Bjuta Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='hebanowa']A jak wkleić w ogłoszeniach filmik?jaki link podać? Nie pogniewasz się Bjuta jak wykorzystam Twój filmik?:lol:[/QUOTE] No pewnie, że nie. Na ogół się po prostu wkleja link [url]http://vimeo.com/32629686[/url] , czasem są jakieś myki żeby go wcisnąć -ale to zależy od portalu Quote
hebanowa Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Bjuta mówiła ,że Lukas ma nie tak mało wejść na allegro,więc wzbudza zainteresowanie . Quote
Monika z Katowic Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='hebanowa']Bjuta mówiła ,że Lukas ma nie tak mało wejść na allegro,więc wzbudza zainteresowanie .[/QUOTE] Zerknęłam na allegro - obecnie Lukas ma aż 211 wejść. :) Quote
nira13 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ode mnie też ma ogłoszenia:) Tylko tych domków brak - a psiaków przybywa w zastrszającym tempie.... Quote
hebanowa Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Może zainwestować w ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim lub Wyborczej?Co myślicie? Święta to posiadówy i ludzie czytają gazetki z nudów. Bjuta zrobiła ogłoszenie na allegro i ma wszędzie praktycznie swoje wtyczki i w ogóle żadnego odzewu. Quote
Bjuta Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 W DZ w zwykły dzień to tylko 12 zł, ale nam się nie sprawdziły. Na piątek do 40 zł. Syla się najlepiej orientuje jak to wygląda. Allegro wznowiłam. Quote
tajga6 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 nadrabiam zaległości... Moje ogłoszenie na gumtree jakiś czas temu odświeżone ponownie. Ściągnę sobie nowe fotki. Quote
nira13 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Podnoszę psiaczka. Jakieś nowinki, dzwonił ktokolwiek???? Pamietam o nim jak wcześniej pisałam ale zastój straszny w adopcjach się zrobił...Psów przybywa - domków brak... A Lukasa zaciągłam do nowego stowarzyszenia pomagającego hasiorkom:) Quote
ania > Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='nira13']A Lukasa zaciągłam do nowego stowarzyszenia pomagającego hasiorkom:)[/QUOTE] dziękujemy :) Quote
hebanowa Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Też dzięki Nira13.Na razie niespecjalne zainteresowanie :shake: Lukasem. Quote
Monika z Katowic Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='hebanowa'] Na razie niespecjalne zainteresowanie :shake: Lukasem.[/QUOTE] Może nowy rok przyniesie dla Lukasa jakiś przełom? Chyba trzeba intensywniej reklamować Lukasa jako "wyjątkowego kundelka z domieszką huskiego"... :) Quote
J_ulia Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='Monika z Katowic']Może nowy rok przyniesie dla Lukasa jakiś przełom? Chyba trzeba intensywniej reklamować Lukasa jako "wyjątkowego kundelka z domieszką huskiego"... :)[/QUOTE] Monika ma rację. "Prawdziwych" haszczaków jest na pęczki i ludzie, którzy szukają tego typu psa maja w czym wybierać. Lukasz przegrywa rywalizacje, bo w porównaniu z tymi psiakami wypada bardzo nie pozornie. Jako kundelek o wyjątkowej urodzie miałby dużo większe szanse bo... Polacy kochaja kundelki. Quote
hebanowa Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Buziaczki :loveu:dla Bjuty ,bo sprezentowała Lukasowi pod choinkę wznowienie allegro:multi: Quote
ania > Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 dziękujemy Bjutko! koniecznie musimy zacząć go porządnie reklamować, bo inaczej nikt się nie dowie że istnieje takie fajne psisko! :):loveu: Quote
Bjuta Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Lukas jest b. fajny. Musi gdzieś być dla niego dom! Quote
hebanowa Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Teraz całkiem zmienię ogłoszenia Lukasa-wymienię na nowe to może coś z tego będzie. Quote
Monika z Katowic Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='hebanowa']Teraz całkiem zmienię ogłoszenia Lukasa-wymienię na nowe to może coś z tego będzie.[/QUOTE] Świetny pomysł - też myślę, że trzeba próbować z różnymi ogłoszeniami Lukasa aż do skutku! To przecież wspaniały psiak - radosny, miły, energiczny...:loveu: Quote
Isiak Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Umieściłam Lukasa na swoim blogu. Tak długo już czeka na domek! Quote
ania > Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 do kogo prawnie należy Lukas? z kim będzie podpisywana umowa adopcyjna? Quote
hebanowa Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 [IMG]http://i43.tinypic.com/2vactw2.gif[/IMG][I][COLOR=red][B][SIZE=3]Kochany LUKASKU!!! Niech Ci się szczęści a pod choinkę niech Ci Mikołaj przyniesie kopertę z nowym domkiem,najlepiej takim z dużym ogrodem ,z widokiem na las i posłankiem w salonie oraz głaskającą dłonią[/SIZE][/B][/COLOR][/I]:loveu: Ps.Umowa adopcyjna będzie między którąś z nas a nową Panią/em. Quote
Recommended Posts