_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Wybaczam :p Chodź nie kryję, ze liczę na poprawę. :razz:[/quote] Oczywiscie Gosiu postaram się porpawić... [quote name='Samturia'] hello! :smile::smile::smile::smile: wroociłam![/QUOTE] oł jeyach !! :bigcool: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 No widze że nie mam adresu do galeri w podpisie i coraz mniej ciotek mnie odwiedza.... :( Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Wiedziałam :( to ja ide na mecz... papa :buzi: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Jaki mecz?? :cool3: Ja mam was w subkrybcjach i wpadam gdy tylko pojawi się nowy post i kiedy oczywiście jestem na dgm ;) Quote
Marta_Ares Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Wiedziałam :( to ja ide na mecz... papa :buzi:[/quote] wybrala mecz....:-( Quote
Xiara Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Czeeść! ;) [quote name='Samturia']wroociłam![/quote] Ja też! :multi: Quote
zuzolandia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [COLOR=Navy][I][B]Witanko i pozdrawianko;-) ....sliczna ta Sniezynka ;-) .....przykula moja uwage ...... niestety Zuzol to zazdrosna jedynaczka .....i marne sznase zeby zabrac do domku kolejnego psioka ....... a szkoda......no i praca... Buziaczki [/B][/I][/COLOR] Quote
haska_12 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Dzięki bo juz się zastanawiałam jakiś czas co wszycy wokół powariowali z tymi jajami w podpisach :stupid:[/quote] Hehehehehehe :lol: :lol: :lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No widze że nie mam adresu do galeri w podpisie i coraz mniej ciotek mnie odwiedza.... :([/quote] ja jestem:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Jaki mecz?? :cool3: Ja mam was w subkrybcjach i wpadam gdy tylko pojawi się nowy post i kiedy oczywiście jestem na dgm ;-)[/QUOTE] No to bardzo siem ciesze :) a mecyk był w kosza :) "Siarka Tarnobrzeg" vs. "Resovia Rzeszów" [quote name='Marta_Ares']wybrala mecz....:-([/QUOTE] ale wredna... która to taka ?:mad: [quote name='Monika_tbg']Jeśli się nie myle to kosza :P[/QUOTE] nie mylisz sie :) [quote name='Xiara'] Czeeść! ;-) Cytat: Napisał [B]Samturia[/B] [I]wroociłam![/I] Ja też! :multi:[/QUOTE] Baaardzo sie ciesze !! cześć :multi::multi: [quote name='zuzolandia'][COLOR=Navy][I][B]Witanko i pozdrawianko;-) ....sliczna ta Sniezynka ;-) .....przykula moja uwage ...... niestety Zuzol to zazdrosna jedynaczka .....i marne sznase zeby zabrac do domku kolejnego psioka ....... a szkoda......no i praca... Buziaczki[/B][/I][/COLOR][/QUOTE] oj gdyby nie moja mama to Śnieżynka już by grzała u mnie dopke...:-( [quote name='B!$!@']ona woli mecz a nie nas...:-([/QUOTE] ale ona jest wredna :bigcry: [quote name='Paulina_mickey']ja jestem:evil_lol:[/QUOTE] no to cool :multi: Quote
Marta_Ares Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ja tez jestem:eviltong: wiec najwazniejsi zostali:evil_lol: :evil_lol: po co reszta:evil_lol: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [B]a tak na marginesie to Siarka Tarnobrzeg przegrała z Resovią :bigcry: z tych nerwów zapomniałam wynik :( ale było chyba 87 :84 [/B] Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A ja za koszem nei przepadam, jedyne mecze jakie oglądam to piłka nożna :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A ja za koszem nei przepadam, jedyne mecze jakie oglądam to piłka nożna :eviltong:[/quote] a ja żadnych nie lubie:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Paulina_mickey']a ja żadnych nie lubie:evil_lol:[/quote]:mad::mad::mad: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [FONT="]Widzę że jednak wcisnęłaś galerię do podpisu :cool3:[/FONT] Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A ja za koszem nei przepadam, jedyne mecze jakie oglądam to piłka nożna :eviltong:[/quote] własnie fajny jest kosz a na piłce to ja sie nudze :D a jeszcze krzyki kibców :D emocje takie :D dzisiaj 6 sek do końca meczy... kibice szaleja, strzelaja krzeslami, trabią trąbami.... drą sie... a tu bum, wpada jakis pacan z Resovi na naszego biiip koniec meczu.... Resovia wygrywa... dziękujemy państwu.... :mad: Najlepsze było jak 5 ochroniarzy wyprowadzali gościa co sie chcial bić oł jeach ale była zadyma :D No i trener Resovi ciagle sypał epitetami. na innym meczu to go wywalili z hali :evil_lol: takie emocje a ty nie lubisz meczów nooo wiesz Ty co:eviltong: [quote name='Paulina_mickey']a ja żadnych nie lubie:evil_lol:[/QUOTE] ło następna mądra... :x [quote name=':: FiGa ::'][FONT="]Widzę że jednak wcisnęłaś galerię do podpisu :cool3:[/FONT][/QUOTE] aaa taki malutki nie zaszkodzi :D:diabloti: Quote
basia bonnie Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 o nie... Edytka sie na mnie obraziła... :-(:-(:-(:placz::placz: o nie....:placz::placz: Quote
barbara.h Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Kurde ciotki chyba nie zdarzę Was poodwiedzać :( musze wystawić kolejne sierotki na dogomanie :([/quote] przecież te sierotki są najważniejsze! jesteś wspaniała :buzi: ślicznie Tinka tu wyglada :multi::multi::multi: [IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/tn_a8.jpg[/IMG] Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] takie emocje a ty nie lubisz meczów nooo wiesz Ty co:eviltong:[/quote]Lubię - jesli są to mecze w piłkę nożną :evil_lol: [QUOTE] ło następna mądra... :x[/QUOTE]Takie to zatłuc :mad: [QUOTE] aaa taki malutki nie zaszkodzi :D:diabloti:[/QUOTE]:evil_lol::evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Takie to zatłuc :mad:[/quote] co zatłuc:mad: ja Wam dam:eviltong: jesli już bym miała wybierac to chyba siatke... Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='barbara.h'] przecież te sierotki są najważniejsze! jesteś wspaniała :buzi: ślicznie Tinka tu wyglada :multi::multi::multi: [IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/tn_a8.jpg[/IMG][/QUOTE] Tak sierotki są najwazniesze tylko za każdym razem serce sie kraja :-( tak w ogóle to cześc Basiu :buzi: [quote name=':FiGa::']Lubię - jesli są to mecze w piłkę nożną :evil_lol:[/QUOTE] a ta dalej swoje :mad: ja cie kiedys do tbg zabiore na mecz w kosza ok ?:D Quote
Recommended Posts