Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stefan w porzo :loveu: Chlopak jest juz wtopiony w rodzinke tak jakby zawsze z nami byl :)
Z Grubcia kochaja sie niezmiernie, wiecznie miziaja, przytulaja, spia razem :)
Poza tym ostatnio nasunelo mi sie takie skojarzenie ze Stefano wyglada jak hiena :D znaczy z sylwetki. Jest takim, zasuszonym zylastym chlopem ;) do tego ma wyzszy przod niz tyl i jak nic ma cos z hieny :D

Ze zdrowkiem tez wszystko ok, powoli nabiera cialka i pozera w tempie ekspresowym swoje jedzonko.

Niestety nasz szczuras ( tez adoptowany, prawie dwuletni chlopak z rodowodem, sprowadzony przez kogos z Holandii, do tego syjam, rex, dumbo ;) ) ma ostatnio bardzo ograniczone wedrowki po mieszkaniu bo Stefan usiluje sie zaprzyjazniac .... merda ogonkiem i poszczekuje na Szwejka, ale gabaryty jakby nie te ... ;)

• 4 weeks later...
  • 4 months later...
  • 5 months later...
Posted

Tak mi przykro:-(,dobrze,że chociaż udało mu się po cięzkim życiu poczuć się potrzebny i kochany,kochać i być kochanym.

Stefek
[*] żegnaj boksereczku...

Posted

Stefanek od kilkunastu dni chorował, miał zapalenie przewodu pokarnowego.
Wczoraj Monika już nie chciała w to wierzyć, może to coś innego, rano miała jechac na USG, Stefanek bardzo cierpiał.

Nie wiem, czy Monika się pogniewa czy nie, ale wiem, że cierpi strasznie. To był jej kochany synuś, najkochańszy i ona nie umie się z tym odejściem pogodzić :placz:

Dharma 11:56:23
trzymalam reke na jego serduszku jak odchodzil

:placz::placz::placz:

Posted

Co za dzień. Tak trudno pogodzić się z odejściem psa nawet tego o którym się tylko czyta na dogomanii a jego znałam osobiście:-(
Tak się cieszyłam kiedy wreszcie udało mi sie go wyciągnąć ze schronu, taka byłam szczęśliwa jak znalazł dom u Dharmy. Nie musiałam się bać, że coś będzie nie tak, że może go stracić bo sie nagle komuś odwidzi.
Wiem, że Dharma robiła wszystko żeby go uratować tak jak ja bym robiła z każdym psiakiem.
Żegnaj Szogunku-Stefanku. Do zobaczenia w lepszym świecie.:-(:-(:-(
Dharma dziękuję Ci, że dałaś mu dom i szczęśliwe życie, szkoda, że zły los znów z nas zakpił.

• 3 weeks later...