Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 891
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=blue][B]MÓJ BAZAREK OKRUCHOWY DLA LUKASA ZAKOŃCZONY.[/B][/COLOR]
Przesłałam na konto Hebanowej - naszego nowego skarbnika - kwotę: [B]463 zł.[/B]:loveu:

Proszę o potwierdzenie wpływu pieniędzy na tym wątku: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/213583-Bazarek-zako%C5%84czony-wszystkie-okruchy-chleba-dla-lukasa-sprzedane-i-zap%C5%82acone."]Bazarek zakończony - wszystkie okruchy chleba dla Lukasa sprzedane i zapłacone.[/URL]

Posted

Dzięki Monika :lol:.
Poratowałaś niesamowicie Lukasa, w tym jego nieszczęściu ,wspaniałym bazarkiem:loveu::loveu::loveu:.
Taka kwota to ok.1,5 miesiąca jego bezdomnej egzystencji....
W tak trudnej sytuacji jest to też prawdziwy przypływ dobrej energii w kierunku szukania domu:lol::lol::lol:.

Posted

[quote name='hebanowa']Dzisiaj otrzymałam wpłaty od Łukasza 1496,82 i od Moniki z bazarku okruchowego w wysokości 463 zł:loveu:.[/QUOTE]

Ufff! To cudownie, że nasz Lukasek ma zabezpieczenie finansowe. :multi:
W Jego koszyczku zgromadziliśmy dzięki Wspaniałym Darczyńcom: [B]1959 zł 82 grosze.[/B]:loveu:
Najbliższy wydatek to kastracja.

Oczywiście przez cały czas intensywnie poszukujemy prawdziwego domu!

Posted

Domu ani widu ani słychu:shake::shake::shake:.
Jedyna pociecha ,że Lukasek ma jakieś zabezpieczenie ,niemniej jednak czas leci nieubłaganie:crazyeye: i tygodnie mijają bardzo szybko.

Posted

[quote name='majowa']poszła moja skromna wpłata na ten miesiąc, żałuje, ze tylko tyle[/QUOTE]

[B]Majowa:loveu:.
Jestem Ci ogromnie wdzięczna za pomoc;).
Ja mówię ,że każda kropla porusza morze:lol::lol::lol:. [/B]
Zrobiłam pierwszy banerek,jak Wam się podoba???czy ktoś chciałby poreklamować Lukasa?

Posted

Lukas będzie miał w najbliższym czasie kastrację:shake:.
Jak to każdy zabieg chirurgiczny nie jest 100%bezpieczny ,ale mam nadzieję ,że Lukas przejdzie go bezproblemowo;).