacerków, Cesar już sam się wyrywał do truchtu :)

Naklejka napisał(a):
No to dobrze, że z biodrem lepiej :)
Mój wciąż nie potrafi zrozumieć, że do psów nie podchodzimy i nie wyrywamy... :roll:

Mój też za wszelką cenę chce się powąchać z psem ale tylko z mijanym na ulicy np, bo juz za ogrodzeniem dobrze nam idzie :)

Posted

understandme napisał(a):

Tak wogóle to chciałam pochwalic dzisiaj Cesara, bo on myśli że kazdy piesek jest do zabawy i każdego można wąchać, a dzisiaj ładnie siedział i patrzył prosto na mnie gdy za nami przechodził pies i ładnie minął się z psem! :loveu:

I już mu w biodrze nie strzela! Jesli już to baardzo bardzo rzadko :)

Super wieści :)

I jak było na wystawie?

Pzdr

Posted

Wystawa super! Zdjęcia będe dodawać w najblizszym czasie przez kilka dni ze względu na ich sporą ilośc i brak czasu. Skupiłam się głównie na Psach pasterskich i chartach, bo akurat takie były ringi. Oraz miałam okazję obejrzeć pokaz psów policyjnych, cywilnych i pokaz posłuszeństwa. Porozmawaiałam z kilkoma hodowcami owczarków podhalańskich. Bardzo było miło. No i kupiłam wkońcu tabliczkę ostrzegawczą z wizerunkiem podhalana na drzwi! :)

No to zaczynamy od Owczarków niemieckich:

Zaraz dodam jeszcze kilka zdjęć onków.

Posted

kalyna napisał(a):
oooo ONki :loveu:
uwielbiam je :) a tych pokazów to zazdroszczę ogromnie :)

Czasami takie pokazy są też podczas jakiś festynów w mieście, przynajmniej tak kiedyś u mnie było :)

Misia&Ruby napisał(a):
Ładne niektóre ONki :)
A myśliwce wtedy jakieś były?

Były retrivery, teriery, spaniele, charty, pasterskie, ( i w niedzielę reszta ) jednak ja przyjechałam głównie dla podhalanów i na ringach się skupiłam gdzie one miały być wystawiane, po wszystkich ringach nie latałam bo np teriery były kawał drogi od pasterskich wystawiane, a pokazy miałam niedaleko akurat :D

dOgLoV napisał(a):
Piekne Onki :loveu::loveu::loveu::loveu:

:loveu: Strasznie duzo ich tam było :)

A dzisiaj Wilczaki czechosłowackie zaprezentuję, przepiękne psy :