azalia Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Zastanawiam się,dlaczego taki piękny,sympwtyczny pies nie ma jeszcze domu,czy nikt o niego nie pyta? Quote
Monika z Katowic Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='azalia']Zastanawiam się,dlaczego taki piękny,sympwtyczny pies nie ma jeszcze domu,czy nikt o niego nie pyta?[/QUOTE] Lukas ma bardzo dużo głoszeń, ma też wydarzenie na FB... Domku? Dobry domku? Gdzie jesteś? Quote
hebanowa Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Wkrótce jedziemy do hotelu odwiedzić Lukaska . Będą nowe fotki i nowa energia,w kierunku szukania domku:lol:. Quote
Monika z Katowic Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='hebanowa']Wkrótce jedziemy do hotelu odwiedzić Lukaska . Będą nowe fotki i nowa energia,w kierunku szukania domku:lol:.[/QUOTE] Tak! :) Tak!:) Będą nowe fotki, a może nawet filmik z pięknym i serdecznym Lukasem w roli głównej! Quote
Monika z Katowic Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='azalia']Odwiedzam pięknego chłopaka.[/QUOTE] Lukasek bardzo dziękuje za miłe odwiedziny.:) Bazarek okruchowy Lukasa już finiszuje - czekam tylko na wpłatę ostatniego "okruszkowego udziałowca". :) Quote
Monika z Katowic Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [COLOR=blue][B]MÓJ BAZAREK OKRUCHOWY DLA LUKASA ZAKOŃCZONY.[/B][/COLOR] Przesłałam na konto Hebanowej - naszego nowego skarbnika - kwotę: [B]463 zł.[/B]:loveu: Proszę o potwierdzenie wpływu pieniędzy na tym wątku: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/213583-Bazarek-zako%C5%84czony-wszystkie-okruchy-chleba-dla-lukasa-sprzedane-i-zap%C5%82acone."]Bazarek zakończony - wszystkie okruchy chleba dla Lukasa sprzedane i zapłacone.[/URL] Quote
hebanowa Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Dzięki Monika :lol:. Poratowałaś niesamowicie Lukasa, w tym jego nieszczęściu ,wspaniałym bazarkiem:loveu::loveu::loveu:. Taka kwota to ok.1,5 miesiąca jego bezdomnej egzystencji.... W tak trudnej sytuacji jest to też prawdziwy przypływ dobrej energii w kierunku szukania domu:lol::lol::lol:. Quote
Łukasz__ Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Dziś zgodnie z umową przelewam 1496,82 zł z konta Lukaska na konto Hebanowej. Dziękuje i przepraszam jeśli okazałem się nierzetelny. Quote
hebanowa Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Dzisiaj otrzymałam wpłaty od Łukasza 1496,82 i od Moniki z Katowic z bazarku okruchowego w wysokości 463 zł:loveu:. Quote
majowa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 hebanowa, daj mi swoj numer konta na pw, w tym miesiacu cos dla Lukaska mam Quote
Monika z Katowic Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 [quote name='hebanowa']Dzisiaj otrzymałam wpłaty od Łukasza 1496,82 i od Moniki z bazarku okruchowego w wysokości 463 zł:loveu:.[/QUOTE] Ufff! To cudownie, że nasz Lukasek ma zabezpieczenie finansowe. :multi: W Jego koszyczku zgromadziliśmy dzięki Wspaniałym Darczyńcom: [B]1959 zł 82 grosze.[/B]:loveu: Najbliższy wydatek to kastracja. Oczywiście przez cały czas intensywnie poszukujemy prawdziwego domu! Quote
hebanowa Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Domu ani widu ani słychu:shake::shake::shake:. Jedyna pociecha ,że Lukasek ma jakieś zabezpieczenie ,niemniej jednak czas leci nieubłaganie:crazyeye: i tygodnie mijają bardzo szybko. Quote
hebanowa Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Hop Lukasku :loveu::loveu::loveu:,bo widzę ,że spadasz na szary koniec:mad:. Quote
hebanowa Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [COLOR=darkred][B][SIZE=3]Witamy Cię Majowa:multi:. Ty już po wakacyjnych wojażach???:lol: Wybierasz się może w odwiedziny do LUKASKA? [/SIZE][/B][/COLOR]:razz: Quote
majowa Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 juz po urlopie wybrać nie mam się jak, raz chciałam z TZ jechać a on w pracy po za domem a dwa pracuje do 19 prawie codziennie Quote
hebanowa Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Odnośnie Lukasa dosłownie żadnego telefonu nie ma,żadnego zapytania:mad::mad::mad: Quote
Monika z Katowic Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='hebanowa']Odnośnie Lukasa dosłownie żadnego telefonu nie ma,żadnego zapytania:mad::mad::mad:[/QUOTE] To takie smutne! :( Zwłaszcza, że Lukas to wesoły, sympatyczny i ufny psiak!:loveu: Quote
majowa Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 poszła moja skromna wpłata na ten miesiąc, żałuje, ze tylko tyle Quote
hebanowa Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 [quote name='majowa']poszła moja skromna wpłata na ten miesiąc, żałuje, ze tylko tyle[/QUOTE] [B]Majowa:loveu:. Jestem Ci ogromnie wdzięczna za pomoc;). Ja mówię ,że każda kropla porusza morze:lol::lol::lol:. [/B] Zrobiłam pierwszy banerek,jak Wam się podoba???czy ktoś chciałby poreklamować Lukasa? Quote
hebanowa Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Lukas będzie miał w najbliższym czasie kastrację:shake:. Jak to każdy zabieg chirurgiczny nie jest 100%bezpieczny ,ale mam nadzieję ,że Lukas przejdzie go bezproblemowo;). Quote
Recommended Posts