chihuahua Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]No wlasnie Edyto, czyzby Tina CIE pogryzla???:eviltong:[/FONT][/SIZE] Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Hej cioteczki moje no w końcu mam chwile czasu i mogę odsapnąc na dogo:diabloti: u nas narazie nic ciekawego wszystko po straemu, dzisiaj nie miałam żadnych szokujacych przeżyć ani nic. Ołaziłam sie jedynie jak głupia po miescie i wlasnie weszlam do domkQ. Jedyne moje pocieszenie z dzisiejszego dnia to nowe spodnie :multi: [quote name='Laguna007']Hej i jak było z tym kolegą:smile: i co u Tiny słchać? podoba jej sie śnieg i mroz na dworku? bo moja sonia niechce chodzic na spacery wogle czekma na odpwoeidz buziaki[/quote] Hej :) no z kolegą było znośnie :) nie nażekam pogadaliśmy troche :) a Tince sie śnieżek niezbyt podoba, tzn. przez chwile tylko biega jak szalona a potem doopka jej marznie i chce do domQ :eviltong: [quote name='barbara.h'] he,he moja też tak śpi nawet w tej chwili :evil_lol::evil_lol:[/quote] Heeej Basiu :) [quote name='anka11']heheh :-DD: fajna fotka :P a ja cem wiecej :p (pewnie bedzie taka odpowiedz : to sobie poczekasz...) :-D a w ogle ie bylo mnie ok 4 godz a tu juz 3 strony zaleglosci :p[/quote] No tak to sobie poczekasz :eviltong: nie no tak szczerze to statnio w ogole nie mam czasu na nowe fotki, nie wiem jakos mam tak napiety straasznie grafik, ale teraz wekeend to mysle że cos sie pojawi juz niedługo..:D A co do tych zaległosci... hmm.. widzisz musisz wchodzic co 20 min :diabloti: [quote name='Paulina_mickey'] Czyżby pani Piwińska?[/quote] nie, Chyla :mad: [quote name='g_o_n_i_a']Edytko, oj wspolczuje problemow z naczycielami. Trzymaj się kochana :calus: My od angielskiego mamy taką dziwną babkę, ze w podobnej sytuacji do Twojej upomniala moją koleżankę i teraz się na nia uparła. Niedawno wyszło na to, ze koleżanka jest brzuchomówcą, bo ona nic nie mowila, a nauczycielka powiedziala, ze widziala jej ruch ust. :evil_lol:[/quote] no wiesz ja czesto mam zatargi z nauczycielami, a moze nie zatargi tylko one zawsze sie mnie czepiają jak ja nic nie robie, no i ja zawsze potem zaczynam niepotrzebna konwersacje z nauczycielem, no ale cóż tak juz mam....:roll: [quote name='Samturia']Suuper nóżki ;-)[/quote] no prawie jak modelki :eviltong: [quote name='Marta_Ares']Hej Edytko jak tam po spotkaniu???[/quote] Geh Martuś :) no po spotkaniu moze byc :) nawet fajnie było tylko straaasznie zmarzłam wtedy... ale dobrze że miał mnie kto ogrzac :oops::evil_lol: [quote name='Cerber']Czesc kochaniutka, co tam u Ciebie słychać???[/quote] Hej :) u nas super... wszystko po staremu :) aby do przodu :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 [quote name='chihuahua'][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS]Ja tez mam dziwna pania od anglika , ale mnie sie nie czepia , narazie!!![/FONT][/SIZE][/QUOTE] no to chyba wszystkie babki od anglika mają zryte mózgi :evil_lol: [quote name='Tina.Sara']HEEEEEEEEEJJJJJJJJJ :multi:[/QUOTE] Witoooj :multi::multi: [quote name='anka11']czesc :smile: co tam slychac???[/QUOTE] Hej :) wszystko po staremu :eviltong::eviltong: [quote name='chihuahua'][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]No wlasnie Edyto, czyzby Tina CIE pogryzla???:eviltong:[/FONT][/SIZE][/QUOTE] No jeszcze do tego nie doszło :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 A siedze sobie na dogo i krzycze żeby mi ktoś herbatke zrobił ale sie nikomu niechce :( Quote
chihuahua Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [SIZE=5][FONT=Book Antiqua]Popros Tine, tylko ja nie odpowiadam za efekty , po zazyciu przygotowanej przez Tine herbaty!!!:evil_lol::evil_lol:[/FONT][/SIZE] Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Już sobie sama zrobiłam :diabloti: Quote
chihuahua Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Już sobie sama zrobiłam :diabloti:[/quote] [SIZE=4][FONT=Century Gothic]Jaka szkoda:placz::placz: A juz myslalam , ze sprobujesz specjalu( trutki na Edyty) Tiny!!!:placz::placz::placz:[/FONT][/SIZE] Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 No wiesz jak mozesz tak mówic. Tinusia nigdy by nie otruła swojej najukochańszej paniusi :D:D:diabloti: Quote
chihuahua Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No wiesz jak mozesz tak mówic. Tinusia nigdy by nie otruła swojej najukochańszej paniusi :D:D:diabloti:[/quote] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Ja przeciez w to nie watpie, tylko tak sie troche z nia utozsamilam!!( To byl zart)[/FONT][/SIZE] Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 No masz szczescie że żartujesz :P Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [I][B]ChiQuita bardzo szkoda że przecicytowali cię na aukcji pocztówkowej[/B][/I] [I][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38628"]>>TU<<[/URL] Zapraszam do licytacji !! Pieniądze zostaną przekazane na Kruszynkę aby opłacić tymczas u Neris !! [/B][/I] [B][/B] [B][I]A swoja drogą to na foteczki czekamy ponieważ nie ma co [/I][/B] [B][I]oglądać .... tak jak u mnie :mdrmed: . [/I][/B] Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 [quote name='Kamcia_14'][I][B]ChiQuita bardzo szkoda że przecicytowali cię na aukcji pocztówkowej[/B][/I] [I][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38628"]>>TU<<[/URL] Zapraszam do licytacji !! Pieniądze zostaną przekazane na Kruszynkę aby opłacić tymczas u Neris !! [/B][/I] [B][I]A swoja drogą to na foteczki czekamy ponieważ nie ma co [/I][/B] [B][I]oglądać .... tak jak u mnie :mdrmed: . [/I][/B][/quote] No pocztówek nie dostane ale przynajmniej wiecej pieniazkow bedzie :multi: wiem wiem u mnie nudno jest strasznie ale ja sie nie łamie i sobie odiwedzam galerie innych dogomaniaczek, jestem taka zmeczona ze mi sie niechce o! :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ty możesz do mnie mówić jak chcesz. ja do ciebie też moge? :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 No pewnie ja jestem otwarta na wszelkie propozycje ... :D:diabloti: Quote
Laguna007 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Pozdrawiamy gorąco i zapraszmay na zdjecia nowe;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 gadam przez skype z kuzynkiem (5 lat) i takie śmianie z niego jest hahaha :D:D:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 hmmm... Tina to co zwykle :D śpi !!! :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Jej żadna siła nie obudzi :D no chyba że hasło :JEDZIEMY :D:diabloti: Quote
Recommended Posts