Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej cioteczki moje no w końcu mam chwile czasu i mogę odsapnąc na dogo:diabloti:
u nas narazie nic ciekawego wszystko po straemu, dzisiaj nie miałam żadnych szokujacych przeżyć ani nic. Ołaziłam sie jedynie jak głupia po miescie i wlasnie weszlam do domkQ. Jedyne moje pocieszenie z dzisiejszego dnia to nowe spodnie :multi:

[quote name='Laguna007']Hej i jak było z tym kolegą:smile: i co u Tiny słchać? podoba jej sie śnieg i mroz na dworku? bo moja sonia niechce chodzic na spacery wogle czekma na odpwoeidz buziaki[/quote]

Hej :) no z kolegą było znośnie :) nie nażekam pogadaliśmy troche :)
a Tince sie śnieżek niezbyt podoba, tzn. przez chwile tylko biega jak szalona a potem doopka jej marznie i chce do domQ :eviltong:

[quote name='barbara.h'] he,he moja też tak śpi nawet w tej chwili :evil_lol::evil_lol:[/quote]

Heeej Basiu :)

[quote name='anka11']heheh :-DD: fajna fotka :P a ja cem wiecej :p (pewnie bedzie taka odpowiedz : to sobie poczekasz...) :-D a w ogle ie bylo mnie ok 4 godz a tu juz 3 strony zaleglosci :p[/quote]

No tak to sobie poczekasz :eviltong: nie no tak szczerze to statnio w ogole nie mam czasu na nowe fotki, nie wiem jakos mam tak napiety straasznie grafik, ale teraz wekeend to mysle że cos sie pojawi juz niedługo..:D
A co do tych zaległosci... hmm.. widzisz musisz wchodzic co 20 min :diabloti:

[quote name='Paulina_mickey'] Czyżby pani Piwińska?[/quote]

nie, Chyla :mad:

[quote name='g_o_n_i_a']Edytko, oj wspolczuje problemow z naczycielami. Trzymaj się kochana :calus:
My od angielskiego mamy taką dziwną babkę, ze w podobnej sytuacji do Twojej upomniala moją koleżankę i teraz się na nia uparła. Niedawno wyszło na to, ze koleżanka jest brzuchomówcą, bo ona nic nie mowila, a nauczycielka powiedziala, ze widziala jej ruch ust. :evil_lol:[/quote]

no wiesz ja czesto mam zatargi z nauczycielami, a moze nie zatargi tylko one zawsze sie mnie czepiają jak ja nic nie robie, no i ja zawsze potem zaczynam niepotrzebna konwersacje z nauczycielem, no ale cóż tak juz mam....:roll:

[quote name='Samturia']Suuper nóżki ;-)[/quote]

no prawie jak modelki :eviltong:

[quote name='Marta_Ares']Hej Edytko jak tam po spotkaniu???[/quote]

Geh Martuś :) no po spotkaniu moze byc :) nawet fajnie było tylko straaasznie zmarzłam wtedy... ale dobrze że miał mnie kto ogrzac :oops::evil_lol:

[quote name='Cerber']Czesc kochaniutka, co tam u Ciebie słychać???[/quote]

Hej :) u nas super... wszystko po staremu :)
aby do przodu :)

Posted

[quote name='chihuahua'][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS]Ja tez mam dziwna pania od anglika , ale mnie sie nie czepia , narazie!!![/FONT][/SIZE][/QUOTE]

no to chyba wszystkie babki od anglika mają zryte mózgi :evil_lol:

[quote name='Tina.Sara']HEEEEEEEEEJJJJJJJJJ :multi:[/QUOTE]

Witoooj :multi::multi:

[quote name='anka11']czesc :smile:
co tam slychac???[/QUOTE]

Hej :)
wszystko po staremu :eviltong::eviltong:

[quote name='chihuahua'][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]No wlasnie Edyto, czyzby Tina CIE pogryzla???:eviltong:[/FONT][/SIZE][/QUOTE]

No jeszcze do tego nie doszło :evil_lol:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Już sobie sama zrobiłam :diabloti:[/quote]
[SIZE=4][FONT=Century Gothic]Jaka szkoda:placz::placz: A juz myslalam , ze sprobujesz specjalu( trutki na Edyty) Tiny!!!:placz::placz::placz:[/FONT][/SIZE]

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']No wiesz jak mozesz tak mówic. Tinusia nigdy by nie otruła swojej najukochańszej paniusi :D:D:diabloti:[/quote]
[SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Ja przeciez w to nie watpie, tylko tak sie troche z nia utozsamilam!!( To byl zart)[/FONT][/SIZE]

Guest Kamcia_14
Posted

[I][B]ChiQuita bardzo szkoda że przecicytowali cię na aukcji pocztówkowej[/B][/I]

[I][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38628"]>>TU<<[/URL] Zapraszam do licytacji !! Pieniądze zostaną przekazane na Kruszynkę aby opłacić tymczas u Neris !! [/B][/I]
[B][/B]
[B][I]A swoja drogą to na foteczki czekamy ponieważ nie ma co [/I][/B]
[B][I]oglądać .... tak jak u mnie :mdrmed: . [/I][/B]

Posted

[quote name='Kamcia_14'][I][B]ChiQuita bardzo szkoda że przecicytowali cię na aukcji pocztówkowej[/B][/I]

[I][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38628"]>>TU<<[/URL] Zapraszam do licytacji !! Pieniądze zostaną przekazane na Kruszynkę aby opłacić tymczas u Neris !! [/B][/I]

[B][I]A swoja drogą to na foteczki czekamy ponieważ nie ma co [/I][/B]
[B][I]oglądać .... tak jak u mnie :mdrmed: . [/I][/B][/quote]

No pocztówek nie dostane ale przynajmniej wiecej pieniazkow bedzie :multi:
wiem wiem u mnie nudno jest strasznie ale ja sie nie łamie i sobie odiwedzam galerie innych dogomaniaczek, jestem taka zmeczona ze mi sie niechce o! :diabloti: