hebanowa Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Umówiłam się z hotelikiem w Przebieczanach ,że tak ok.1 września zapłacimy za drugi miesiąc hotelikowania. Więc Łukaszu:lol:,jakbyś mógł potwierdzić na wątku ,że opłata poszła;););)... Quote
Monika z Katowic Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='hebanowa']Umówiłam się z hotelikiem w Przebieczanach ,że tak ok.1 września zapłacimy za drugi miesiąc hotelikowania. Więc Łukaszu:lol:,jakbyś mógł potwierdzić na wątku ,że opłata poszła;););)...[/QUOTE] Szefowo wątku![B] I jeszcze kastracja Lukasa - 150 zł. [/B] To 150 zł też trzeba wysłać, jak najszybciej na konto hoteliku. Mam info z FB o wpływie nowych darowizn dla Lukasa na konto naszego skarbnika. I mam z FB pytania o potwierdzenie! :( Kiedy mogę spodziewać się uzupełnienia przez naszego skarbnika nowych wpłat? :( Quote
hebanowa Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Dla optymistycznego akcentu fotka ze słonecznego Rodos:loveu:[IMG]http://i52.tinypic.com/2vjvqe1.jpg[/IMG] Quote
tajga6 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Witajcie, na fb zamieściłam plakat i ulotki do pobrania i wydruku. Rozesłałam też wiadomość do gości, ale mam wrażenie, że jakieś problemy techniczne na fb nastąpiły i nie jestem pewna czy wiadomość doszła... Moniko- prośbę mam zatem, sprawdź proszę w swoich wiadomościach, czy komunikat dotarł, jeśli nie, to trzeba ponowić... Tutaj przeklejam linka do pobrania: w moim poście poniżej poprawione pliki i linki Sprawdźcie proszę, czy wszystko ok. Quote
Monika z Katowic Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='tajga6']Witajcie, na fb zamieściłam plakat i ulotki do pobrania i wydruku. Rozesłałam też wiadomość do gości, ale mam wrażenie, że jakieś problemy techniczne na fb nastąpiły i nie jestem pewna czy wiadomość doszła... Moniko- prośbę mam zatem, sprawdź proszę w swoich wiadomościach, czy komunikat dotarł, jeśli nie, to trzeba ponowić... Tutaj przeklejam linka do pobrania: Plakat: [URL]http://tinypic.pl/wxb04pabphph[/URL] ulotki: [URL]http://tinypic.pl/p3a58csx8adr[/URL] Sprawdźcie proszę, czy wszystko ok.[/QUOTE] ŚLICZNE!:loveu::loveu::loveu: Tylko mała prośba - czy dałoby się dodać wszędzie drugi telefon? :) Niestety teraz sprawdziłam na FB - nie mam żadnych wiadomości! Quote
tajga6 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='Monika z Katowic']ŚLICZNE!:loveu::loveu::loveu: Tylko mała prośba - czy dałoby się dodać wszędzie drugi telefon? :) Niestety teraz sprawdziłam na FB - nie mam żadnych wiadomości![/QUOTE] Witaj Monika Na fb zamieściłam poprawiony plakat (z drugim telefonem). Próbowałam ponownie wysłać wiadomość do gości, ale coś jest nie tak, nie wychodzi i bardzo mnie to złości :angryy: Spróbuj proszę wysłać, może dla Ciebie fb będzie łaskawszy... W wiadomości zamieszczałam to samo info, które jest pod plakatem i ulotkami plus dodawalam prośbę na zwrócenie uwagi na prośbę Joanny w sprawie kotków. Niestety mam dużo pracy i nie mogę ponawiać prób. Jeśli będziesz miała chwilkę, zamieść nowy plakat z fb na hostingu tiny i linka tutaj... Quote
Monika z Katowic Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Niestety - nadal nic nie da się wysłać do gości wydarzenia z FB... :( Quote
Mortes Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Witam poszukuje kogos z doświadczeniem w sprawdzaniu domów. Jest to miejscowośc Mazańcowice kolo Bielska -Białej. Pies to husky Quote
tajga6 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Nie wiem co się dzieje z tą funkcją na fb, nie mam kiedy się zagłębić w temat :shake: Niedobrze! Chciałam aby sprawnie ruszyła akcja reklamowania Lukasa... Tymczasem przekazujcie info o tej babie oszustce wszystkim, przytuliskom, schroniskom itd Zupełnie nie rozumiem, dlaczego może nadal to robić skoro była kontrola, powinna być oskarżona itd: [url]http://interwencja.interia.pl/wczoraj/news?inf=1687841[/url] Quote
tajga6 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Uwaga! Wklejam linki do poprawionych plików. Wczoraj wrzuciłam za mały plik ulotek:( przepraszam, wszystko przez zmęczenie i po nocy robota;( ulotki: [U][url]http://tinypic.pl/03f06z5fgijy[/url][/U] plakat: [U][URL]http://tinypic.pl/4z5at0zykxu0[/URL][/U] Same przeszkody jakieś techniczne, od 2 dni na fb... Quote
Łukasz__ Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Zaraz sprawdzę konto i zaktualizuję w drugim poście Quote
Monika z Katowic Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='Łukasz__']Zaraz sprawdzę konto i zaktualizuję w drugim poście[/QUOTE] Łukasz? Łukasz? I gdzie ta aktualizacja? :crazyeye::crazyeye: [B]Niemożliwe, że nic nie ma![/B] Parę osób na FB informowało mnie o swojej wpłacie i ja sama wysłałam deklarację. Ona już musi być, drogi Łukaszu, bo mamy konto w tym samym banku! Ja się dwoję i troję na Dogo i na FB, by zdobyć pieniądze dla Lukasa, a aktualizacji wpłat jak nie ma tak nie ma. :(:(:( [COLOR=blue]---------------------------[/COLOR] [B] [COLOR=blue]Oznajmiam uroczyście, że na "BAZARKU OKRUCHOWYM DLA LUKASA" wszystkie okruszki sprzedałam!:multi::multi::multi: [/COLOR][/B] Niedługo więc zbiorę i wyślę pieniądze z bazarku Lukasa, ale obawiam się, że będę czekać, czekać, czekać, czekać, czekać ... na potwierdzenie skarbnika na bazarkowym wątku. A zależy mi na szybkim potwierdzeniu po wpływie pieniędzy zebranych na bazarku! Quote
tajga6 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 przyłączam się do prośby Moniki. Linki do plików jeśli można, warto podać w pierwszym poście. Quote
hebanowa Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 [B][SIZE=3][COLOR=blue]Czekamy niecierpliwie na rozliczenie naszego skarbnika:lol::lol::lol:. [/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=royalblue][B][SIZE=3]Zainteresowanie osób wpłacających na Lukasa jest naprawdę duże:loveu: i nie chciałabym zawieźć nikogo ,komu los pieska nie jest obojętny:shake::shake::shake:. Już prosiłam Łukasz parę dni temu na PW ,żeby wyznaczył dzień tygodnia kiedy ukaże się rozliczenie dokładne i rzetelne....... [/SIZE][/B][/COLOR]:lol:. Quote
Monika z Katowic Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 [COLOR=red]Do skarbnika Łukasza!!! Pilnie proszę o weryfikację i potwierdzenie wpłat!!![/COLOR] Skarbniku Łukaszu! Podaję konkrety - [B]te osoby wysłały pieniądze na Twoje konto, a nie ma potwierdzenia[/B]!!!! Z FB prosiły o potwierdzenie następujące osoby: Monika z Katowic - 20 zł - deklaracja stała Lidia H.S. - 25 zł -deklaracja stała Jednorazowe: Elizabeth G.(to wpłynęło z W-wy od Marty N. z dopiskiem: "z paypayla") - 100 zł Monika D. 150 zł Małgorzata L.S. Barbara F. Joanna D.H. Wirginia I.O. Iwona B. Gosia R. Oczywiście spodziewam się, że jest nieco więcej wpłat, bo w toku wydarzenia jeszcze kilka osób wpisało, że wysłało... Quote
Łukasz__ Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Post drugi uaktualniony. Nie rozumię zarzutów odnośnie mojej nierzetelności - rozumię,że każdy martwi się o własne pieniądze,ale chyba każdy każdy z nas jest też człowiekiem posiadającym jakieś życie, jakieś obowiązki - czego poniektórzy niestety zrozumieć nie potrafią. Bardzo chciałem być blisko Lukasa - pomagając chociażby w prowadzeniu księgowości - ale niestety nie nadaję się na Jego Skarbnika - ponieważ nie spełniam wszelkich Waszych wymagań - m.in nie jestem w stanie po 10 razy dziennie sprawdzać konta. Z przykrością więc muszę poprosić, abyście znalazły innego rzetelniejszego człowieka, ja Lukasowi będę kibicował ogłaszając Go i podczytując wątek, bo jest mi bardzo bliski. [I][B]Chciałbym dodać Pani Moniko,że wpłaty od p. Wirgini i Joanny D.H niestety nie mam jeszcze[/B][/I] Quote
Monika z Katowic Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Dziękuję! Rozliczenia [B]natychmiast[/B] umieściłam w wydarzeniu Lukasa. Przypominam, że Lukas w większości jest wspomagany z FB. Nic na to nie poradzę, że społeczność Fb jest bardzo wymagająca w sprawie terminowości rozliczeń. Cóż... jeżeli chcemy osiągnąć jakieś pozytywne efekty w pomocy bezdomnym zwierzętom musimy niestety robić to (bardzo często!) kosztem życia prywatnego... Tak to już jest! Quote
hebanowa Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 [B][SIZE=3][COLOR=blue]Nie ma co się gniewać:lol:. Grunt ,że Lukasek ma środki ,żeby przeżyć parę miesięcy bezpiecznie:loveu::loveu::loveu:. [SIZE=2][COLOR=navy]Mogę odciążyć Cię Łukaszu z funkcji skarbnika skoro to Ci się daje we znaki nieco ,ja się postaram i będę sprawdzać ewentualne wpływy nawet codziennie:lol::lol::lol:. Tak ,żeby wszyscy byli zadowolenie :lol:. Super,że zajmiesz się bardziej ogłoszeniami Lukasa niż skarbnikowaniem ,niewykluczone ,że masz dobrą rękę do wynajdowania super domków:loveu::loveu::loveu: i nawet o tym nie wiesz:razz:. [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=blue][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=black]I jak się na to Łukaszu zapatrujesz?[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][B][SIZE=3][COLOR=blue][SIZE=2][COLOR=navy][U][COLOR=black] [/COLOR][/U][/COLOR] [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Monika z Katowic Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Będę nudna... ale.... Mam informację z FB o kolejnych, nowych wpłatach! :):) Quote
Łukasz__ Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 A ja będę nudny i napiszę że jest jedna wpłata z FB ale rozpisana na dwie. 15 zł na jakies allegro o czym nie mam pojęcia i reszta normalnie:) Żadnych innych wpłat od paru dni nie ma:) Sprawdzam konto dzień w dzień. Lukasku trzymaj się!! Quote
Łukasz__ Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Oficjalnie i z przykrością informuje że kończę skarbnikowanie dla Lukasa i przekazuję to hebanowej... Nie chcę by ktoś źle to odebrał i stwierdził że nie mam chęci tego prowadzić lub mi się to znudziło. Zwyczajnie nie jestem w stanie kilkanaście razy dziennie sprawdzać konta i pisać co chwila że żadnych wpłat nie ma,ponieważ w miarę na bieżąco starałem się wpłaty aktualizować. W poście drugim jest szczegółowe rozliczenie do dnia dzisiejszego,przekazuję tę kwotę Hebanowej,w przypadku napłynięcia kolejnych wpłat na moje konto będę je przekazywał hebanowej i informował o tym na wątku. Quote
Monika z Katowic Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 No to jest już porozumienie w ważnych kwestiach.:) W najbliższym czasie nowe wieści z lukasowego hoteliku. :) Quote
hebanowa Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Dzięki Łukasz za informacje;). To proponuję ,że od [B][COLOR=black]15.09.[/COLOR][/B] będę mogła przejąć od Ciebie tą funkcję skarbnika. Quote
Monika z Katowic Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Lukasku kochany! :) Podnosimy Cię do góry!:) Quote
Recommended Posts